Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γερμανικός ναζισμός δηλώνει και επίσημα την παρουσία του


Η εναλλακτική στροφή της Γερμανίας

Έχουν αφυπνισθεί τα «ναζιστικά ένστικτα» των Γερμανών, τα οποία ήταν μεν «θαμμένα» στο υποσυνείδητο τους, αλλά δεν έπαψαν να υπάρχουν – όπως δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στην άρια φυλή τους, θεωρώντας πως έχουν επιβεβαιωθεί από την κυρίαρχη θέση που κατέκτησαν ξανά στην Ευρώπη.

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, οι περισσότεροι αναζητούν μία πειστική απάντηση στο ερώτημα γιατί σχεδόν 8.000.000 Γερμανοί ψήφισαν το ακροδεξιό κόμμα, ενώ ταυτόχρονα καταψήφισαν το σοσιαλδημοκρατικό – το οποίο κατέγραψε τα χειρότερα ποσοστά του μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, γεγονός που θεωρείται άκρως επικίνδυνο για τη χώρα, με κριτήριο το ναζιστικό παρελθόν της.


Στα πλαίσια αυτά διενεργήθηκε μία δημοσκόπηση, για να βρεθεί τι ακριβώς υποκίνησε τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν μαζικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, επιλέγοντας πρώτα την εθνικιστική παράταξη και αμέσως μετά τους (νεο)φιλελευθέρους (γράφημα) – οι οποίοι είναι υπέρ μίας αυστηρής πολιτικής που ενδεχομένως θα απαιτούσε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι ψηφοφόροι όλων των παρατάξεων (γκρίζα στήλη, 63%) βάσισαν την απόφαση τους κυρίως στο φόβο απέναντι στην τρομοκρατία (69%), στην εγκληματικότητα (61%) και στη μαζική εισροή μεταναστών – θεωρώντας πως η ακροδεξιά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες καταπολέμησης τους. Λιγότερο στην έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στο κόμμα τους (μπλε στήλη, 31%).

Αντίθετα, οι ψηφοφόροι των εθνικιστών στήριξαν την επιλογή τους στην απογοήτευση τους από τα υπόλοιπα κόμματα (60%, μπλε στήλη) – αρκετά λιγότερο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην εγκληματικότητα και στο μεταναστευτικό. Είναι όμως αυτή η αλήθεια;

Δυστυχώς όχι, αφού η ακροδεξιά στροφή των Γερμανών έχει ουσιαστικά ξεκινήσει μετά την ένωση τους – όπου για πρώτη φορά άρχισαν να καίγονται σπίτια μεταναστών από εξτρεμιστικές οργανώσεις. Από εκείνη την εποχή (1990) και μετά επέστρεψε ουσιαστικά ο πρωσικός εφιάλτης – ο οποίος ισχυροποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό όταν η χώρα θεώρησε πως ανέκτησε ξανά την κυρίαρχη θέση της στην Ευρώπη, μετά την κρίση χρέους του 2010. Επίσης όταν πείσθηκε πως ξεχάστηκε από όλους το ναζιστικό παρελθόν της και ειδικά οι πολεμικές επανορθώσεις που ασφαλώς οφείλει – ενώ απαιτεί σήμερα η Πολωνία.

Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι στο DNA των Γερμανών, ενώ έρχεται στην επιφάνεια όταν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή εξωτερικές πιέσεις – όπου αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι, παρά τις οικονομικές της επιτυχίες, οι πραγματικοί μισθοί του 40% των Πολιτών δεν έχουν αυξηθεί για πάνω από 20 χρόνια, σχεδόν 8.000.000 εργάζονται με αμοιβές πείνας, ενώ το ποσοστό φτώχειας αυξάνεται συνεχώς, ειδικά στους νέους.

Με δεδομένη δε τη φούσκα ακινήτων που δημιουργείται, η ραγδαία άνοδος των ενοικίων απορροφά ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων των Πολιτών – αυξάνοντας σημαντικά το κόστος διαβίωσης, το οποίο είναι πολύ ακριβότερο λόγω των αναγκών θέρμανσης κοκ. που είναι σημαντικά μεγαλύτερο συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό νότο.

Την ίδια στιγμή, επειδή οι Γερμανοί προτιμούν τις τραπεζικές καταθέσεις αντί τις επενδύσεις ή την αγορά ακινήτων για να τοποθετήσουν τις αποταμιεύσεις τους, η πολιτική των μηδενικών επιτοκίων της ΕΚΤ θεωρείται εχθρική απέναντι τους – αφού ουσιαστικά φορολογούνται έμμεσα οι καταθέσεις και μειώνεται η αγοραστική τους δύναμη, κατά το ποσοστό του πληθωρισμού που είναι υψηλότερος στη Γερμανία.

Παράλληλα φοβούνται πως η χώρα τους θα κληθεί να πληρώσει τα χρέη των εταίρων της, χάνοντας χρήματα από τα πακέτα χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κρατών, από τη στήριξη της Ιταλίας ή της Ισπανίας μέσω της ΕΚΤ, καθώς επίσης από το Target 2 – ενώ η πλειοψηφία είναι αντίθετη στη δημοσιονομική, τραπεζική και πολιτική ένωση της Ευρωζώνης, χωρίς την οποία η νομισματική ένωση θα διαλυθεί.

Όλα τα παραπάνω έχουν αφυπνίσει τα «ναζιστικά ένστικτα» των Γερμανών, τα οποία ήταν μεν «θαμμένα» στο υποσυνείδητο τους, αλλά δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν – όπως δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν στην άρια φυλή τους, θεωρώντας πως έχουν επιβεβαιωθεί από την κυρίαρχη θέση που κατέκτησαν ξανά στην Ευρώπη, σε λιγότερο από 70 χρόνια μετά την καταστροφική ήττα τους του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ελάχιστοι βέβαια από τους γερμανούς γνωρίζουν που στηρίχθηκε το οικονομικό τους θαύμα – ούτε πως βοηθήθηκαν οι απόγονοι του Χίτλερ από τους Αμερικανούς.

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, τα βαριά σύννεφα του φασισμού σκεπάζουν επικίνδυνα τον ουρανό της Ευρώπης, όπως έχει φανεί σε αρκετές χώρες τα τελευταία χρόνια – ακόμη και στη Γαλλία, υπενθυμίζοντας την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία και τη Φινλανδία.

Ως εκ τούτου, εάν δεν καταπολεμηθεί η οικονομική κρίση σωστά, η οποία δεν έχει σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται αλλά απλά ελέγχεται με τη βοήθεια της ΕΚΤ, εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της νεανικής ανεργίας (ανάλυση), καθώς επίσης εάν συνεχιστεί η χρήση του ευρώ ως όπλου για τη μετατροπή κρατών σε προτεκτοράτα, το μέλλον της ηπείρου μας θα είναι πολύ σκοτεινό – ενώ δεν πρέπει να υποτιμάει κανείς τη γερμανική στροφή, όπως συνέβη πριν από τον πόλεμο, εάν δεν θέλει να βιώσει ξανά τις ίδιες συνθήκες.

Analyst Team
Analyst


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ.
  ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!


  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ , ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ!

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το κόμμα του οποίου ηγείται μία ομοφυλόφιλη πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, που ζει 10 χρόνια με μια μελαμψή κυρία από την Σρι Λάνκα, έχει μαύρους υποψήφιους, ψηφίζεται από ομοφυλόφιλους και υποστηρίζει με θέρμη το κράτος του Ισραήλ, είναι «οι ναζί στο ράιχσταγκ» κατά τους δημοκράτες...
  Γράφουν οι Times of Israel:


  Οι Εβραίοι μισούν την Εναλλακτική για τη Γερμανία, αλλά η Εναλλακτική για τη Γερμανία αγαπά τους Εβραίους - ή τουλάχιστον το Εβραϊκό κράτος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

  Όμως και πολλά ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη και αλλού, το AfD παρουσιάζεται να είναι σταθερός υποστηρικτής του Ισραήλ.

  Σύμφωνα με μια ευρεία δημοσκόπηση που ανέθεσε μια ομάδα που προωθούσε τις σχέσεις Γερμανίας-Ισραήλ, οι περισσότεροι πολιτικοί του AfD υποστηρίζουν ότι ενδιαφέρονται βαθιά για την ασφάλεια του Ισραήλ, υποστηρίζουν το αίτημα του Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου ότι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να αναγνωρίσουν το Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος, απορρίπτοντας μονομερώς ένα παλαιστινιακό κράτος , και γενικά υποστηρίζουν μια ισχυρότερη σχέση μεταξύ Ιερουσαλήμ και Βερολίνου.

  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/09/goldman-sachs-10.html


  Αρκεί για τους εν Ελλάδι κατοικούντες κομμουνιστές να μην θέλει ένα έθνος να υποστεί γενοκτονία και εξαθλίωση αλλοίωση των χαρακτηριστικών που μας χάρισε ο Τριαδικός Θεός μας , για να θεωρηθεί αυτό ναζιστικό και φασιστικό!
  Συνεχίστε έτσι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , είστε σε καλό δρόμο για την πλήρη απαξίωση σας ακόμα και από όσους νομίζετε πως υποστηρίζετε με τα γραφόμενα σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζήτω η ΑΡΙΣΤΕΡΗ διεθνιστική αντίχριστη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και ο θάνατος όλων των εθνών!
  Ο θάνατος όλων των Χριστιανικών αξιών όλες οι γλώσσες τα ήθη και τα έθιμα ΟΛΩΝ των εθνών πλην των κομμουνιστών που αποτελούν την νέα φυλή που θα φέρει τον επίγειο παράδεισο επί της γης!

  Εντός ολίγου με υποχρεωτικό ηλεκτρονικό χρήμα , ΤΣΙΠΑΚΙ για να πιάσουν την φοροδιαφυγή του φασίστα ναζιστή μανάβη, όποιος αντιδρά κύριε δημοκράτη αρθογράφε με ποιόν τρόπο έχετε αποφασίσει να τον εξουδετερώσετε;
  Φασίστας και ναζιστής πολύ τετριμμένο πια….
  Από την πολύ χρήση δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν
  ΞΕΠΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ !
  Μήπως από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιήσετε το ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;


  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤHΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!
  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ , ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ , ΠΕΙΝΑΤΕ;
  ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ
  ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!  “ οι πραγματικοί μισθοί του 40% των Πολιτών δεν έχουν αυξηθεί για πάνω από 20 χρόνια, σχεδόν 8.000.000 εργάζονται με αμοιβές πείνας, ενώ το ποσοστό φτώχειας αυξάνεται συνεχώς, ειδικά στους νέους.”  Ένα στα τρία αμερικανικά νοικοκυριά δεν έχει αρκετά χρήματα για φαγητό, στέγαση και ιατρική περίθαλψη

  Τα αμερικανικά νοικοκυριά είναι «βουτηγμένα» στο χρέος...

  http://bankingnews.gr/διεθνή/item/328588-ena-sta-tria-amerikanika-noikokyria-den-echei-arketa-chrhmata-gia-faghto,-stegash-kai-iatrikh-perithalpsh.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]