Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρω-γερμανική ηθική


Οι αστειότητες του Βερολίνου με τον ISIS και τους Έλληνες

Από τον Δημήτρη Κ. Σέργιο
Δικηγόρος Α.Π. - Συγγραφέας


Στον δυτικό Τύπο άρχισαν να βλέπουν το φως χαρακτηρισμοί νησιών μας ως... «Γκουαντάναμο μεταναστών»! Η αθλιότητα αυτή μου φέρνει στον νου μια διατυπωθείσα προ διετίας πρόταση δικών μας παραγόντων: Να μεταφέρονταν από το Λιμενικό οι διασωζόμενοι στο πέλαγος αλλοεθνείς σε τέσσερα ή πέντε διεθνή κρουαζιερόπλοια, που θα ναυλοχούσαν κοντά σε κάποια μεγάλα νησιά (δηλαδή όχι αναγκαστικώς με ελλιμενισμό...). Τα πλοία αυτά, συνολικής δυναμικότητος πλήρους φιλοξενίας περίπου 12.000 μεταναστών, θα μπορούσαν να δεχθούν πάνω τους και «κοινοτικούς» υπαλλήλους (δηλαδή όχι μόνον Ελληνες).

Οι υπάλληλοι θα έκαναν τις ταυτοποιήσεις. Στη συνέχεια, όσοι δεν θα διαγιγνώσκονταν με επαρκή στοιχεία ταυτότητας, να μπορούσαν να παραμείνουν στα πλοία ωσότου η Ε.Ε... διαγνώσει τι πρέπει να κάνει μ’ αυτούς. Ακόμη κι αν θα ‘πρεπε κάποιους να τους φυλακίσει...

Και, πάντως, όχι να τους φορτώνει στον αστικό ιστό της Ελλάδας! Τους δε υπολοίπους να εγκαθιστά όπου η χάρη της ευδοκεί επί γης. Και όχι, πάλι, σώνει και καλά, στην Ελλάδα! Ξέρει, μήπως, ο αναγνώστης, τι απάντησαν στην ανωτέρω ιδέα οι φωστήρες της Ε.Ε. με προεξάρχοντες Γερμανούς διανοουμένους; «Α, ξέρετε, η φιλοξενία είναι ανθρωπιστικό καθήκον πολιτών και χωρών επί του εδάφους τους! Δεν είναι καθήκον... επιβατηγών πλοίων! Δεν ταιριάζει αυτό στα... ευρωπαϊκά ιδεώδη»!

Ομολογώ ότι διαβάζοντας την ως άνω ελεεινή άποψη περί (δήθεν...) «ανθρωπιστικών καθηκόντων» κ.λπ. θυμήθηκα μια παλαιότερη δήλωση του Αρχιεπισκόπου της Ελλάδος Ιερωνύμου (ανδρός χαμηλών μεν τόνων, αλλά καθαρού και ξάστερου σε όσα έχει κατά καιρούς δηλώσει περί της πολιτικής των «ευρωενωσιακών»): «Η μετανάστευση από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη ποδηγετείται και δεν θα υπαναχωρήσω στη δήλωση αυτή!»

Τα ανωτέρω θα συνδέσω με μια νεότερη σχιζοφρένεια των Γερμανών: Αφενός θεωρούν... «υπόπτους» (!) πλήρως ταυτοποιημένους Ελληνες πολίτες, όταν αυτοί εισέρχονται στο γερμανικό έδαφος. Αφετέρου η Γερμανία, μετά την κατάλυση του Ισλαμικού Κράτους, αξιώνει από το Ιράκ -για «ανθρωπιστικούς» (!) λέει λόγους...- να επιστρέψουν στη Γερμανία τα μέλη των οικογενειών Γερμανών τζιχαντιστών, οι οποίοι είχαν ενταχθεί στον ISIS!

Ξέρετε πόσοι είχαν φύγει από τη Γερμανία συν γυναιξί και τέκνοις για να ενταχθούν στον ISIS; Δείτε στη σελ. 5 της «Εστίας» της 24ης Νοεμβρίου 2017 και θα καταλάβετε τι σημαίνει ευρωγερμανική ηθική: 940 οικογένειες! Και η Γερμανία αξιώνει να πάρει πίσω τις οικογένειές τους! Ευτυχώς, το Ιράκ αντιδρά, αφού οι Γερμανοί τζιχαντιστές διέπραξαν στο έδαφός του βαριά εγκλήματα...

"Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]