Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προ των πυλών ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!


Γράφει Σουλτάνα Χειλαδάκη 

Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε μια παράξενη περίοδο όπου τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο πως δεν συμβαίνει τίποτε το ανησυχητικό. Όταν όμως ερευνήσει κάποιος στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης αυτό που λαμβάνει είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Όπως φαίνεται, για την εξέλιξη των πραγμάτων σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές υπάρχουν δύο επιλογές: είτε προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να φέρουν το στρατιωτικό νόμο ως προετοιμασία για ένα παγκόσμιο κράτος, ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια παγκόσμια θρησκεία είτε ετοιμάζονται απευθείας για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πιθανότητα για μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ στη Συρία μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς οι δύο πλευρές καθοδηγούνται η μία εναντίον της άλλης από μια αόρατη δύναμη.

Ο εμφανής λόγος για την επερχόμενη με ολοένα και γρηγορότερο ρυθμό σύγκρουση σπάνια δημοσιεύεται στα μαζικά μέσα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν το ρόλο τους ως η μοναδική υπερδύναμη του κόσμου όπως έχει διατυπώσει και ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, και την μοναδική ιδιότητα του πετροδολαρίου τους που αποτελεί τη βάση για τη θέση της υπερδύναμης των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ακολουθούν το σχέδιο του Μπρεζίνσκι να περικυκλώσουν τη Ρωσία, ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα αυτή θα διαλυθεί σε πολλά μικρά κρατίδια. Ο Μπρεζίνσκι συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Σύρετε τη Ρωσία βαθιά στο έλος της Συρίας και αφήστε την να σαπίσει εκεί, και επιτεθείτε στα ρωσικά πλοία αν οι Ρώσοι δεν σταματήσουν να βομβαρδίζουν τη Συρία».

Οι ισχυρές δυνάμεις στο Πεντάγωνο και οι Νεοσυντηρητικοί θέλουν τον πόλεμο στη Ρωσία τώρα. Η επίθεση του ΝΑΤΟ στις 17 Σεπτεμβρίου στον Συριακό στρατό έχει προφανώς παραγγελθεί από το Πεντάγωνο χωρίς τη γνώση του Ομπάμα και μπορεί εύκολα να επαναληφθεί. Όπως φαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Ομπάμα είναι ο μόνος που προσπαθεί να εμποδίσει έναν πόλεμο με τη Ρωσία. Για πόσο καιρό όμως θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτήν την πίεση είναι άγνωστο.

Οι Ρώσοι αναμένουν μια ατομική επίθεση από το ΝΑΤΟ καθώς ο στόχος των ΗΠΑ είναι η αλλαγή καθεστώτος πρώτα στη Συρία και ύστερα στη Ρωσία. Η Ρωσία όμως εξελίσσεται επίσης σε υπερδύναμη με αρκετά ισχυρό δυναμικό.

Η Ρωσία, προειδοποίησαν τις ΗΠΑ ότι δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν πραγματοποιούν επιθέσεις στη Συρία για να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Άσαντ.

Τελευταία προειδοποίηση του Ρώσου υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ: «θα καταρρίψουμε τα πολεμικά αεροσκάφη πάνω από τη Συρία των ΗΠΑ, αν απειλήσουν και χτυπήσουν το συριακό στρατό!” ο Τζον Κέρι δήλωσε ότι θα επιδιώξει την προσαγωγή του Πούτιν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως κατηγορούμενο για εγκλήματα πολέμου!

Τα νεότερα σχετικά με τα ρωσικά όπλα εμφανίζονται στο παρακάτω βίντεο όπου έχουν συγκλονίσει το Πεντάγωνο και το ΝΑΤΟ.

Το πραγματικό παρασκήνιο είναι το αποκρυφιστικό μασονικό σχέδιο για την δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όμως υπάρχει κάτι που δεν αναγνωρίζουν σήμερα οι εωσφορικοί μυστικιστές αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι. Το μασονικό αυτό σχέδιο εξυπηρετεί ουσιαστικά ένα άλλο μεγαλύτερο σχέδιο, αυτό της σωτηρίας του Δημιουργού όλου του κόσμου, όπως εκφράζεται στις βιβλικές προφητείες και στα ευαγγέλια κατά Λουκά κεφ. 21 και κατά Ματθαίον κεφ. 24.

Οι δυνάμεις της Ουάσιγκτον, αντί της προσαρμογής τους σε έναν πολυπολικό κόσμο, έχουν αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα κεφαλαίων προπαγάνδας που χρηματοδοτούνται ή ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν έναν πληροφοριακό πόλεμο. Μάλιστα ο πόλεμος αυτός θα πρέπει να έχει τέτοια δύναμη ώστε η Ρωσία να βλέπει αυτήν την πληθώρα των προσβολών ως την προετοιμασία των πληθυσμών της Δύσης για έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Έτσι με την δαιμονοποίηση της Ρωσίας μέσω προπαγάνδας, η Δύση προσπαθεί είτε να επιτύχει με μια καμπάνια αποσταθεροποίησης μια αλλαγή καθεστώτος, είτε να προχωρήσει απευθείας σε πόλεμο.

Εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί στο εγγύς μέλλον να χρειαστεί λόγω εξελίξεων.. να καταφύγετε σε ένα καταφύγιο συμβατικού ή ακόμα και πυρηνικού πολέμου;

Σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα στην Ελβετία, οι πολίτες ξέρουν ανά πάσα στιγμή που μπορούν να καταφύγουν σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις.

Ακόμα από την εποχή του ψυχρού πολέμου, είχαν προγνώσει να κατασκευάσουν κάποια καλά εξοπλισμένα καταφύγια που θα τα χρειαστούν σε περίπτωση, ου μη γένοιτο, πυρηνικού πολέμου.

Είναι χαρακτηριστικό πώς όπου και αν πάει κάποιος στις πόλεις της Ελβετίας, σε κάθε μονοκατοικία και σε κάθε κτιριακό συγκρότημα υπάρχει ένα καθορισμένο καταφύγιο για κάθε ενδεχόμενο.

Η Ελβετία είναι σήμερα το μοναδικό κράτος επάνω στην Γη που αν ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος είναι σε θέση να προστατεύσει και να σώσει τους κάτοικους της.

Αυτήν την στιγμή στην χώρα αυτή υπάρχουν οργανωμένα, όσο και αν αυτό ακούγεται εκπληκτικό, 300.000 καταφύγια για την περίπτωση που ξεσπάσει παγκόσμιος πόλεμος.

Είναι τέτοια η αντιμετώπιση των Ελβετών για το ζήτημα αυτό που αν κάποιος τους ρωτήσει αν έχουν στην χώρα τους καταφύγια θα τον κοιτάξουν με απορία που τους κάνει τέτοια ερώτηση γιατί το θεωρούνε ως το πιο αυτονόητο.

Όλα αυτά όμως ακούγονται για κάποιους υπερβολικά, ακόμη και ειρωνικά για αυτούς που ξέρουν τι γίνεται και μπορούν να παρακολουθούν και καταλαβαίνουν τις διεθνείς εξελίξεις (όχι φυσικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ). Οφείλουμε όμως να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πληθαίνουν τα σημάδια που δείχνουν πώς βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου παγκόσμιου πόλεμου πιο καταστρεπτικού από όλους τους προηγουμένους.

Εδώ τίθεται το καίριο ερώτημα αν όλοι εμείς που ενημερωνόμαστε για όλα αυτά έχουμε προνοήσει πώς θα αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις διότι τα σύννεφα πυκνώνουν και έρχεται μπόρα μεγάλη.

Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας αυξάνονται κάθε μέρα, έτσι ώστε το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Zvezda έκανε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση, ότι είναι πολύ πιθανόν να ξεσπάσει ολοκληρωτικός πυρηνικός πόλεμος με την Δύση.

Το κανάλι αυτό με την ονομασία “Звезда” που σημαίνει “αστέρι” είναι το επίσημο κανάλι του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Για αυτό και η απειλή πολέμου που εκτόξευσε έχει μεγάλη σημασία. Με λίγα λόγια το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο των ρώσικων δυνάμεων προειδοποίησε τον ίδιο τον ρωσικό λαό ότι είναι πραγματικός ο κίνδυνος η Ρωσία να δεχτεί πυρηνική επίθεση από μια υπερφίαλη αλαζονική και σχιζοφρενική Αμερική. Ο κίνδυνος αυτός μεγαλώνει σε αποφασιστικό βαθμό στην περίπτωση που εκλεγεί η Χίλαρι Κλίντον πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πούτιν προειδοποίησε το εθνικό ακροατήριο του την περασμένη εβδομάδα πως, «ο σχιζοφρενής στην Αμερική πρόκειται να θέσει τα πυρηνικά όπλα για τη Μόσχα απότομα». Εάν είναι πρόεδρος η Χίλαρι Κλίντον, τότε είναι πιθανό να υπάρξει ένας πόλεμος με τη Ρωσία … και την Κίνα … και το Ιράν.

Η οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών και η σταδιακή απαξίωση του δολαρίου στις διεθνείς οικονομικές συναλλαγές, δημιουργούν προϋποθέσεις στο βαθύ αμερικανικό κράτος και σε διάφορα σκοτεινά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών να επιδιώξουν την έκρηξη ενός παγκόσμιου πόλεμου με την προοπτική έτσι να ξεφύγουν από τα τεραστία οικονομικά προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει.

Υπάρχει σε ορισμένους η εντύπωση πώς εφόσον εκλεγεί επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών γυναίκα, ότι θα υπάρξει μια ήπια αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννούν οι διάφορες διενέξεις. Παρόλα αυτά, η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι οι γυναίκες που κατείχαν ηγετικές θέσεις δεν ήταν καθόλου μετριοπαθείς.

Για παράδειγμα θα αναφέρω την Γκολτα Μεγιέρ στο Ισραήλ, την Ίντιρα Γκάντι στην Ινδία και την Μάργκαρετ Θάτσερ στην Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες ήταν αδίστακτες στις αποφάσεις τους. Σήμερα έχουμε το παράδειγμα της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία η όποια άλλαξε άρον άρον το γερμανικό σύνταγμα για να μπορέσει να στείλει για πρώτη φορά μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων της Γερμανίας όπως στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, Συρία, Ουκρανία και τελευταία κρατάει φιλοπολεμική προκλητική στάση έναντι της Ρωσίας.

Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]