Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν την αλλαγή φύλου με μια υπογραφή...


«Έσβησαν» οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ

Η απόφαση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίζουν νομοσχέδια ή διατάξεις που δεν συγκεντρώνουν την κυβερνητική πλειοψηφία άρχισε να δείχνει το πραγματικό πρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μπροστά στο ενδεχόμενο το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου (που έχει κάνει σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ) να μην εγκριθεί από τη Βουλή και μια μέρα μετά τη στήριξη Τσίπρα στον Π. Καμμένο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος –με βαριά καρδιά- ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα πει «ναι». Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι οι ΑΝΕΛ θα σβήσουν όλες τις κόκκινες γραμμές εθνικές και μη, ώστε να διαφυλάξουν την καρέκλα.

Όπως άλλωστε σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη μετά την μόλις 157 λέξεων τοποθέτηση του Θ. Παπαχριστόπουλου: «Ο Καμμένος θα αλλάξει και φύλο προκειμένου να κυβερνάει με το ΣΥΡΙΖΑ…»

Σε κάθε περίπτωση, ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει και πως αυτή η απόφαση είναι προσωπική του και «δεν μου την επέβαλε κανένας». «Είναι δύο, λοιπόν, πράγματα τα οποία θέλω να επισημάνω, τα οποία δεν είναι της παρούσης αλλά πιστεύω, ότι θα συζητηθούν σε επόμενη Επιτροπή ή και στην Ολομέλεια, ότι δηλαδή, εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά - και δεν μου έχει επιβληθεί αυτή η άποψη – είμαι – συγχωρείστε με - κατά της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια», είπε επιχειρώντας να προκαταβάλλει όσους (λογικά) μιλήσουν για «απαίτηση» του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεύτερον, για αλλαγή φύλου χωρίς επέμβαση κ.λπ. δεν έχουμε αντίρρηση, όμως έχουμε αντίρρηση στο εξής: όχι δεύτερη αλλαγή, γιατί αυτό μπορεί να σημάνει συνθήκες υιοθεσίας. Αυτά δεν είναι της παρούσης, το ξέρω. Δεν υπάρχει, τουλάχιστον δεν το διάβασα εγώ μέσα στο νομοσχέδιο, απλά εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες τα επισημαίνουμε και επί της αρχής, σας το λέω ευθέως, το ψηφίζουμε», κατέληξε ο ίδιος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπραβο ρε Πανουλη!

    Φαινεται οτι εχεις αναγκη απο "τραβεστι" ψηφους !!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντολες υπακουουν οι δοσιλογοι κ(Υ)νοβουλευτικοι και ποτε οι μεν , ποτε οι δε , ψηφιζουν ΟΛΑ τα ανθελληνικα και αντιχριστιανικα σχεδια των ανωμαλων αφεντικων των .
    Και εφοσον ετοιμαζουν τους "δεξιους" δοσιλογους για τους αυριανους νεκροθαφτες του Εθνους , πρεπει να κοροιδεψουν τους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες του "δεξιου" συμμοριτοκομματος .
    Τρεμουν την καθολικη αποχη απο τις κατοχικες καλπες , διοτι μετα αυτοι που μετρουν τις ψηφους , δεν θα μπορουν να βγαλουν τα επομενα καθηκια τους και να παριστανουν οτι κυβερνουν την αποικια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]