Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το “τσοπανόσκυλο” του Καμμένου στην ΕΥΠ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Μας καταγγέλλουν από την ΕΥΠ πως “οργιάζουν” υπάλληλοι της Υπηρεσίας, εκλεκτοί του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου!

Όπως μας λένε, ένας εκλεκτός του Καμμένου ορίσθηκε από τον Διοικητή της Υπηρεσίας Γιάννη Ρουμπάτη σε μεγάλο σχηματισμό της ΕΥΠ στο εξωτερικό ως διοικητής και εκείνος νομίζει ότι το “μαγαζί” είναι τσιφλίκι του πατέρα του και έχει κάνει άνω κάτω το μόνιμο προσωπικό της υπηρεσίας με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και διαταγές του. Πρόκειται για έναν αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) που νομίζει ότι, επειδή έχει τις πλάτες του Υπουργού και είναι ρουσφέτι του, μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει!

Δείτε μερικά από τα “μαργαριτάρια” που μας κατήγγειλαν ότι λέει συχνά πυκνά στις συγκεντρώσεις του προσωπικού και γι΄ αυτό μας σηκώθηκε η τρίχα της κεφαλής μας!
“Εδώ είναι αμπελοχώραφα δικά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίρνει τηλέφωνο στο προσωπικό που υπηρετεί στην Μονάδα μου για εργασιακά θέματα χωρίς να απευθύνεται πρώτα σε μένα…”! “Εδώ το μαγαζί είναι δικό μου και το καίω ότι ώρα θέλω”! “Βρήκα μια παράγκα του Καραγκιόζη και την έκανα Μονάδα”!

“Πού είναι τα διπλώματα σας;; Δεν τα έχω δει ποτέ” (σημειωτέον ότι τα διπλώματα και τα κάθε λογής πτυχία του προσωπικού περιλαμβάνονται στον φάκελο του υπαλλήλου στα κεντρικά της υπηρεσίας και δεν στέλνεται στα κατά τόπους κλιμάκια και ο ίδιος έχει οριστεί παράνομα εκεί καθότι δεν είναι των διαβιβάσεων αλλά απλά του πεζικού)!

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες τους, μας είπαν πως, είχαν δεκαετίες να ακουστούν στην υπηρεσία τέτοια πράγματα, ενώ ενέργειες, όπως αξιολόγηση προϊσταμένου από το προσωπικό κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, διήμερη άσκηση - καψώνι σε στυλ “σχοινάκια” των φαντάρων του Στρατού, στο μόνιμο προσωπικό (άντρες και γυναίκες) και αυτός να χαζογελάει και να δίνει παραγγέλματα με το πόδι και με τα χέρια στις τσέπες, επίδειξη και χρήση όπλων στο προσωπικό κατά παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί άγριου μπούλινγκ σε υφισταμένους, δεν τα είχαμε ακούσει ποτέ στην Κατεχάκη, τουλάχιστον από τη Μεταπολίτευση και μετά!

Επίσης, μας κατήγγειλαν πως αναφέρεται συνεχώς κατά των συνδικαλιστικών της υπηρεσίας χλευάζοντάς τους απαξιωτικά, ενώ με τον ίδιο τρόπο καταφέρεται και κατά των πρώην διοικητών της Μονάδας, λέγοντας ότι, όλοι ήταν άχρηστοι και μόνο αυτός είναι ο δουλευταράς! Απειλεί δε, τους υφισταμένους του, ότι εάν διαρρεύσει το παραμικρό προς τα ΜΜΕ, τότε θα “στήσει κρεμάλες”!

Και το κερασάκι στην τούρτα, όπως μας ανέφεραν!
“Κλείνεται” με τις ώρες στο γραφείο του, με κλειδωμένες τις πόρτες, με συγκεκριμένες υφισταμένες του και απουσιάζει από το γραφείο του, όταν και αυτές έχουν άδεια ή ρεπό!

Μάλιστα – λένε – ότι δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε υφισταμένη του που είχε διοριστεί στην υπηρεσία με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη!

Καταγγελίες πολύ σοβαρές, που περιμένουμε από την κυβέρνηση να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες, προκειμένου να “μαζέψει” κάποια κομματικά “τσοπανόσκυλα”!

* Ο Παναγιώτης Αποστόλου είναι επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Επικοινωνία egerssi@otenet.gr
Πηγή www.egerssi.gr




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ...
    ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]