Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγκάθετος της ΜΙΤ ο Μέτε, ίσως αυτό όμως χρήζει διερεύνησης


Την Ελλάδα κατήγγειλε για άλλη μία φορά στο εξωτερικό ο προξενικός μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Ο Μέτε αναφερόμενος στα περί διείσδυσης της οργάνωσης του Γκιουλέν στον χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (και φυσικά αρνούμενος πως ο ίδιος έχει την οποιαδήποτε ανάμιξη με αυτήν) ανέφερε πως η Ελλάδα διαθέτει “μυστικές σχέσεις” με την οργάνωση αυτή.

Να σημειώσουμε, πως ο Πρόεδρος Ερντογάν της γειτονικής χώρας κατηγορεί την οργάνωση ως υπεύθυνη για το πολύνεκρο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, το οποίο παραλίγο να αιματοκυλήσει όλη την χώρα και να σύρει την Τουρκία σε τροχιά πολέμου με την Ελλάδα.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη όπως και το (ελληνικό) Υπουργείο Εξωτερικών δεν ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για αυτή την πληροφορία, στην περίπτωση που όσα λέει ο εγκάθετος Μέτε είναι τυχόν αληθινά και όχι αποκυήματα φαντασίας όπως κάποια άλλα;

Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας:


H 9η Ισλαμική Διάσκεψη Ευρασίας που οργανώνεται από την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, συνεχίστηκε κατά την τρίτη μέρα με την συνεδρία που είχε τίτλο «Το Ισλάμ στην Ευρώπη: Ενότητα ενάντια στην θρησκευτική εκμετάλλευση και μελλοντικές προοπτικές».

Στη συνεδρία αυτή μιλώντας ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης – Δυτικής Θράκης Αχμέτ Μέτε, εστίασε στις μυστικές σχέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης του Γκιουλέν με την Ελλάδα. Ο Μέτε περιέγραψε το πως η οργάνωση αυτή χάριν των δικών της συμφερόντων έφερε σε δύσκολη κατάσταση τους μουσουλμάνους που ζούνε στην Δυτική Θράκη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως «Η FETÖ είναι μια ύπουλη και απατηλή οργάνωση που χρησιμοποιεί την θρησκεία, μια συνωμοτική κίνηση που της αρέσει να ξοδεύει τους ανθρώπους. Μια οργάνωση που δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε για να εξαφανίσει τους υπερασπιστές του Ισλάμ».

Πηγή Yeniakit, μετάφραση "Τουρκικά Νέα"

Σχόλιο ιστολογίου: Μια πολλαπλή ερώτηση από την δική μας πλευρά: Σε τι σχολεία έμαθε γράμματα και σπούδασε ο ψευτομουφτής (πρακτορίσκος της ΜΙΤ) Αχμέτ Μέτε; Μήπως σε σχολεία της οργάνωσης FETO, δηλαδή του ιμάμη Γκιουλέν; Μήπως ο Αχμέτ Μέτε δαγκώνει σήμερα το χέρι που τον τάιζε μέχρι σήμερα; Τα οικοτροφεία και τα φροντιστήρια της οργάνωσης FETO κάτω από τίνος την προστασία δημιουργήθηκαν και λειτουργούν έως και σήμερα στην Ελληνική Θράκη;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΡΙΑΛ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΗΛΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

    https://youtu.be/VkjJh83m6-g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]