Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι σχέση έχει ο κ. Καμμένος με τον λαθρέμπορο κ. Παπαδόπουλο;


Χτες ο κ. Καμμένος, κατά την προσφιλή του τακτική, έφερε χαρτιά για να αποδείξει ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τα όπλα στη Σ. Αραβία είναι ψευδείς. Τα στοιχεία δεν διέψευσαν τίποτε! Αντιθέτως, παραπλανούσαν πάλι αφελή αυτιά, όπως με το καζίνο και το ξενοδοχείο του Λονδίνου. Το σημαντικό είναι ότι δεν απάντησε σε τέσσερα ερωτήματα:

Πρώτον, γιατί επέτρεψε την παρουσία τρίτου προσώπου ως μεσάζοντα σε αγοραπωλησία όπλων, πράγμα που απαγορεύεται ρητά από το νόμο του 2011;

Δεύτερον, τι προσωπική, επαγγελματική ή εκλεκτική σχέση έχει με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα, που αποδείχτηκε ότι γνωρίζει;

Τρίτον, πόσα έβγαλε ή θα έβγαζε ο μεσάζων από τη δουλειά σε βάρος του ελληνικού δημόσιου ταμείου; Γιατί, κανείς δεν δουλεύει δωρεάν.

Τέταρτον, γιατί ο κ. Τσίπρας ενέκρινε μια διαδικασία που παραβιάζει σαφώς το νόμο;

Όλα τα άλλα είναι για να κουβεντιάζουμε.

Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]