Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αστυνομία "σφράγισε" το Μαξίμου


Τεράστιο το πλήθος των Ελλήνων που συνεχώς συρρέει στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, για να στείλει με την παρουσία του το μήνυμα προς την συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Ένα μήνυμα απλό: "Δεν σας επιτρέπουμε να διαπραγματεύεστε για την Μακεδονία και τον Ελληνισμό".

Μόλις στις 2 το μεσημέρι ανακοινώθηκε η προσέλευση 1,5 εκατομμυρίων πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και στους δρόμους γύρω από αυτό. Και η ροή των προσερχομένων συνεχίζεται ακατάπαυστη... Στα 500 μέτρα από την πλατεία Συντάγματος υπάρχει το αδιαχώρητο. Η πυκνότητα κάλυψης του χώρου είναι περίπου 6-7 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο...!

Η Αστυνομία πήρε ειδικά μέτρα φύλαξης του μεγάρου Μαξίμου, αποκλείοντας τις οδούς εισόδου. Προφανώς ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται τουλάχιστον αμήχανος και συμφώνησε στο συγκεκριμένο μέτρο φύλαξής του. Όλα δείχνουν πως ο "λαοπρόβλητος" Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει ένα φαινόμενο που παροιμοιάζει ως εφιάλτης για τον ίδιο και το επιτελείο του (Καρανίκας και τα άλλα παιδιά).

Μέρες Ρουμανίας και πτώσης του Τσαουσέσκου ζει η Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη προειδοποίησε την κυβέρνηση για το τι την περιμένει και η Αθήνα σήμερα στέλνει στον Αλέξη το μήνυμα της οριστικής παύσης και απόλυσής του. Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη επικίνδυνα ελλιπής για την Ελλάδα...









 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]