Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ε.Ε. ως πείραμα


Οι αλλαγές που μετατρέπουν την Ευρώπη σε τρίτο κόσμο

Του Αθανάσιου Γκουρνέλου

Σε περίπτωση που κάποιο επιστημονικό πείραμα μέσα σε έναν κλειστό, περιορισμένο χώρο δεν πάει καλά, τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ενδεχομένως έχει χαθεί κάποιο μικρό ποσό που επενδύθηκε και ένα μέρος του πολύτιμου χρόνου των επιστημόνων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται ή επηρεάζεται από μια τέτοια αποτυχία.

Τι γίνεται, όμως, όταν το πείραμα δεν εκτελείται σε έναν κλειστό χώρο και όταν το πειραματόζωο είναι τα ίδια τα έθνη της Ευρώπης;

Εάν αφιερώσετε έστω και ελάχιστο χρόνο αναζητώντας στο διαδίκτυο ειδήσεις και φωτογραφίες από τις εορταστικές προετοιμασίες των ευρωπαϊκών πόλεων για τις εορτές των Χριστουγέννων, θα εκπλαγείτε και ενδεχομένως θα ανησυχήσετε.
Περιπολίες ειδικών δυνάμεων τόσο της αστυνομίας όσο και του στρατού, θωρακισμένα οχήματα, ειδικά οχήματα που μεταφέρουν εξοπλισμό αντιτρομοκρατικών αποστολών, τυφεκιοφόροι του στρατού ανάμεσα στο πλήθος, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροπορικά οχήματα, ειδικοί πυροτεχνουργοί σε αναμονή σε διάφορα σημεία των δρόμων, τσιμεντένια οδοφράγματα διακοσμημένα ώστε να ταιριάζουν με το κλίμα των ημερών και πολλά ακόμη μέτρα, τα οποία μετατρέπουν την άλλοτε πολιτισμένη Ευρώπη σε μια τριτοκοσμική περιοχή του πλανήτη, στην οποία επικρατεί ένας πόλεμος χαμηλής έντασης.
Στα παραπάνω μπορούν να προστεθούν οι πολιτικώς ορθές προσπάθειες ώστε να υποτιμηθεί η εορτή της Γεννήσεως του Ιησού, καθότι δεν πρέπει να έρθει σε δύσκολη θέση μια σειρά «μειονότητες».

Αυτό το οποίο βιώνουν οι περισσότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης είναι ένα πείραμα. Μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να μετατρέψει την Ευρώπη σε έναν οικονομικό παράδεισο, ο οποίος θα βασιζόταν σε μια -ελεγχόμενη- ελεύθερη αγορά, θα έδινε ίσες ευκαιρίες σε όλους, θα έλυνε κάθε είδους πρόβλημα και θα αποτελούσε φάρο για την ανθρωπότητα.
Το πείραμα είχε, υποτίθεται, επιστημονική υποστήριξη χιλιάδων οικονομολόγων, θεωρητικών του φιλελευθερισμού και του ευρωσοσιαλισμού, κοινωνιολόγων κ.λπ.

Το αποτέλεσμα του πειράματος οδήγησε σε πολύ χαμηλούς δείκτες γεννήσεων, σε αύξηση των αλλογενών, σε αύξηση των φόρων, σε αύξηση του εγκλήματος, σε αύξηση της πολιτικής έντασης, σε ενίσχυση της αντιπαλότητας των χωρών της Ευρώπης, σε χιλιάδες νεκρούς από την ισλαμική τρομοκρατία και σε διχασμό των ευρωπαϊκών εθνών.

Βλέπετε, τα επιστημονικά πειράματα δεν μπορούν να αποτελούν μοντέλο διακυβέρνησης των ανθρώπων. Σε επιστημονικές θεωρίες βασίστηκαν και οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές και είδαμε τα αποτελέσματα.
Η Ε.Ε αποτελεί, λοιπόν, πείραμα και το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από τη μετατροπή μας σε ήπειρο του τρίτου κόσμου.

"Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]