Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από χειρότεροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ουραγοί και στα Βαλκάνια


Οι ψευτομαγκιές των ηγετών, οι ΣΥΡΙΖΑιες καθαρίστριες δικαστικοί υπάλληλοι, οι καουμπόικες δουλειές και το νέο αρνητικό ρεκόρ της Ελλάδας

Οι ψευτομαγκιές των ηγετών [λέμε, τώρα] πληρώνονται. Αλλά τις πληρώνουν οι λαοί, κι όχι οι ψευτόμαγκες. Οι ανακηρύξεις αυτονομίας σε Καταλονία και Κουρδιστάν του Ιράκ, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία και εξασφάλιση της αναγνώρισής τους, οδήγησε τις δύο περιφέρειες σε απώλεια και των όσων αυτοδιοικητικών πλεονεκτημάτων είχαν. Οι κεντρικές κυβερνήσεις τα αφαίρεσαν κι έμειναν τα "ζήτω" του μόνιμα αφελούς και παραπλανημένου λαού.

Ό,τι ακριβώς πάθαμε κι εμείς με την εξυπνάδα του δημοψηφίσματος, που μας φόρτωσε ο ιδεοληπτικός Αλέξης με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ επί πλέον.

Ο Ραμαζάν Κερίμ, πρόεδρος της πλατφόρμας "Δημοκρατικό Κουρδιστάν" ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να τιμωρήσουν την ηγεσία της Αρμπίλ, για την υπογραφή συμφωνίας με τη ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία «Rosneft» και έδωσαν το "πράσινο φως" στις σιιτικές δυνάμεις να επιτεθούν κατά του Κιρκούκ.

Έτσι και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΣΥΡΙΖΑιες καθαρίστριες διορίστηκαν δικαστικοί υπάλληλοι. Οι άλλες στην ανεργία. ["Όσοι δεν είναι δικοί μας είναι εναντίον μας". Σοβιετικό είναι το μήνυμα, όχι δικό μου]. Κι ακόμα χειρότερα, η Ραχήλ αλίευσε το παρακάτω κείμενο, με την υπογραφή Παυλόπουλου:

«ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Το υπόλοιπο της ποινής του …. που του επεβλήθη με τη με αριθμ … απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».

«Ο Χόιτ Μπράιαν Γι, προέτρεψε τη Σερβία να υποσχεθεί ότι το Κοσσυφοπέδιο θα έχει έδρα στα Ηνωμένα Έθνη από την 1η Ιανουαρίου 2019 και τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα ανεχθούν καθυστέρηση ούτε μία ημέρα», δήλωσε ο Ίλιτς, ο οποίος είναι τώρα επικεφαλής του Κόμματος της Νέας Σερβίας και πρώην υπουργός του σερβικού κυβερνητικού συνασπισμού.

Έτσι γίνονται οι δουλειές, καουμπόικα. Όχι με ανακοινώσεις και ανεκπλήρωτες απειλές. Δεν είπε βέβαια ο σκληρός του Ομπάμα, τι θα συμβεί αν δεν προβεί σε αναγνώριση η Σερβία. Ίσως, επειδή κατέφθασε στο Κοσσυφοπέδιο ο στρατηγός Κλαρκ, που δεν δίστασε να βομβαρδίζει αμάχους Σέρβους. [και ζητά αντάλλαγμα για τους κόπους του, τον ορυκτό πλούτο του Κοσσυφοπεδίου].

Έτσι θα πετύχουμε την ανάπτυξη; Σύμφωνα με την έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για την ευκολία στο επιχειρείν (Ease of Doing Business 2018) σε σύνολο 190 χωρών η Ελλάδα βρίσκεται στην 67η θέση και την ίδια ώρα Αλβανία βρίσκεται στην 65η θέση, η Βουλγαρία στην 50η θέση, η Ρουμανία στην 45η, η Σερβία στην 43η. Εντύπωση προκαλεί η διατήρηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε υψηλή θέση των Σκοπίων, συγκεκριμένα στην 11η θέση από 10η που ήταν πέρσι.

Ήμασταν οι χειρότεροι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γινόμαστε και χειρότεροι των Βαλκανίων;

Καλλισθένης εν δήμω
Πηγή Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]