Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λάθος τακτική με την Τουρκία


Η πολιτική τάξη της χώρας έχει εφαρμόσει μια συνταγή που σκοτώνει τον ασθενή: τα Μνημόνια της συμφοράς που διαλύουν ό,τι έχει απομείνει από την εθνική οικονομία. Ακατάλληλοι, ανέμπνευστοι, ετερόφωτοι, άτολμοι και διεφθαρμένοι επικεφαλής του πολιτικού βίου εφάρμοσαν στα εθνικά ζητήματα μια συνταγή που μπορεί να σκοτώσει και υγιή οργανισμό: Είναι ο εξευμενισμός της Τουρκίας και η εξοικείωση του ελληνικού λαού και της διεθνούς κοινότητας με την ολοένα διευρυνόμενη «όρεξη» των γειτόνων για αρπαγή και επέκταση.

Καμάρωναν με εγκληματική αφέλεια ή αμιγώς ενδοτική πρόθεση διάφοροι «δικοί μας» ότι θα είναι οι «καλύτεροι διαφημιστές» της τουρκικής υποψηφιότητας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Χαμογελούσαν και αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις και χειραψίες με τους Τούρκους. Εσφιγγαν χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων αδελφών μας.

Αντί να σταματήσουν το κακό έξω από τον φράχτη της πατρίδας, με τη στάση του κατευνασμού έφεραν τη συμφορά εντός! Ο Ερντογάν ανοιγοκλείνει την κάνουλα του ισλαμικού εποικισμού στο Αιγαίο, κατέχει τη μισή Κύπρο, διεκδικεί το Αιγαίο, τα νησιά και τη Θράκη, αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης. Ως τουρκικό διαρρηκτικό εργαλείο παραβίασης της ελληνικής εστίας πρέπει να θεωρείται και η Αλβανία. Οι δηλώσεις, οι συνεντεύξεις και -πάνω απ' όλα- οι πράξεις και οι αποφάσεις της κυβέρνησης του Εντι Ράμα αποτελούν απόδειξη των ανωτέρω χαρακτηρισμών.

Η Τουρκία προελαύνει σε όλα τα επίπεδα, ενώ ο ελληνικός λαός υποβάλλεται καθημερινά σε πλύση εγκεφάλου με τα τουρκικά σίριαλ που προπαγανδίζουν την «ανωτερότητα» της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα.

Και όλη αυτή η προέλαση διευκολύνθηκε από το πολιτικό συνδικάτο των «ψυχραίμων», της φιλότουρκης πέμπτης φάλαγγας. Η ορθή αντιμετώπιση του τουρκικού ζητήματος επιβάλλει την άμεση αναθεώρηση της πολιτικής του κατευνασμού.
Να καταγγελθεί η τουρκική πολιτική σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.
Να σταματήσουν οι συζητήσεις για οτιδήποτε με την Τουρκία μέχρι να φύγει και ο τελευταίος στρατιώτης από την Κύπρο και να δηλώσει η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας ότι δεν έχει καμία διεκδίκηση επί των εδαφών μας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι εθνικώς επιζήμια.

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]