Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνόφωνων βουλευτών εγκώμιον


Οι επιδόσεις της χαρισματικής ημεδαπής πολιτικής σκηνής δεν έχουν τύχει του δέοντος ευμενούς σχολιασμού που τους αρμόζει. Γιατί άραγε;

Ε ίναι να τους λυπάσαι τους Ολλανδούς. Ο πληθυσμός της χώρας τους είναι 17.100.475 νοματαίοι και έχουν μόνο 150 βουλευτές! Αν είναι δυνατόν! Και πώς προλαβαίνουν αυτοί οι 150 να ΜΗ διαβάζουν (καλή ώρα όπως ο Χρυσοχοΐδης) τα μνημόνια που συνάπτει η Ολλανδία όταν παίρνει δανεικά από την Ελλάδα; Πώς ζουν χωρίς 300 βουλευτές, όπως έχει η πατρίδα μας, να επαγρυπνούν για το καλό του λαού και για την εθνική ολοκλήρωση; Εμείς κορόιδα είμαστε που έχουμε καβατζώσει 300 αητόπουλα, να μην αφήνουν πέτρα να πέσει κάτω, να τρώνε σίδερα κι ατσάλι, να κερδίζουν όλες τις διεθνείς μάχες, να ταπεινώνουν τους εχθρούς και να παραδειγματίζουν τους φίλους;

Δεν είναι εύκολο να βρεις ταλέντα σαν τους Ελληνες βουλευτές στην αγορά. Ανιδιοτελείς, καταρτισμένοι, πολύπειροι, ανεξίκακοι, αδιάφθοροι, τολμηροί, με αξιοζήλευτη στρατιωτική θητεία και κοινωνική προσφορά, δουλευταράδες, αδάμαντες! Γι' αυτό τους έχουμε μπόλικους, να μη μας λείψουν. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν οικογένειες οι οποίες μπάζουν όλα τα παιδιά, ανίψια, εγγόνια, τρισέγγονα, συγγενείς, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους στην πολιτική. Για να μη σημειωθεί έλλειψη.

Είμεθα σκάρτα 10.000.000 (βγάλε και τους μεταναστεύσαντες, λιγοστέψαμε κι άλλο) και κατορθώνουμε πάντοτε να βρίσκουμε 300 να αυτοθυσιάζονται υπέρ πατρίδος. Είναι τέτοια η ζημιά, που τον μισθό τους δεν τον λένε μισθό, αλλά αποζημίωση. Ολοι κατεστραμμένοι βγαίνουν από την πολιτική. Μια φορά μόνο στα τόσα χρόνια νιώθουν το κράτος στο πλευρό τους να τους πετά κάνα ξεροκόμματο, να κορέσουν την πείνα που κατατρώει τα σωθικά τους. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο έγινε πρόσφατα με το σκόντο που θα γίνει στην εισφορά αλληλεγγύης που θα πληρώσουν τα πολιτικά πρόσωπα.

Χαλάλι! Το μεγαλύτερο κατόρθωμά τους είναι ο ενθουσιασμός, το κέφι, η έμπνευση που δίνουν στους νέους να ασχοληθούν με την πολιτική, έστω και ως ψηφοφόροι. Για παράδειγμα, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισε το 56,16% του εκλογικού σώματος. Στις εκλογές των Ολλανδών ψήφισε το 80,4%.

Είναι να απορεί κανείς γιατί δεν μας αντιγράφουν οι δύσμοιροι Ολλανδοί...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Παμπόνηροι οι τύποι τον λένε μισθό αλλά αποζημίωση για να μην φορολογούνται. Πάντα βρίσκουν τρόπους για να μας κατακλέβουν.

    "...στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισε το 56,16% του εκλογικού σώματος. Στις εκλογές των Ολλανδών ψήφισε το 80,4%." Οι εκλογές μας είναι ΑΚΥΡΕΣ, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να τους οδηγήσουμε στην έξοδο και αυτούς και τους ανεπρόκοπους απογόνους τους. Εκλογές με τους υπάρχοντες πολιτικάντηδες και με τη συμμετοχή του μισού εκλογικού σώματος δεν πρέπει να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα ειναι ακυρα οχι μονο οι κατοχικες εκλογες των ψευτοδημοκρατικων αρλεκινων .
      Γι αυτο μας καταστρεψαν και μας αφησαν ακυβερνητους και γιναν ολα μπαχαλο για να μας τελειωσουν οι λαθρεποικοι που συνεχισουν να φερνουν και να διοριζουν τους παλαιοτερους στο δημοσιο ! Και λεμε οτι οι εκλογες θα ελευθερωσουν την Πατριδα με αυτο το κ(Υ)νοβουλιο ;
      Αυτοι το ξερουν οτι μετα την μεγαλη προδοσια που υπηρετησαν ΟΛΟΙ τους δεν υπαρχουν αλλες λυσεις . Αυτοι , η εμεις ...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]