Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χίος: Πάνω από 250 πρόσφυγες το τελευταίο 24ωρο


Ανησυχητική αύξηση του αριθμού των μεταναστών που φτάνουν στα ελληνικά παράλια τις τελευταίες μέρες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 63 άτομα που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Χίου, στο ύψος του Ξενοδοχείου Χανδρής ενώ λίγο αργότερα 62 άτομα αποβιβάστηκαν στην παραλία της Βοκαριάς στα Νένητα.

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι 127 μετανάστες της Παρασκευής τότε ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έφθασαν μέσα σε ένα 24ωρο, ανέρχεται σε 252 άτομα.

Σε δομές της Ύπατης Αρμοστείας (ξενοδοχεία και διαμερίσματα) διαμένουν 206 άτομα, κυρίως οικογένειες και ευπαθείς ομάδες και ακόμα 17 άτομα σε δομές ΕΚΚΑ.

Το ίδιο δραματική παραμένει η κατάσταση στη Λέσβο στην οποία παραμένουν εγκλωβισμένοι 7.957 παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες (6.007 στη Μόρια), 2.418 άτομα στη Σάμο, 1.010 στη Λέρο, 1.162 στην Κω και 149 άτομα στα υπόλοιπα νησιά όπως η Ρόδος και η Τήλος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]