Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανικές εκλογές και το σύστημα... παραληρεί


Άρχισε να παραληρεί όλο το Ευρωπαϊκό παρακλάδι του Παγκόσμιου Συστήματος ήδη με το άκουσμα των exit-poles των Γερμανικών εκλογών. Η σημαδεμένη τράπουλά του ανακατώθηκε και τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για το ευρωπαϊκό υποσύστημα του Παγκόσμιου Συστήματος (ΠΣ ή αλλιώς ΝΤΠ).

Θα παρακάμψω το γεγονός ότι οι Γερμανικές εκλογές είναι ένα κουκλοθέατρο, όπως πολύ εύστοχα τις παρομοίωσε ο ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ σ’ ένα μικρό, αλλά πολύ δυνατό άρθρο του (εδώ). (Κι’ ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην κ. Βενετία Κάνζια, που με τις έρευνές της εντόπισε ότι η Γερμανία είναι Εταιρεία και όχι Κράτος).

Ο νέος παίχτης στο πολιτικό παίγνιο, το AfD, δεν μοιάζει εβραιοκίνητος, (αν και ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, αν δε δει την εξέλιξη των πραγμάτων). Ήδη οι Ευρωπαϊκές Ενώσεις Εβραίων, ως άλλα αφεντικά, “συνέστησαν” στην κ. Μέρκελ να δράσει έτσι ώστε το AfD να μην ξαναμπεί στη Γερμανική Βουλή!

Αλλά τι σημαίνει να δράσει έτσι ώστε το AfD να μην ξαναμπεί στη Βουλή; Κυρίαρχα και πρωταρχικά σημαίνει ότι μπαίνει φραγμός στα σχέδια του Σόρος και των “υπεράνω” του, για πλήρη μουσουλμανικό εποικισμό της Γερμανίας και δη έγχρωμο, ώστε και φυλετικά να προκύψει στο μέλλον μία μιγαδική φυλή. Σημαίνει ότι η Μέρκελ κάθε φορά που θα συμβαίνει τζιχαντιστική ή σεξουαλική επίθεση εναντίον Γερμανών πολιτών θα βρίσκεται “στριμωγμένη” άγρια μέσα στη Βουλή και εκτός αυτής.

Σε τελική ανάλυση σημαίνει ότι θα υποχρεωθεί να επαναπροωθήσει μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων προς τις χώρες από τις οποίες μπήκαν στη Γερμανία και μια τέτοια είναι κατ’ εξοχήν η Ελλάδα. Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ και για τον Τσίπρα και για όλο το πολιτικό σινάφι που λυμαίνεται ή εμπαίζει τη χώρα εδώ και χρόνια. Γιατί δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ ότι θα εισρέουν στίφη μουσουλμάνων από δύο πύλες, εξ Ανατολών και εκ Δυσμών και οι Έλληνες θα ανεχτούν όλον αυτόν τον αλλόθρησκο συρφετό να ξαμολιέται ανεξέλεγκτα στις γειτονιές και στη ζωή του.

Συνέπεια όλων αυτών είναι το παραλήρημα τόσον των ευρωπαϊκών μμε όσον και των ελληνικών. Με κάθε τρόπο και λόγο προσπαθούν να περάσουν στους λαούς και υπέρμετρα στον ελληνικό ότι πρόκειται για μια ναζιστική πανούκλα (το AfD) και “φτου κακά” μην κολλήσουν οι λαοί και ιδιαίτερα ο ελληνικός αυτήν την πανούκλα, δηλαδή να μην ανέχεται πλέον τα στίφη των λαθροεποίκων, δήθεν προσφύγων, στην πατρίδα του.

Ακροδεξιούς ναζί τους ανεβάζουν και ακροδεξιούς ναζί τους κατεβάζουν, αυτούς που απαρτίζουν το AfD. Για σταθείτε να το σκεφτούμε λιγάκι. Δηλαδή η Μέρκελ και η συμμορία της τι ήταν και τι είναι; Υπόδειγμα δημοκρατικής διακυβέρνησης; Όση σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο τόση σχέση έχει η Μέρκελ με τη Δημοκρατία. Ρώτησε ποτέ αυτή η “κυρία” το Γερμανικό λαό με δημοψήφισμα, αν θέλει λαθροεποίκους στη χώρα του;

Θα μου πείτε γι’ αυτό είναι οι εκλογές, για να δίνει τις απαντήσεις του ο λαός. Λάθος! Στις εκλογές οι ψηφοφόροι της Μέρκελ μπορεί να την ψήφισαν επειδή τους ικανοποιούν ένα-δυο πράγματα που έκανε ή που προγραμματίζει να κάνει και να παρέκαμψαν το γεγονός ότι είναι αντίθετοι με τη μεταναστευτική της πολιτική (άνοιξε τα σύνορα στους λαθροεποίκους και δεν τα έκλεισε παρά μόνον όταν συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις!). Αυτό το θέμα είναι τόσο καίριο και ζωτικό, που μόνο με δημοψήφισμα μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση ο λαός.

Η Μέρκελ δε ρώτησε τον Γερμανικό λαό, “αποφάσισε και διέταξε” ή μάλλον τη “διέταξαν και διέταξε”… Αν αυτός δεν είναι φασισμός τότε ποιος είναι; Παραληρούν λοιπόν οι φασίστες ότι οι άλλοι είναι ναζί! Είναι να γελάει κανείς με τη φαρσοκωμωδία που παίζει το Ευρωπαϊκό Σύστημα.

Και κάτι ακόμα: διατείνονται μετ’ επιτάσεως τα ελληνικά μμε ότι το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών είναι αρνητικό για την Ελλάδα. Γνωστός δημοσιογράφος έφθασε να αποφανθεί ότι θα “νοσταλγήσουμε” τον κ. Σόιμπλε! Γιατί βρε πληρωμένα πιόνια είναι αρνητικό για μας το αποτέλεσμα; Επειδή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιους που επιθυμούν την έξοδό μας από την ευρωζώνη και πιθανότατα θα το πραγματοποιήσουν;

Ό,τι δηλαδή δεν τολμήσαμε εμείς, να δώσουμε μια γερή κλωτσιά στον πισινό των στραγγαλιστών της Ελλάδος, τώρα θα το λουστούμε με μια γενναία κλωτσιά στα δικά μας “σκυμμένα” οπίσθια. Όμως ας είναι κι’ έτσι, αφού δεν μπορέσαμε να το πράξουμε μόνοι μας, κρατώντας την αξιοπρέπειά μας και θέτοντας τους όρους μας. Τώρα οι όροι θα επιβληθούν από αυτούς που μας αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν σαν ένα τιποτένιο κλωτσοσκούφι.

Αλλά το θέμα δεν είναι να φύγουμε μόνον από την ευρωζώνη, έστω και διωγμένοι, αλλά κυρίως από αυτήν τη “φιδοφωλιά”, την Ε.Ε. Τότε και μόνον τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε κουμάντο στο σπίτι μας (στην πατρίδα μας) εμείς οι ίδιοι. Από το τι θέλουμε να καλλιεργούμε και με ποιους σπόρους, μέχρι πόσους λαθροεποίκους μπορούμε να κρατήσουμε, για ποια εργασία ( ποτέ “μαύρη”) και με ποιο χρονικό όριο.

Κλείστε αυτιά και νου στο παραλήρημα των μμε. Μας ευνοεί εξαιρετικά το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών. Όχι τους κυβερνώντες πρώην, νυν και μελλοντικούς, αλλά εμάς, τον απλό λαό. Μας ευνοεί γιατί το σχοινί που δένει Ε.Ε.- Ελλάδα τώρα θα τεντώσει ως τα όριά του. Και εύχομαι ο ελληνικός λαός να βρει τη δύναμη να το σπάσει.

Σε χειρότερη κατάσταση απ’ αυτήν που βρίσκεται τώρα αποκλείεται, μα αποκλείεται εντελώς, να βρεθεί ούτε καν για ένα χρόνο, ούτε καν για έξι μήνες. Άποψή μου είναι ότι η άνοδος, η ανόρθωση της Ελλάδος θα αρχίσει από την πρώτη μέρα της εξόδου μας από την Ε.Ε. Με δυσκολίες, ναι, αλλά άνοδος! Αρκεί να έχει πάρει ο λαός την εξουσία με κατάλληλους ηγέτες από τα σπλάχνα του και όχι με ξεπουλημένους ντενεκέδες της πεντάρας!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
"Δες το Όλον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]