Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένταση το πρωί στα Ίμια


Σε απόσταση αναπνοής σκάφη της ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής

Ένταση επικράτησε σήμερα πρωί, Πέμπτη, στη θαλάσσια περιοχή γύρω από τα Ίμια με την ελληνική και τουρκική ακτοφυλακή να πλησιάζουν πολύ κοντά η μία την άλλη, μόλις σε απόσταση 50 εκατοστών, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 10 Έλληνες ψαράδες ξεκίνησαν από την Κάλυμνο και τη Λέρο και πλησίασαν τις βραχονησίδες Ίμια και μαζί κατέφτασε και η ελληνική ακτοφυλακή, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχάρακη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στις 11.30 ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο από τη Λερό, πέταξε για λίγο πάνω από τις βραχονησίδες και μετά απομακρύνθηκε.

Στις 12.00 ξεκίνησαν από το λιμάνι Τουργκούτ-ρέις της Τουρκίας δύο σκάφη του τουρκικού λιμενικού και απομάκρυναν πρώτα τους Έλληνες ψαράδες και έπειτα τα σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής από τα ‘τουρκικά ύδατα’.

Η ‘Χουριέτ’ προβάλλει το θέμα με τίτλο: «Έλληνες ψαράδες στα Καρντάκ (Ίμια)»

Το ‘CNN Türk’ αντίστοιχα: «Επικίνδυνη προσέγγιση στα Καρντάκ (Ίμια)».

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Hurriyet:



Πηγή Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Άϊντε να δω τους "πατριώτες" που δε σηκώνουν λέξη (ζουραρίσια) στο σπαθί τους...
    Στα Ίμια τραβάτε, αν έχετε τα κότσια.
    Άϊντε ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]