Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ρίζες και τα ριζίδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Ένα πρώτο συμπέρασμα από τις διαδηλώσεις και άλλες ποικιλόμορφες αντιδράσεις κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ν.Τράμπ είναι ότι η Ν.Τ.Π. έχει ήδη δημιουργήσει τους “πιστούς” της σε όλες τις χώρες, κυρίως του δυτικού κόσμου, που επηρέαζε.
Δούλεψε με πολύ αποτελεσματικούς τρόπους από τότε που ο G. Bush πρόφερε αυτή τη νέα έννοια: Νέα Τάξη Πραγμάτων -πιο αθόρυβα δούλευε ήδη από την απαρχή του νεοφιλευθερισμού. Και φαίνεται ότι παγίωσε σε ενιαίο σώμα τους απανταχού της γης πιστούς της. Θα πρέπει να μελετήσουμε πολύ προσεκτικά ποιοι την απαρτίζουν, σε ποιες τάξεις (όχι με την έννοια της οικονομικής τάξης) ανθρώπων απευθύνθηκε και σε ποιες πέτυχε να εγκολπωθούν τα σαθρά της μηνύματα. Δημιούργησε μεθοδικά τις ρίζες και τα ριζίδιά της, τον ετοιμοπόλεμο στρατό της, όπως φάνηκε καθαρά από τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ.

Το “τέρας” αυτό δε νικιέται, αν δεν το γνωρίσουμε καλά. Δεν αρκεί ένας άνθρωπος, ο Τραμπ, για να το νικήσει (αν πράγματι θελήσει να το νικήσει, αλλά μέχρι τώρα τα σημάδια είναι θετικά) γιατί έχει ήδη γίνει πανίσχυρο. Κι αν, ο μη γένοιτο, βγάλουν από τη μέση τον Τραμπ, μόνο μια αφυπνισμένη ανθρωπότητα μπορεί να ανακόψει το δρόμο που έχει χαράξει αυτό το “θηρίο” εναντίον της.

Φυσικά αυτό είναι θέμα μιας τεράστιας κοινωνιολογικής έρευνας, ώστε να βρεθούν οι ποσοστώσεις και όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρνητικού αυτού κοινωνικού φαινομένου που έχει συμπαρασύρει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα στη δίνη του. Εδώ μόνον ακροθιγώς μπορούμε να προσεγγίσουμε το θέμα.

Οι κοινωνικές πληθυσμιακές ομάδες που αποτελούν τον κορμό, αλλά και τις ρίζες και ριζίδια της Νέας Τάξης, μπορούν να αναλυθούν κατ' αρχήν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Πρώτον σε αυτούς που απαρτίζουν ή ωφελούνται από τη νέα αυτή “τάξη”. Δεύτερον σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί βαθιά από την προπαγάνδα της.

Η κορυφή της πυραμίδας φαντάζομαι ότι είναι (διότι αυτή είναι αφανής, δεν εκδηλώνεται ανοιχτά) μια ολιγομελής ομάδα ανθρώπων, που αποτελεί έναν κεντρικό πυρήνα, γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται ένα σύστημα ομόκεντρων κύκλων, επίσης πυρηνοειδούς φύσεως: τα “αφεντικά” των πολυεθνικών, οι κάτοχοι του ιλιγγιώδους χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, οι τραπεζίτες, οι “εξέχοντες πολιτικοί” οι προσδεδεμένοι στους στόχους όλων των προηγούμενων, στην ουσία αχυρένια, αναλώσιμα πιόνια τους.

Ανοίγοντας περισσότερο τους ομόκεντρους αυτούς κύκλους γύρω από το “αόρατο κέντρο” θα βρούμε υψηλοθεσίτες executives των πολυεθνικών, χρηματιστές και διαχειριστές των μεγάλων επενδυτικών κεφαλαίων, “golden boys” των μεγάλων Τραπεζών, πληθώρα κρατικών και δικαστικών λειτουργών σε κάθε Κράτος που η “τάξη” έχει απλώσει τα πλοκάμια της.

Βρίσκουμε ε επιστήμονες σε θέσεις ερευνητικές/διδακτικές που χρηματοδοτούνται από τα παντοειδή κεφάλαια της Ν.Τ.Π. είτε για εξελικτικές έρευνες είτε για την αισχρά προπαγανδιστική θεμελίωσή της σε δήθεν “προοδευτικές” και ορθολογικές κοινωνικο-φιλοσοφικές και οικονομικο-πολιτικές θέσεις. Κατ' εξοχήν δε για τη θεμελίωσή της στα εκπαιδευτικά συστήματα, ξεθεμελιώνοντας τα “άγια και ιερά” των λαών εξ απαλών ονύχων.

Επίσης συναντάμε την ομάδα που “τετραγωνίζει όλους τους κύκλους”, τους media-κράτες, όλους αυτούς που παίρνουν επάνω τους το “καθήκον” να μεταφέρουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη την “their master's voice”, τη φωνή των αφεντικών τους. Φωνή που είναι προ-διαμορφωμένη ως προς τις κύριες γραμμές και την ορολογία της στα πλέον σύγχρονα think-tank επιστημονικής επικοινωνίας (εννόει χειραγώγησης), που αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία με τον επιστημονικό και ιστορικο-φιλοσοφικό “όμιλο”, τον ενσωματωμένο στη ΝΤΠ.

Ακόμη διακρίνουμε έναν ευρύτατο κύκλο ανθρώπων που επίσης ωφελούνται από τη Νέα Τάξη. Είναι η πλέμπα της, τα ριζίδιά της που αποτελούν και τη μεγάλη μάζα της. Είναι οι άνθρωποι των διαφόρων ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται από εκατομμυριούχους της τάξης αυτής -και όχι μόνον-, με κοινό στόχο την διάβρωση εκ των έσω των κοινωνιών στις οποίες δρουν.

Οι διαβρωτικές αυτές ΜΚΟ σταθερά υποστηρίζουν, αλλά πάντα προσχηματικά, “αρχές και αξίες” που φαίνονται υψηλές, αλλά έρχονται σε αντίφαση με το “κοινό αίσθημα” και το κοινό συμφέρον των λαών και τις ριζωμένες αληθινές αξίες τους. (Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις ΜΚΟ που υποστηρίζουν τους εδώ λαθρομετανάστες, καλυμμένους κάτω από προσφυγικό μανδύα, δήθεν για “ανθρωπιστικούς” λόγους).

Και τα ριζίδια απλώνονται και απλώνονται και κατατρώνε τα θεμέλια των κοινωνιών. Ομοφυλόφιλοι που ξαφνικά διαλαλούν την περηφάνια τους στο κοινωνικό σύνολο γι' αυτό που είναι, καλώντας κι άλλα νιάτα στην εκφυλιστική ιδιορρυθμία τους. Άνθρωποι με κάθε είδους αχαλίνωτα πάθη, που σχεδόν η ΝΤ τα νομιμοποιεί ή και προωθεί. Είδαμε ακόμα και εκδηλωμένους σατανολάτρες στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ.

Ναρκομανείς, που αποτελούν το μεγάλο θύμα της ΝΤΠ, αλλά και θύτες της ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας των κοινωνιών μέσα στις οποίες ζουν. Η ΝΤ κερδίζει τεράστια ποσά , αλλά και εξουθενώνει ένα σημαντικό μέρος του ανθού των λαών, ίσως το πιο ατίθασο, που σίγουρα διέθετε τα φόντα να αντιταχθεί σε αυτήν.

Καλλιτέχνες τύπου “Μαντόνα”, που η σατανικότητα της “τάξης” κυλάει στο αίμα τους, προβάλλονται ευρύτατα, (ακόμα και ως νεολαιίστικα πρότυπα) και κερδίζουν άφθονα χρήματα. Άλλοι πιο “ήπιοι” καλλιτέχνες, όπως ο Κλούνεϋ, ίσως νομίζουν ότι δεν θα είναι “in”, αν δεν υπερασπίζονται τις ψευτοαξίες της ΝΤΠ. Αν δεν έχουν κρυφές βλέψεις να γίνουν γερουσιαστές ή πρόεδροι των ΗΠΑ (αλά Ρήγκαν), μάλλον πρόκειται περί ψυχονοητικά ελλιπών ανθρώπων.

Άφησα για το τέλος τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, την πιο επιθετική θρησκευτικο-πολιτικά (“πολιτισμικά”!) ανθρώπινη ομάδα. Από τότε (1993) που ο Samuel Huntington αυθόρμητα ή μάλλον υποβολιμαία ανακοίνωσε στην ανθρωπότητα τα συμπεράσματά του περί της “σύγκρουσης των πολιτισμών”, εξυψώνοντας τον ισλαμικό “πολιτισμό” σε θέση αντι-πολεμιστή του δυτικού πολιτισμού, οι πληθυσμοί αυτοί πήραν φωτιά -ασφαλώς και για άλλες αιτίες. Για πόλεμο πολιτισμών μιλήσατε; γιατί να μην τον έχετε; Και όρμησαν να καταλάβουν “πολιτισμικά” τις δυτικές κοινωνίες με ψυχολογική και τρομοκρατική βία ή με την υπερροή προς τη Δύση και την οσονούπω πληθυσμιακή τους επικράτηση (ειδικά στην Ελλάδα), αν δεν αλλάξει κάτι.

Η δεύτερη κατηγορία που αναφέρθηκε στην αρχή, αυτών που επηρεάστηκαν από την απόλυτα επιστημονική προπαγάνδα της ΝΤ, έχει δύο υποδιαιρέσεις. Την πρώτη αποτελούν άνθρωποι που δεν έχουν καμία ικανότητα να διακρίνουν τον πραγματικό ανθρωπισμό από αυτόν που φοράει προβιά ανθρωπισμού και μέσα του κρύβει ένα αποτρόπαιο, απάνθρωπο τέρας.

Σε αυτούς ανήκουν πλέον άλλων και εκείνοι οι αριστεροί που από “ανθρωπισμό” τον οποίο ψυχαναγκαστικά αποδέχονται -διαφορετικά θα πάνε κόντρα στις βαθιά μέσα τους ριζωμένες δογματικές θέσεις της ιδεολογίας τους, κάτι που δεν είναι ελεύθεροι εσωτερικά να το πράξουν, εξ' ου και ο ψυχαναγκασμός. Όλοι αυτοί υπηρετούν ζηλωτικά ολόκληρη την ατζέντα της ΝΤΠ.

Όσων αριστερών ο “ανθρωπισμός” αποβλέπει στους πακτωλούς χρημάτων των σχετικών ΜΚΟ, αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση. Αν δε ρίξουμε τη ματιά μας στους μαϊμουδο-αριστερούς του Σύριζα, θα διαπιστώσουμε ότι αυτοί υπηρετούν και τον ψευτο-ανθρωπισμό της Νέας Τάξης και την “απάνθρωπη απανθρωπιά” της. Δύο σε ένα ο Σύριζα, γι' αυτό και τρελαίνει όσους ακόμα έχουν απομείνει να τον πιστεύουν με την παρανοϊκή διγλωσσία του.

Σε αυτήν την δεύτερη κατηγορία ανήκουν επίσης οι διάφοροι γνήσιοι περιβαλλοντιστές που νομίζουν ότι μπορούν να πείσουν τη ΝΤΠ να ελέγξει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον της αλόγιστης χρήσης του από το μεγάλο παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο, επειδή αυτό είναι ενιαίο. Ανήκουν διάφορα “ρηχά” κινήματα, οι ντε και καλά φεμινίστριες (εδώ οι γυναίκες κοντεύουν να υπερακοντίσουν τους άνδρες, μετασχηματίζοντας την ψυχή τους σε “σληροτράχηλη” ανδρική, οι φεμινίστριες το βιολί τους), οι αντισεξίστριες και πολλά άλλα τέτοια “φρούτα εποχής”, της εποχής που μεσουράνησε η ΝΤΠ -και ελπίζω να αρχίσει να δύει, κυρίως με την αφύπνιση και τη δράση όλων μας.

Ωστόσο, η δεύτερη υποδιαίρεση της δεύτερης κατηγορίας είναι πολύ αξιοπρόσεκτη. Την αποτελούν οι άνθρωποι που έχουν χειραγωγηθεί από τους media-κράτες και τα αφεντικά τους να σκέφτονται με έναν ορισμένο τρόπο και μέσα τους είναι μαλλιά-κουβάρια οι ψευτο-αξίες της ΝΤΠ με τις αληθινές αξίες του ήθους, του πολιτισμού, της ζωής.

Ναι, στ' αλήθεια, πιστεύουν ότι ακολουθώντας τα κελεύσματα της ΝΤΠ γίνονται “προοδευτικοί”: αντι-ομοφοβικοί, αντι-σεξιστές, αντι-ξενοφοβικοί, αντι-ρατσιστές, αντι-φασίστες και δε συμμαζεύεται, εθελοτυφλώντας στο ότι έτσι ενσωματώνονται στον μεγαλύτερο φασισμό που έχει γεννηθεί στους αιώνες, τον φασισμό της ΝΤΠ. Το φαινόμενο αυτό, το πώς έφτασαν δηλαδή να χειραγωγηθούν τόσο μεγάλα πλήθη ανθρώπων τόσο αποτελεσματικά, αποτελεί ιδιαίτερο θέμα μεγάλης ανάλυσης, που δεν μπορεί να ενταχθεί στο παρόν άρθρο.*

Έρχεται, λοιπόν, κάποια στιγμή κάποιος από το πουθενά, ο Τραμπ, και ανατρέπει όλη την ατζέντα της ΝΤΠ. Φυσικά ως πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πρωταρχικό του καθήκον να υπερασπίσει τα συμφέροντα ολόκληρου του λαού του (και αυτό κάνει τη διαφορά στον Τραμπ, το “ολόκληρου”). Δε φαίνεται όμως μέχρι ώρας να το επιχειρεί μέσα από την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης, αλλά κόντρα σε αυτήν. Και το δηλώνει καθαρά και συνεχώς, ακόμα και στην ορκωμοσία του. Παρατηρούσα τον Ομπάμα καθώς άκουγε το λόγο του Τραμπ. Ήταν πελιδνός, σαν να είχε δεχτεί θανάσιμο χτύπημα... αυτός και ό,τι εκπροσωπούσε.

Φρικίασε η ΝΤΠ και εξαπέλυσε τα δουλικά της, κορμούς, ρίζες και ριζίδια να πολεμήσουν κατά του νέου “πλανητάρχη”. Τι θα κάνει ο Τραμπ; Δε φαίνεται άνθρωπος που υποχωρεί εύκολα. Επίσης φαίνεται αποφασιστικός και έξυπνος. Όμως, όση δύναμη χαρακτήρος έχει και όση δύναμη του δίνει η θέση του, θα είναι άραγε αρκετά να υπερνικήσουν τις δυνάμεις που τον αντιμάχονται και τον μισούν έως θανάτου; τα μεγάλα πλανητικά συμφέροντα και το στρατό που μεθοδικά “έπλασαν” αυτά τα χρόνια;

Ο πόλεμος προβλέπεται πολύ σκληρός. Μία μόνον οδό διαφυγής και νίκης έχει ο Τραμπ: τον ίδιο τον αμερικανικό λαό, τον μέσο αμερικανό πολίτη, αυτόν που του φόρτωσαν όλα τα βάρη ταυτόχρονα με την βαθμιαία επαγγελματική του εξαφάνιση (όπως και εδώ ) και τον έχουν εγκαταλείψει στη μοίρα του. Τους είναι και άχρηστος και βάρος!

Αν “διαφυλάξει” τη ζωή του ο πρόεδρος Τραμπ έχω τη βεβαιότητα ότι θα τον δούμε να καταγγέλλει προς τον λαό τον πόλεμο που του γίνεται και μία προς μία όλες τις φάσεις του. Τι θέλει να κάνει, ποιοι τον μάχονται και γιατί, ποια συμφέροντα υπηρετούν, (εξ' άλλου αυτό θα το αποκαλύπτει η ίδια πολιτική του), ώστε να κρατήσει κοντά του και υποστηρικτή του τον χειμαζόμενο αμερικανό.

Καιροί ρευστοί, σίγουρα θα κυοφορήσουν κάτι νέο. Όμως η παγκοσμιοποιητική δομή, που σαν ιστός μαύρης αράχνης έχει τυλίξει τη Γη, δε θα παραδώσει εύκολα τα όπλα. Θα συνεχίσει να εργάζεται από όλες τις θέσεις και τους μηχανισμούς που κατέχει για τον ανομολόγητο στόχο της: την παγκόσμια δικτατορία και την ψυχική υποδούλωση των ανθρώπων στις αρνητικές/σκοτεινές δυνάμεις του Σύμπαντος και τους εδώ “άρχοντές” τους.

Γι' αυτό ακριβώς, παραδείγματος χάριν, στην Ελλάδα ο κ. Λιάκος θα εξακολουθήσει να ξηλώνει την εθνική συνείδηση των ελληνόπαιδων, ο κ. Αναστασιάδης να πουλάει την Κύπρο στα νεοταξίτικα αφεντικά του, μερικές “κεφαλές” της Ορθοδοξίας να επιβάλουν με βίαιες ή πλάγιες μεθόδους τις νεοταξίτικες κακοδοξίες τους στους ορθοτομούντες τον Θείο Λόγο, το ΝΑΤΟ θα συνεχίζει να κυκλώνει τη Ρωσία...

Γι αυτό ακριβώς ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος θα μας φοβίζει (και σήμερα, 29.1.17) ότι θα διαλύσουμε την Ε.Ε. αν φύγουμε από αυτόν τον ληστρικό και ετοιμόρροπο “μηχανισμό συμφερόντων”. Είπε ακόμη ότι ποτέ στην Ιστορία, ούτε στην οικονομική θεωρία, τα Κράτη δεν είχαν πλήρη οικονομική ελευθερία! Μία απάντηση: πριν την ΝΤΠ είχαν πλήρη οικονομική ελευθερία(!) να επιλέγουν αυτά τα ίδια τις αλληλεξαρτήσεις και τους οικονομικούς αλληλο-δεσμούς τους με τα άλλα Κράτη -αντιπαγκοσμιοποιητικές, διμερείς ελεύθερες σχέσεις, στις οποίες επανέρχεται ο Πρόεδρος Τραμπ! Δεν άκουσε ποτέ κάτι τέτοιο ο κ. Παπαδημητρίου;)

Κάθε εποχή που φεύγει δεν παραχωρεί εύκολα τη σκυτάλη σε αυτήν που έρχεται, ειδικά όταν πρόκειται για τον τελικό αγώνα της ανθρωπότητας. Ναι το πιστεύω βαθιά, έχει αρχίσει η τελική μάχη του Φωτός προς το απόλυτο σκοτάδι σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Και σίγουρα θα κρατήσει αρκετά χρόνια, ίσως μερικές δεκαετίες.

Αν θέλουμε να νικήσει το Φως, δηλαδή η Ελευθερία, η Ειρήνη, η κοινωνική και νομική Δικαιοσύνη, η αστείρευτη Δημιουργικότητα των ανθρώπων, η υψηλή και εμπνευσμένη Τέχνη και όλα τα υπόλοιπα που θεωρούμε -και είναι- Φως, τότε αμέριστη φροντίδα μας είναι να φέρουμε πρώτα μέσα μας φως: αυτογνωσίας, ειρήνης, αγάπης.

Και η δεύτερη εξ' ίσου σημαντική μέριμνά μας, να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στη ΝΤΠ μέχρι να λιώσουν και τα τελευταία “κουρέλια” της. Να αποκαλύπτουμε τα ονόματα και τα έργα των μελών της, να διασαφηνίζουμε την ορολογία που χρησιμοποιεί και γιατί, να ανατρέπουμε την προπαγάνδα της και πάνω απ' όλα να ξεριζώνουμε από τις κοινωνίες μας τις ρίζες και τα ριζίδιά της, που πλέον αποκαλύπτονται σε όλη τους τη γύμνια όλο και πιο πολύ. Κυρίως δε τα πολιτικά και δημοσιογραφικά -αυτά κάνουν εξ' ίσου μεγάλο κακό με τα πρώτα, σαν τα φυτοπαράσιτα, διαπλεκόμενα αναρριχώνται, αμφότερα.

Και αυτό ισχύει κατ' εξοχήν για την ευλογημένη αυτήν πατρίδα, την Ελλάδα, που η ΝΤΠ την πήγαινε (και για όλους τους παραπάνω λόγους την πάει ακόμα) προς τον οριστικό της θάνατο. Όμως η Ελλάδα (οι αληθινοί Έλληνες που ευελπιστώ πως είναι η πλειοψηφία της- το έδειξε εξ' άλλου εκείνο το αλησμόνητο 62%), αν διαλέξει να δώσει τον αγώνα με τη μεριά του Φωτός, όχι μόνο θα ζήσει, αλλά, όπως πάντα, θα γίνει ο κυμματοθραύστης της βαρβαρότητας, η εμπροσθοφυλακή νίκης των δυνάμεων της Θείας, ή αν το προτιμάτε της Κοσμικής (και όχι της “Νέας”) Τάξης.

* Αν θέλετε να εμβαθύνετε λίγο περισσότερο στο θέμα αυτό, σας παραπέμπω στο δοκίμιο “Να “σπάσουμε” όλους τους κωδικούς χειραγώγησης που εφαρμόζει στους λαούς η Νέα Παγκόσμια Τάξη” , που είχα την τιμή να αναρτηθεί και σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Οι ρίζες και τα ριζίδια της ΝΤΠ" και "Ο κυκλώνας της Παγκοσμιοποίησης" βρίσκω ότι είναι δύο άρθρα που πρέπει να μας προβληματίσουν πάρα πολύ ώστε να πάρουμε για το πώς θα βαδίσουμε στην νέα παγκόσμια πραγματικότητα, ιδίως όπως διαμορφώνεται μετά την εκλογή του προέδρου Τραμπ, που αποτελει μεγάλη ανατροπή στην πορεία που είχε χαράξει η παγκοσμιοποιητική κλίκα.

    Επειδή όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι υποτακτικοί αυτής της κλίκας,ας μην περιμένουμε τίποτα το καλό από δαύτους. Πρέπει να οργανωθούμε και να δώσουμε το τιμόνι της χώρας σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την Ιστορία της ή μάλλον η εθνική και πολιτική τους συνείδηση διαμορφώθηκε μέσα από την αυτογνωσία της ελληνικής τους ταυτότητας με ακόνι και την Ιστορία της. Και συνεπώς μπορούν να οραματίζονται σωστά το μέλλον. Για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει και όχι αυτήν του καρπαζοεισπράκτορα και του πειραματόζωου για το πώς θανατώνεις ένα λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλό είναι τώρα ότι θα πέσουν οι μάσκες του κάθε πολιτικού τυχάρπαστου αριβίστα επειδή πλέον υπάρχουν δύο στρατόπεδα, το νεοταξίτικο και το Τραμπικό και είναι υποχρωμένοι όλοι να πάρουν θέση ή με το ένα ή με το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατερίνα χατζηθεοδώρου.31 Ιανουαρίου 2017 στις 11:23 μ.μ.

    Τι έγινε; Υπάρχει σχίσμα στο νεοταξίτικο κλάμπ της κυβέρνησης και όχι μόνον σ' αυτό;
    Βγαίνει ο Παπαδημητρίου και λέει: “αν αποχωρήσουμε, θα διαλυθεί η Ε.Ε.” (Του έδωσα μια αντι-νεοταξίτικη απάντηση στο κείμενο).

    Βγαίνει ο Ξυδάκης και λέει: “η Ελλάδα με τη δραχμή μεγαλούργησε”

    Βγαίνει ο Παυλόπουλος και λέει: “sic transit gloria mundi”: “περνάει γρήγορα η δόξα του κόσμου”. Και ποια χώρα είναι υποψήφια να χάσει τη δόξα της, (λόγω Τραμπ); Η Γερμανία φυσικά.

    Αν αυτό δεν είναι τραγέλαφος, τότε τι είναι; Εκτός αν, λέω αν, “αθορύβως” ενεργοποιείται Καραμανλικό μέτωπο με σαφή (έστω και για λόγους επικράτησης) διαφοροποίηση και προς τα δύο κόμματα, το κυβερνών και το “αντι-κυβερνών”. Και πρόσωπα και από τα δύο. Θα κατέβει ο Καραμανλής με σύνθημα: η “δόξα” του γερμανοευρώ παρέρχεται... επιστροφή στο δικό μας, τη δραχμούλα μας;

    ....Και “ξερό ψωμί” θα πρόσθετα εγώ, πιο ξερό απ' αυτό που τρώμε τώρα αποκλείεται να είναι! Μόνο που αμφιβάλλω για αυτούς που το ζυμώνουν. Τους ξέρουμε ότι δεν έχουν ελληνική συνταγή. Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ! Για το γλυκό ψωμί της οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας μας. Για να ζεσταθούν οι καρδιές και τα...στομάχια των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]