Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εχθροπραξία του εποικισμού


Η Τουρκία επισήμως έχει διαμηνύσει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι χρησιμοποιεί τους πληθυσμούς που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη ως πολεμικό όπλο. Κάθε αρνητική διακύμανση των σχέσεών της με την πατρίδα μας ή με την Ευρωπαϊκή Ένωση συνοδεύεται από την ακόλουθη, αναμενόμενη πλέον, είδηση: Η νατοϊκή «σύμμαχός» μας ανοίγει τις πύλες των κέντρων «φιλοξενίας» προσφύγων και λαθρομεταναστών, και τους αφήνει να «διεκπεραιωθούν» στην Ελλάδα - με τους δουλεμπόρους να υπόσχονται ότι στη συνέχεια το πέρασμα στην Ευρώπη θα αποτελεί μια εύκολη υπόθεση.

Επίσης, με έκπληξη, οργή και ανησυχία άκουσαν οι Έλληνες το νέο για τη... νεκρανάσταση της Συνθήκης του Δουβλίνου και την επανενεργοποίησή της σε βάρος της χώρας μας από τον Μάρτιο του 2017. Αυτή η συνθήκη προβλέπει ότι οι λαθρομετανάστες που εντοπίζονται στην Ευρώπη θα επιστρέφονται στη χώρα από την οποία εισήλθαν - κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα!

Η λαθρομετανάστευση και ο εποικισμός της χώρας μας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για να υποστούμε μια άνευ προηγουμένου εθνική καταστροφή. Το κράτος, το οποίο -παρά τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματά του- δημιουργήσαμε έπειτα από αιματηρούς αγώνες εναντίον των Τούρκων, των Γερμανών και άλλων κατοχικών δυνάμεων, είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Η άρχουσα τάξη της χώρας, αντί να ασχοληθεί στα σοβαρά με το ζήτημα της εθνικής επιβίωσης, αποκοιμίζει τον λαό με φληναφήματα πολιτικής ορθότητος, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και τις επείγουσες ανάγκες της κοινωνίας. Φυσικά, όλοι εκείνοι που ενθαρρύνουν, συγκαλύπτουν και επιταχύνουν τον εποικισμό της χώρας από αλλόθρησκους πληθυσμούς, την κρίσιμη στιγμή της δοκιμασίας της πατρίδας και του λαού θα βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας και το μόνο που θα προσφέρουν αφειδώς θα είναι η αφ’ υψηλού κριτική τους προς την πλειοψηφία.

Εμείς, σε αντίθεση με τη στάση που κρατούν τα ΜΜΕ της «κατεστημένης» ενημέρωσης, έχουμε επισημάνει με τεκμηριωμένη αρθρογραφία και ρεπορτάζ την άμεση ανάγκη απόκρουσης της άοπλης εισβολής που δέχεται η Ελλάδα.

Πρώτα η Τουρκία πρέπει να υποστεί τις δέουσες κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, διότι η συμπεριφορά της συνιστά κατάφωρη παραβίαση όλων των καταστατικών προβλέψεων για τις υποχρεώσεις των μελών των προαναφερθέντων οργανισμών.

Επίσης, η ελληνική κυβέρνηση να δηλώσει και να αρχίσει να εφαρμόζει αυστηρά όσα προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για την παράνομη είσοδο στη χώρα. Όλοι όσοι σκοπεύουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας, να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ελληνικού κράτους πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν μπορούν να παρανομούν ατιμωρητί.


Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]