Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσοχή στους "καθαρούς"


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Όταν σε μιά παρέα δεν μπορείς να διακρίνεις ποιός είναι ο ηλίθιος, τότε ο ηλίθιος είσαι εσύ, λέει η ρήση.
Κατά τον ίδιο τρόπο όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον φασίστα, τότε ο φασίστας είσαι εσύ.

Το φαινόμενο γιγαντώθηκε: Στο διαδίκτυο και ειδικά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, διάφοροι αυτόκλητοι (αυτο)διορίζονται "διαχειριστές" ομάδων, σαν να λέμε άγγελοι φύλακες της "καθαρότητας" των εισερχόμενων στην ομάδα, τόσο από άποψη "πιστεύω" όσο και από άποψη αναρτήσεων.
Εξασκούν δηλαδή στο όνομα της Ι.Χ. "δημοκρατικής" τους συνείδησης ένα από τα πρώτα όπλα των ολοκληρωτικών καθεστώτων: την λογοκρισία.
Μοιάζουν σε τούτο πολύ στον Γκαίμπελς που όντας ο ίδιος ένας μαυριδερός κακοχυμένος προπαγάνδιζε έως θανάτου την καθαρότητα της άριας φυλής, με την οποία ο ίδιος προφανώς δεν είχε καμία σχέση.

Προσοχή λοιπόν στους "καθαρούς".
Έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτους.
Ζητούν και χαρτιά κοινωνικών φρονημάτων.
Δεν τους νοιάζει αν είναι πλαστά, αρκεί να τους τα δείξεις.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα τα διαβάσουν.
Κι αν τα διαβάσουν δεν θα καταλάβουν.
Πρόκειται για ημιαγράμματους. Πολλές φορές με πτυχία, αλλά ακόμη ημιαγράμματοι.

Και αυτή ακριβώς είναι η κακοδαιμονία αυτού του τόπου: Έχει παραδοθεί για διαχείριση στα χέρια πτυχιούχων ημιαγράμματων.

Παρέα στην κακοδαιμονία αυτή έρχεται και η έμφυτη "πληγή" του έλληνα: δώσε του εξουσία και αισθάνεται πως έγινε ο αιώνιος "γ@μάω".  Παντοδύναμος και παντογνώστης.  Μαχαίρι και πεπόνι μαζί.  Κεφάλι και ντουβάρι.  Παρ' το ένα και χτύπα τ' άλλο.

Όσοι αισθανόμαστε πραγματικά ελεύθεροι, όσοι έχουμε δώσει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια τον αντιμνημονιακό μας αγώνα, έξω από κόμματα και πρόσωπα, πάνω απ' τα διχαστικά διλήμματα "δεξιά-αριστερά", "δημοκρατικά τόξα" και φασίστες χοντρούς, όσοι παλεύουμε με μόνο γνώμονα την επιστροφή στην Συνταγματική τάξη, την επανάκτηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας, και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού κόντρα στους πολύχρωμους προδότες, δεν έχουμε καμιά ανάγκη να ενδίδουμε στις εκβιαστικές πρακτικές των αυτόκλητων "καθαρών".

Ας τους αφήσουμε μόνους τους να αυτοθαυμάζονται και να ασκούν εξουσία μεταξύ τους.
Την "καθαρότητα" άλλωστε επεδίωκε παλιότερα κι η Ιερά Εξέταση.
Το ίδιο αργότερα και ο Μακάρθυ.
Την "καθαρότητα" ψάχνει τώρα και ο ISIS.

Τέτοια "καθαρότητα", τους την χαρίζουμε!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]