Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μέρκελ και το Δ´ Ράιχ


Κρατήθηκε καιρό, είναι αλήθεια, για να αποκαλύψει τι θέλει να κάνει στην Ευρώπη η Ανγκελα Μέρκελ. Αφού... ξεφορτώθηκε τη Βρετανία από τα πόδια της και θεωρώντας (όπως και στο παρελθόν) τη Γαλλία του χεριού της, η Γερμανίδα καγκελάριος ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα Δ' Ράιχ που θα ελέγχει την Ευρώπη! Ό,τι δηλαδή δεν κατάφερε το Βερολίνο σε δύο παγκόσμιους πολέμους, ετοιμάζεται να το κάνει πράξη τώρα η Μέρκελ, επιβεβαιώνοντας όσους κατηγορούν τους Γερμανούς ότι τελικά δεν αλλάζουν.

Το σχέδιο βρισκόταν καιρό σε εξέλιξη, με την καταδίκη των χωρών του Νότου σε Μνημόνια και σε σκληρές δημοσιονομικές πολιτικές που έκαναν τους Γερμανούς πλουσιότερους και τους κατοίκους των χωρών που δεν ανήκουν στο γερμανικό μπλοκ φτωχότερους.

Η Γερμανίδα καγκελάριος απλώς ανακοίνωσε την επόμενη μέρα, που είναι για το Βερολίνο μία: να ορίσει υπουργό Οικονομικών σε ολόκληρη την Ευρώπη, που θα είναι και αυτός «μαριονέτα» του Βερολίνου, εάν δεν επιλεγεί ο... καταλληλότερος Β. Σόιμπλε, που φαίνεται ότι δεν χωράει πλέον στο κοστούμι ενός απλού υπουργού Οικονομικών και ονειρεύεται μεγαλεία!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η καγκελάριος, «η ευρωπαϊκή συνοχή μεταξύ των μελών της ευρωζώνης είναι ελλειμματική» και αυτό που φαντάζεται για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης είναι «μια οικονομική κυβέρνηση», η οποία θα είναι επιφορτισμένη με τη μελέτη των καλύτερων μεθόδων για την προώθηση της απασχόλησης στην ευρωζώνη. Η Μέρκελ έγινε στη συνέχεια ακόμη πιο συγκεκριμένη, λέγοντας πως επίσης μπορούμε «φυσικά να σκεφτούμε την ιδέα ενός κοινού υπουργού Οικονομικών, εάν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις».

Αυτό στην πράξη θα σημάνει το τέλος της Ευρώπης όπως τη γνωρίζαμε και την απόλυτη κυριαρχία της Γερμανίας, μια και αυτή θα έχει στα χέρια της το Ταμείο και τους προϋπολογισμούς των χωρών. Και από την ώρα που θα μεταφερθεί η οικονομική πολιτική των χωρών στο Βερολίνο, οι εθνικές κυβερνήσεις απλώς θα είναι σαν τους ανθύπατους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, που θα εκτελούν τις εντολές της κεντρικής εξουσίας, η καρδιά της οποίας θα χτυπά στο Βερολίνο.
Εκεί ακριβώς που ήταν και η έδρα του Γ' Ράιχ...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η σταλινική Μερκελ αρχηγός της μεγάλης κομμουνιστικής Ευρώπης, της νεάς μεγάλης σοβιετικής πατρίδας των απανταχού κομμουνιστών.
    Για αυτό και παραχωρούν την Ελλάδα μας οι πολύχρωμοι μπλε πράσινοι κόκκινοι σοσιαλιστο-κομμουνιστές χωρίς τύψεις στον γενικό γραμματέα του ανωτάτου σοβιέτ!
    Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα , το ...όραμα τους γίνεται πραγματικότητα.
    Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε. Αυτό ζητούσαν οι Ευρωπαίοι αυτό μας προσφέρουν.
    Δυστυχώς όπως σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες ετσι και σε αυτην , την πανευρωπαϊκή για αρχή και έπεται και η παγκόσμια αχρήματη ηλεκτρονική , οι εργάτες είναι τα θύματα.
    Ηδη οι ατομικές μας ιδιοκτησίες δημεύονται για να "ξεπληρώσουμε το χρεός"! Οι κεφαλικοί φόροι και οι εισφορές είναι στα ύψη. Αποτέλεσμα να δουλεύουμε όλοι για το κράτος. Αυτό ΜΟΝΟΝ στίς κομμουνιστικές δικτατορίες του προλεταριάτου συνέβαινε. Εάν λάβουμε μας υπόψη μας και τα υπόλοιπα αντίχριστα ανήθικα ανθελληνικά διεθνιστικά σχέδια της πανευρώπης του Καλλέργη , που μέχρι εχθές ηταν φασιστικές συνομωσίες και σήμερα είναι πραγματικότητα , καταλήγουμε μέσω λογικών συμπερασμάτων πως αντί για το Δ.Ραιχ βαδίζουμε ΟΛΟΤΑΧΩΣ προς την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΝ!!!

    Θυμάμαι τους Αλβανούς που έλεγαν επι κομμουνιστικού "παραδείσου" αυτοί έκαναν πως μας πλήρωναν και εμείς κάναμε πως δουλεύαμε.
    Τα ίδια λέμε και εμείς οι "έξυπνοι"... που μαθαίνουμε από τα λάθη των άλλων ...

    Πάντως δεν είμαστε και οι μοναδικοί που έχουμε το προνόμιο των αυθαίρετων και αίολων ορισμών...
    Οι Αγγλοι δικαιολογούνται. Οι Ελληνες όχι.Οι προγονοί μας μας είχαν προειδοποίησει σχετικα να μην πέφτουμε σε τέτοιου είδους σφάλματα τα οποία δημιουργούν σύγχηση.
    Η ...δημοκρατία τους αγνοεί!

    Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

    Η συνομωσία της "ναζιστικής ΕΕ"

    Από: Morgoth's Review / ΚΟ


    Υπάρχει ένα εκπληκτικά μεγάλο τμήμα της βρετανικής cuckservative Δεξιάς, που όταν σκέφτεται την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει πλακώσει τους Ευρωπαίους κάτω από ένα βουνό πλασματικού χρέους, εκατομμυρίων μουσουλμάνων και τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, πληθώρας «αντιρατσιστικών» νόμων και τόνων προπαγάνδας πολυπολιτισμού, καταλήγει στο συμπέρασμα:

    «Ναι, ναι, είμαι σίγουρος τώρα, οι ναζί κέρδισαν τον πόλεμο και διοικούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζούμε στο Τέταρτο Ράιχ!».

    Στον δικό τους τρόπο αντίληψης οι Ναζί είναι το απόλυτο κακό, έτσι αφού διαπιστώνουν ότι η ΕΕ, η πολιτική ορθότητα και η μουσουλμανική μετανάστευση είναι κάτι «κακό» άρα, λογικά, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σίγουρα οι Ναζί πρέπει να έχουν κάποια συμμετοχή σε αυτό το «κακό», ακόμα και όταν αυτό το «κακό» είναι διαμετρικά αντίθετο σε ό, τι πίστευαν οι Ναζί.
    ...
    http://redskywarning.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]