Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι τρομοκράτες της “διπλανής διαπλοκής”


Δεν καλύπτουν με μαύρες κουκούλες το πρόσωπο και το κεφάλι τους. Με μαύρη κουκούλα έχουν καλύψει την καρδιά τους. Είναι το σμήνος από τα μαύρα κοράκια που προσπαθούν να πιούν και την τελευταία σταγόνα αίμα ενός εξουθενωμένου λαού. Και που για να το καταφέρουν, πρέπει να τον κρατάνε κάτω στο χώμα, φοβισμένο, σε σύγχυση, σε απόγνωση, σε παράλυση. Τον θέλουν ανήμπορο ακόμα και να κατανοήσει ότι μέσω του ευρώ και ενός “ανύπαρκτου” χρέους ρουφάνε το αίμα το δικό του, των παιδιών του και των... τρισέγγονών του -αν υπάρξουν.

Είναι οι τρομοκράτες της “διπλανής” εφημερίδας, του “διπλανού” καναλιού, του “διπλανού” ΣΕΒ* (όχι λάθος, αυτός δεν είναι διπλανός, αυτός είναι των “επάνω ορόφων”). Είναι οι 14 “κορυφαίοι οικονομολόγοι” του κύριου άρθρου της Κυριακάτικης Καθημερινής της 17ης/2/2017 που ξέθαψαν, από το “χρυσοπληρωμένο” εγκεφαλικό τους σεντούκι, επιχειρήματα που τα ακούγαμε από τους διαπλεκόμενους “της διπλανής πόρτας” το 2010, το '12, το '14, το '15...

Αλλά όλα τα επιχειρήματά τους αποπνέουν οσμή μούχλας και ναφθαλίνης. Οσμή συναλλαγής... Όλα τα οικονομικά μισθοφοράκια των “αγορών”, του “αγοραίου” παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου, έχουν εξαπολυθεί για πολλοστή φορά σε έναν πόλεμο τρομοκρατίας κατά του ελληνικού λαού.

Είναι οι οικονομικοί τρομοκράτες, που ο θάνατος των θυμάτων τους είναι λιγάκι πιο “εκλεπτυσμένος” από αυτόν που επιφέρουν οι ένοπλοι τρομοκράτες, αλλά πολύ πιο μεγάλος σε αριθμό. Θύματά τους είναι οι χιλιάδες Έλληνες που αυτοχειριάστηκαν... Είναι οι χιλιάδες που πέθαναν από εγκεφαλικά και εμφράγματα. Είναι οι χιλιάδες που πέθαναν γιατί έφαγαν μολυσμένο φαγητό από τα σκουπίδια.

Είναι οι χιλιάδες που πέθαναν γιατί δεν τους δόθηκε έγκαιρα διαγνωστικό ραντεβού, γιατί δε λειτουργούν σε επάρκεια οι εντατικές ή γιατί το ένα νοσοκομείο λόγω υπερπληρότητας τους στέλνει σε ένα άλλο σε άλλη πόλη και πεθαίνουν καθ' οδόν. Είναι οι χιλιάδες που πέθαναν γιατί δεν είχαν χρήματα να ακολουθήσουν την πανάκριβη αντικαρκινική αγωγή. Είναι τα χιλιάδες παιδιά που αύριο θα είναι άρρωστοι ενήλικες, επειδή σήμερα δεν έχουν να φάνε παρά μόνον μακαρόνια και ρύζι.

Χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα, χωρίς καρδιά, χωρίς έλεος, έρχονται οι κύριοι αυτοί όλοι να μας πλασάρουν μουχλιασμένα επιχειρήματα που “όζουν” από τη σάπια σκοπιμότητά τους. Υπηρετούν το “αγοραίο” Κεφάλαιο, το ελληνικό, το γερμανικό, το παγκόσμιο... Και τα πτυχία τους, όσοι είναι “επιστήμονες” οικονομολόγοι, τα έχουν μεταβάλλει σε εκδιδόμενες πόρνες για χάρη του.

Προσπαθούν να πείσουν ένα λαό που παραμιλάει από τη φτώχεια που του προκάλεσε το ευρώ, σε συνδυασμό με τη φαρμακερή απληστία των γερμανο-διεθνών αγορών και τον δωσιλογισμό των εδώ πολιτικών “ιθυνόντων”, από τον πρώτο ως τον τελευταίο (γιατί έστω και ένας αν είχε τσίπα, θα είχε παραιτηθεί από αυτήν τη δωσιλογική Βουλή, που νομοθετώντας γενοκτονεί απροκάλυπτα τον Ελληνικό λαό) ότι πρέπει να παραμείνει “πάσει θυσία” -και της ζωής του και της φυλής του- στο ευρώ και στην ευρωζώνη, γιατί αλλιώς θα καταστραφεί! Έλεος πια ανελέητα καθάρματα!

Συμπολίτες Έλληνες ας απομονώσουμε τους αρχιτρομοκράτες του ευρώ... Ας κατανοήσουμε βαθιά ότι υπηρετούν τα συμφέροντα που τους ταΐζουν και μόνον αυτά, προβάλλοντας ψευδή επιχειρήματα και αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα, ώστε το κατάμαυρο να το εμφανίζουν ως πάλλευκο.

Κι όπως μας έχουν κολλήσει τη ρετσινιά “δραχμιστές”, έτσι κι εμείς σε όλες τις αναφορές μας από δω και πέρα θα πρέπει να τους το ανταποδώσουμε με τη ρετσινιά που τους αξίζει και που είναι εντελώς πραγματική: οι αρχιτρομοκράτες του ευρώ.
Ας κλείνουμε όλοι την τηλεόραση όταν εμφανίζονται αυτά τα μαύρα κοράκια , οι νεκροθάφτες όλων των φτωχών και των αδύναμων Ελλήνων. Ας μην αγοράζουμε εφημερίδες που προπαγανδίζουν υπέρ του ευρώ και “της διαπλοκής του”, σκάβοντας το λάκκο μας. Ας μην επισκεπτόμαστε site που γράφουν “κορακίστικες” οικονομικές αναλύσεις, στο “πτώμα” μας στοχεύουν.

Κι όποιος γνωστός ή φίλος μας πιπιλίζει το μυαλό υπέρ του ευρώ και εναντίον του εθνικού μας νομίσματος, ας ρίχνουμε μια προσεχτική ματιά στην οικονομική του κατάσταση. Σίγουρα είναι καλοπληρωμένος μονιμοθεσίτης του Δημοσίου ή ιδιωτικής Εταιρίας, κάποιο λαμόγιο που τ' αρπάζει από τις ΜΚΟ του Soros και όχι μόνον, ή είναι μεγαλοδικηγόρος , μεγαλογιατρός, μεγαλοβιομήχανος και δε συμμαζεύεται.

Ποιος φτωχός Έλληνας θα μας πιπιλίσει σήμερα το μυαλό υπέρ του ευρώ; Μπορεί να έχασε ο φτωχός λαός κάθε δυνατότητα για μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά δεν έχασε και “τας φρένας του”! Και αργά ή γρήγορα θα δώσει την απάντηση στους τρομοκράτες του ευρώ, σε αυτά τα μαύρα κοράκια. Αυτή που τους πρέπει: το πέταγμά τους στο σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας του Ελληνικού γένους και έθνους. Εκεί που πετάμε ό,τι έχει σαπίσει!

Κλείνοντας, ωστόσο, έχω να πω ότι υπάρχει σε όλο αυτό ένας μεγάλος κίνδυνος . Μέγιστος. Ο κίνδυνος εμείς οι ίδιοι, εμείς, ο ταλαιπωρημένος και εξουθενωμένος λαός να δικαιώσουμε τους αρχιτρομοκράτες του ευρώ στις καταστροφικές προβλέψεις τους, αν εξακολουθήσουμε να ψηφίζουμε, να υποστηρίζουμε και να εμπιστευόμαστε, στο παραμικρό, το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Αν δεν “εγερθούμε” ενάντια στο σύνολο του πολιτικού συστήματος.

Αν νομίζουμε ότι με προδότες για κυβερνήτες μπορούμε, υιοθετώντας εθνικό νόμισμα, να διασωθούμε εθνικά και οικονομικά κάνουμε μέγα λάθος. Το εθνικό νόμισμα προϋποθέτει “εθνική” ηγεσία, αλλιώς θα είναι τόσο καταστροφικό όσο και το ευρώ. Αν δεν μπορέσουμε να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε (μέσα από τις στάχτες μας) πραγματικούς εθνικούς ηγέτες, σωτηρία δεν υπάρχει.

Και θα είμαστε απολύτως “άξιοι της μοίρας μας”, αν ακολουθήσουμε την ίδια πορεία που ακολουθούμε σχεδόν 200 χρόνια τώρα: την υποταγή στους ντόπιους κατακτητές. Κάποιοι ήρωες έχυσαν το αίμα τους και ελευθέρωσαν την πατρίδα μας, γιατί το δικό τους αίμα υποκίνησε και την όποια ξένη “βοήθεια” και κυρίως το φιλελληνικό κίνημα στην Ευρώπη. Και κάποια πουλημένα τέρατα την ξανακατέκτησαν για λογαριασμό τους.

Και την παρέδωσαν να την εξουσιάσουν οι Γερμανο-βαυαροί (και λοιποί), ένας λαός τόσο διαφορετικός από τον Ελληνικό, με άλλη νοοτροπία, άλλη κουλτούρα, άλλη θρησκεία, άλλο ιστορικό παρελθόν, άλλα ήθη και έθιμα, άλλο εθιμικό δίκαιο από το νομικό που αυτοί επέβαλαν. Τον εξουσίασαν με “ασφυκτικά” καλούπια νόμων, ενώ ο Έλληνας είχε μάθει να αυτοκυβερνάται (δημογεροντίες κ.τ.λ.), να αυτοσχεδιάζει και έτσι να προκόβει.

Έτσι, και μόνον έτσι, μπορεί να προκόψει και σήμερα, γιατί αυτή είναι η εσώτατη φύση της ελληνικού γένους: “το Ελεύθερον”. Η Γερμανική πειθαρχία (όπως αυτή π.χ. του έχει επιβληθεί διά του ευρώ), τον “πνίγει”, τον στραγγαλίζει και, αν δεν αντιδράσει με όλες του τις δυνάμεις, θα τον πεθάνει...

Αυτή η κατάσταση, επιβολής και κατάκτησης του Έλληνα μέσω των ντόπιων προδοτών από άλλους δήθεν “προστάτες” (στην ουσία δυνάστες) λαούς, συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Και πρέπει να σπάσει. Εδώ και τώρα.

Ας ακουστεί απ' άκρου εις άκρον της Ελλάδος ένα νέο “Ελευθερία ή Θάνατος”, αν θέλουμε την πραγματική, την ουσιαστική λευτεριά της πατρίδος μας και τη δική μας. Αφού ούτως ή άλλως μας σκοτώνουν, ας κάνουμε ένα γερό γιουρούσι εξόδου από αυτήν την κατάσταση, όχι απαραίτητα αιματηρό. Με πολιτικά όπλα μας σκοτώνουν, με πολιτικά πρέπει να απαντήσουμε. Αλλά πρέπει να είναι πιο δυνατά από τα δικά τους-η στέρεη απόφασή μας να τους νικήσουμε!

“Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το Σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το καταφέρεις”-αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Θέλουμε, άραγε, πολύ την πραγματική λευτεριά μας; Είμαστε αποφασισμένοι μέχρι θανάτου για χάρη της; Αν ναι, τότε είναι σίγουρο ότι , όταν φτάσουμε στα όρια της προσπάθειας, το Σύμπαν θα μας τη δώσει και δε θα την ξαναπάρει πίσω ποτέ.

Ώστε επιτέλους να δικαιωθούν εκείνα τα αλησμόνητα λόγια του μεγάλου πρωτεργάτη: “Ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδος και δε θα πάρει ποτέ πίσω την υπογραφή του”! Εύχομαι και προσεύχομαι το 2021 να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε τη διπλή λευτεριά μας, “από τους έξω και από τους μέσα” κατακτητές.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Υ.Γ. Εξαιρετική απάντηση στην έκθεση του ΣΕΒ: “Έξοδος από το ευρώ, Αναποτελεσματική, Ανεπιθύμητη, Ανέφικτη!” (αυτό έλειπε οι κύριοι του ΣΕΒ να έχουν τις ίδιες επιθυμίες με τον πάμφτωχο ελληνικό λαό!) έδωσε ο εμπειρότατος οικονομολόγος, και κυρίως "Έλληνας με τα όλα του", κ. Σπύρος Λαβδιώτης. Το σχετικό άρθρο του αξίζει να διαβαστεί (και να διαδοθεί) από όλους μας: “Αλήθειες και Μύθοι για την Έξοδο από το Ευρώ”. Θα το βρείτε στο link https://spiros26.wordpress.com.
Επίσης ιδιαίτερα διαφωτιστικό είναι το άρθρο του κ. Νίκου Ιγγλέση "Grexit: 3+1 Σενάρια" στο https://greekattack.wordpress.
Και όλα τα άρθρα της κυρίας Μαρίας Δελιβάνη - Νεγρεπόντη στο https://delivanis.wordpress.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΟΙ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ... ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ... ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΙ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μου πεις ποιος θα πουλάει το βιός του και γιατί, όταν τα χρέη θα έχουν σβηστεί (σεισάχθεια) και η οικονομία θα αναζωογονείται συνεχώς λόγω δικών μας δημοσίων επενδύσεων; Πολύ εύκολα και αβασάνιστα σε έπεισαν οι αρχιτρομοκράτες του ευρώ. Μελέτησε λίγο πιο βαθιά το θέμα.Εκτός αν, για λόγους που μόνον εσύ γνωρίζεις, ανήκεις κι εσύ σε αυτούς τους τρομοκράτες.

      Διαγραφή
    2. Δραχμολαχνοι ειναι τωρα οι Ελληνες Πατριωτες που γνωριζουν οτι Εθνικο νομισμα + με Ελληνοψυχους Ορθοδοξους Ηγετες = Λευτερια !
      Εσεις ειστε δωσιλογοι απατριδες και η ηρα του Εθνους μας . Δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε .
      Τα κομματα σας και οι ξενοφερτες αμπελοφιλοσοφιες σας διαλυσαν την Πατριδα μας και τις ζωες μας .
      ΑΡΚΕΤΑ !

      Διαγραφή
    3. κατερίνα χατζηθεοδώρου.25 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:14 μ.μ.

      Ο σχολιαστής που σου απάντησε με κάλυψε σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα να "μας αγοράσουν τσάμπα" όσοι διαθέτουν ευρώ.
      Για τον ΣΕΒ και τους παρόμοιους έχω να σου πω τα εξής:

      Την επιδιώκουν με νύχια και με δόντια (ακόμα και με την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού) αυτήν την κατάσταση, δηλαδή ευρώ, δημόσια χρέη, άρα μνημόνια κτλ.

      1ον διότι τα μεροκάματα λόγω μνημονίων και υψηλής ανεργίας είναι στον απόλυτο έλεγχό τους,

      2) διότι σιγά-σιγά καταργείται κάθε πρόνοια του κράτους προς τον πολίτη, άρα καταργούνται οι ασφαλιστικές εισφορές του εργοδότη και ο εργαζόμενος θα "πεταχτεί" στην ιδιωτική ασφάλιση με δικά του έξοδα,

      3)διότι πουλώντας τα προϊόντα τους συσσωρεύουν ευρώ -εσύ ο ίδιος το τόνισες αυτό! Και είναι άλλο να συσσωρεύεις ευρώ και άλλο δραχμές. Η δραχμή, μετά την πρώτη σταθεροποίησή για ένα διάστημα με αναλογία 1:1 προς το ευρώ (1 ευρώ=1 δραχμή), θα πρέπει να υποτιμηθεί ως προς το ευρώ, για να ευνοήσει αυτή η υποτίμηση την ελληνική οικονομία: τις εξαγωγές προς άλλα κράτη και εντός Ελλάδος την αγορά ελληνικών προϊόντων, αφού τα εισαγόμενα θα έχουν γίνει πιο ακριβά.

      Άρα αυξάνονται κατακόρυφα οι θέσεις εργασίας για τους Έλληνες εργαζόμενους. Τα μαγαζάκια που έκλεισαν ξανανοίγουν, η οικοδομή παίρνει και πάλι εμπρός, τα παιδιά εφ όσον οι γονείς έχουν απασχόληση, έχουν φαγάκι, το σωστό όχι κάθε μέρα πατάτες. Όλη την ελληνική οικονομία την κινούν οι εργαζόμενοι και όχι οι εφοπλιστές ή οι βιομήχανοι. Αυτοί πετάγονται ως το Μιλάνο ή το Λονδίνο και ψωνίζουν εκεί.

      Καλέ μου φίλε, αν είσαι καλοπροαίρετος, κατάλαβέ το. Το ευρώ είναι ένα νόμισμα που φτιάχτηκε από το μεγάλο Κεφάλαιο, (κυρίως το γερμανικό), για το μεγάλο Κεφάλαιο. Τους φτωχούς τους πεθαίνει. Εσύ με ποιους είσαι με τους πάμφτωχους Έλληνες ή με τα μέλη του ΣΕΒ;

      Και κάτι ακόμα:λόγω παγκοσμιοποίησης το συσσωρευμένο Κεφάλαιο από τα μέλη του ΣΕΒ και παρόμοιους άλλους, είναι ελεύθερο να φεύγει εξ ολοκλήρου και ανεξέλεγκτα στο εξωτερικό -και αυτό εσύ το τόνισες! Σκέψου τι αιμοστράγγισμα είναι αυτό για την ελληνική οικονομία. Να τους δίνουμε τα "ελληνικά" ευρώ, που με τόσο κόπο αποκτήσαμε, και αυτά αντί να κυκλοφορούν εντός Ελλάδος και να "θερμαίνουν" την ελληνική οικονομία, συσσωρεύονται στις Τράπεζες του Εξωτερικού! Με το εθνικό νόμισμα, θα απαγορευτεί η ανεξέλεγκτη εξαγωγή κεφαλαίου.

      Κατάλαβες τώρα γιατί ΣΕΒ, Αλαφουζαίοι και λοιποί επιδιώκουν με νύχια και με δόντια τον επ' άπειρον εγκλεισμό μας μέσα στα κάτεργα του ευρώ;

      Διαγραφή
  2. Oι αρχιτρομοκράτες του ευρώ τρομάζουν μόνον τους κάθε Αλαφούζους και τους κάθε ΣΕΒ. Ο λαός τι να φοβηθεί; Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Ευρώ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στην τσέπη του. Οπότε χωρίς πολλά-πολλά σκέφτεται με τη δραχμή ήμουνα πολύ καλύτερα. και το ποσοστό του λαού που απεχθάνεται το ευρώ ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Και με τα νέα μέτρα δε θα τη γλυτώσει τη λαϊκή εξέγερση ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ευρώ δεν είναι απλά ένα ανταλλακτικό μέσο που μας παρείχαν (δάνεισαν) και ξαφνικά 35 τρισ δρχ άμεσης ρευστότητας έγιναν 100 δισ ευρώ για να συνεχίσουμε τις συναλλαγές μας.
    Είναι ένα σχέδιο με πολλές οικονομικές (πλην άλλων) ουρές και επιπτώσεις, που όμως μόνον όσοι δεν πληρώνονται στα σίγουρα την πρώτη του μηνός μπορούν για να εννοήσουν απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΕΒ όμως δεν επηρεάζεται από την αδυναμία των Ελλήνων να αγοράζουν τα προϊόντα του; Γιατί θέλει παρ'ολα αυτά να παραμείνει ο ελληνικός στα χρέη και στο ευρώ και άρα η αδυναμία του να συνεχίζεται έως το 2060, 70,80,100.. Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την απορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατερίνα χατζηθεοδώρου.26 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:47 μ.μ.

      Ο ΣΕΒ με την Ελλάδα εντός ευρώ, πουλάει τα προϊόντα του υπερτιμημένα, επειδή τα ευρώ για τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδος είναι πολύ ακριβό νόμισμα (υπερτιμημένο).

      Με τη δραχμή, που θα πρέπει, μετά από κάποιο πρώτο εξισορρροπηστικό διάστημα, να υποτιμηθεί τουλάχιστον κατά 30%, τα προϊόντα του θα έχουν μια αντίστοιχη υποτίμηση, δηλαδή θα πουλιούνται κατά 30% φθηνότερα, σε σχέση με την τωρινή τιμή τους σε ευρώ.

      Κατά τη γνώμη μου ο ΣΕΒ "έχει κάνει ταμείο" και έχει συμπεράνει ότι το ευρώ τον συμφέρει, έστω και αν η αδυναμία των Ελλήνων να αγοράσουν τα προϊόντα του ρίχνει την κατανάλωσή τους κατά 30-35%.

      Πρώτον, επειδή έχει μεν μικρότερη παραγωγή, αλλά από αυτήν έχει ίση ή και μεγαλύτερη είσπραξη, από αυτήν που θα είχε με δραχμές. Ταυτόχρονα όμως η μικρότερη παραγωγή του κατεβάζει το συνολικό κόστος, σε εργατικά,πρώτες ύλες, σε ενέργεια.

      Με δεδομένα και τα άλλα υπερπλεονεκτήματα που έχει ο ΣΕΒ αν η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ, και τα οποία ήδη ανέφερα,κατανοεί εύκολα κανείς γιατί θέλουν ΣΕΒ, Αλαφούζοι και.. ΣΙΑ την Ελλάδα "πάση θυσία" στο ευρώ, με τη θυσία όλων των Ελλήνων που διαρκώς φτωχοποιούνται και όλου του Ελληνισμού, που έτσι θα αφανιστεί.

      Και οι Έλληνες, ανενημέρωτοι, ή μάλλον τρομοκρατικά ενημερωμένοι,μεταβάλλονται σε εύκολα θύματα των τρομοκρατών, που σίγουρα ακριβοπληρώνονται σε όποιες "υψηλές θέσεις" κατέχουν,μέρος του κατεστημένου και αυτοί και.. δουλικά του.

      Όμως έχω τη βεβαιότητα (ας μην πιστεύουμε τους δημοσκόπους, όργανα του κατεστημένου και αυτοί, από αυτό ζουν και από αυτό ευπορούν)ότι το ποσοστό των Ελλήνων που πλέον επιθυμούν μετάβαση σε εθνικό νόμισμα,με οπωσδήποτε πολιτική ηγεσία Ελλήνων και όχι δωσιλόγων, που έχουν παραδώσει όλη την Ελλάδα στους τοκογλύφους,είναι γύρω στο 55-60%. Πλησιάζει το ποσοστό του ΜΕΓΑΛΟΥ "ΟΧΙ", μπορεί και να το έχει υπερβεί.

      Το θέμα είναι πότε αυτό το ποσοστό θα αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

      Διαγραφή
  5. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ δεν είναι αντιπροσωπευτικό των Ελλήνων βιομηχάνων (ποιοί πλέον), όπως η ΓΣΕΕ δεν είναι των (πραγματικά) Ελλήνων εργαζομένων... όπως οι κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών ομοίως.
    Η χρηματοπιστωτική μετα-οικονομία έχει διαπεράσει αποφασιστικά όλα τα σώματα της πρώην παραγωγικής κανονικότητας.
    Επί πλέον (πλέον) η εδώ προστιθέμενη αξία επί των πρώτων υλών που εισάγονται είναι πολύ μικρή, αφού δεν είναι καθαυτές πρώτες ύλες αλλά σχεδόν έτοιμα προιόντα που συσκευάζονται-συναρμολογούνται και έτσι η εισαγωγή των συμφέρει να γίνεται σε σκληρό συνάλλαγμα.
    Ένας μεταπρατικός σύγχρονος ΣΕΒ πλήρως εξαρτημένος από τις δομές της ΕΕ... με μέρισμα-ποσοστό συμφωνημένο με τα έξω εργαστάσια όπως και τόσες άλλες πρώην εποικοδομητικές δραστηριότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]