Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας επισκέπτεται αύριο το Βελιγράδι


Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου φτάνει αύριο στο Βελιγράδι όπου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Η απελευθέρωση της πρωτεύουσας της Σερβίας, στις 20 Οκτωβρίου του 1944, έγινε από τους παρτιζάνους του Τίτο και τον Κόκκινο Στρατό.

Ο Σόιγκου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων σοβιετικών στρατιωτών. Κατά τις συναντήσεις που θα έχει με την πολιτική ηγεσία της Σερβίας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την υλικοτεχνική στρατιωτική συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο χώρες το 2013. Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής η Ρωσία παραχώρησε στη Σερβία έξι μεταχειρισμένα αεροσκάφη MIG-29. Τα δύο από αυτά έχουν ήδη παραδοθεί και θα παρουσιαστούν αύριο, σε επίδειξη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο "Μπατάινιτσα" του Βελιγραδίου. Ο εκσυγχρονισμός των έξι αεροσκαφών αυτών θα κοστίσει περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια ποσό που θα επιβαρυνθεί η Σερβία.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Σόιγκου κατά την παραμονή του στο Βελιγράδι θα συναντηθεί και με τον Πατριάρχη των Σέρβων κ. Ειρηναίο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]