Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη θωρακίζεται καταστρέφοντας την Ελλάδα

Η Γερμανία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας
Μετά την οικονομική έρχεται και η δημογραφική καταστροφή, για να σωθεί η Ευρώπη...!

Για το ενδεχόμενο αποτυχίας της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας για τους πρόσφυγες προετοιμάζεται η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel» από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η πλήρης συνεργασία της Ελλάδας, ακόμη και αν χρειαστεί να της ασκηθεί οικονομική πίεση.

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το περιοδικό, παρότι επισήμως το Βερολίνο τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία αφορμή κατάρρευσης της συμφωνίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποτυχίας της, καθώς οι επιπτώσεις των τρεχουσών εξελίξεων στην Τουρκία είναι «απολύτως ασαφείς». «Δεν αποκλείεται εκ νέου ανάγκη δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο», σημειώνεται στο έγγραφο.

Ήδη, όπως αναφέρεται, διαπιστώνονται προβλήματα στην επαναπροώθηση προσφύγων από την Ελλάδα προς την Τουρκία και, αν η συμφωνία αποτύχει, θα πρέπει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας «να προστατευτούν αξιόπιστα» από την FRONTEX.

Πρόσφυγες οι οποίοι φθάνουν στην Ευρώπη ή δεν μπορούν να απορριφθούν για ανθρωπιστικούς λόγους, «θα πρέπει να συγκεντρώνονται σε κέντρα υποδοχής κοντά στα σύνορα, να καταγράφονται και να κατανέμονται βάσει ποσόστωσης στα κράτη-μέλη», επισημαίνεται στο έγγραφο, όπου τονίζεται: «Πρέπει να εξασφαλιστεί η συνολική συνεργασία της Ελλάδας - και με τη χρήση οικονομικής πίεσης. Διαφορετικά υπάρχει η απειλή να υποχωρήσουμε σε μια συνοριακή γραμμή, η οποία μπορεί να κρατηθεί μόλις στα Δυτικά Βαλκάνια».

«Μια διεύρυνση των ελέγχων στα γερμανικά σύνορα με την Ελβετία και την Γαλλία, μπορεί να καταστεί απαραίτητη, σε περίπτωση μετακίνησης των μεταναστευτικών οδών. Για την προστασία των εξωτερικών συνόρων, συμπεριλαμβανομένης της επαναπροώθησης, τρίτες χώρες έχουν μια ενισχυμένη σημασία: Η προθυμία και η δυνατότητά τους για συνεργασία μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά», καταλήγει το περιοδικό, αναφερόμενο στο περιεχόμενο του εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών.

Με απλά λόγια, το σχέδιο της γερμανικής Ευρώπης, για να διασωθεί από τους τεράστιους πληθυσμούς λαθρομεταναστών εάν καταρρεύσει η μέχρι σήμερα συμφωνία με την Τουρκία, είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τεράστια φυλακή ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας και αγνώστων προθέσεων. Με αυτό τον τρόπο μετά την οικονομική καταστροφή, η γερμανική Ευρώπη σχεδιάζει να επιβάλλει στην Ελλάδα και την δημογραφική καταστροφή, ενώ θα μετατρέψει το σύνολο των χαρακτηριστικών της Ελλάδας μεταβάλλοντάς την σε ένα ισλαμικό κράτος.
Ενδεχομένως, γι αυτό τον λόγο και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σκέφτεται στην (αντισυνταγματική) μετατροπή του θεσμικού ρόλου του στρατού, στον οποίο όπως όλα δείχνουν θα επιβάλει μία στροφή 180 μοιρών θέτοντας ως χώρο ευθύνης του το εσωτερικό της Ελλάδας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κι εμείς τι κάνουμε; Τα ανακοινώνουμε, τα γράφουμε, τα λέμε και μετά τους....κοιτάμε ενώ τα εκτελούν! Πότε θα ακουστεί απ' άκρου εις άκρον της πατρίδος μας το "ως εδώ και μη παρέκει" , για όλα; Κι αυτό βέβαια σημαίνει στάση πληρωμών -που ούτως ή άλλως θα συμβεί όταν θα μας τα έχουν πάρει όλα- άμεση έξοδος από την Ε.Ε.και άμεση μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, με εθνικοποίηση της ΤτΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι οι κακοι ευρωπαιοι που κοιτουν τα συμφεροντα των χωρων τους αντι να βοηθουν την ψωροκωσταινα
    κλαψα στην κλαψα χωρις να αναρωτιεται ο αρθρογραφος γιατι η ελλαδα δεν κανει το ιδιο
    να προστατευσει δλδ τα εθνικα της συμφεροντα
    εκτος κι αν ταίζει σανο τα προβατα
    Antonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρθρογραφε , αυτο ειναι το σχεδιο , να ερημωση η Ελλας απο τους γηγενεις .
    Οσο για την Ευρωπη ΣΟΥ , εαν δεν εχεις καταλαβει ποιοι την κουμανταρουν και που την πανε , οτι και να σου γραψω ...φωνη βοωντος εν την ερημο ...
    Ακομη να καταλαβουν μερικοι μερικοι που μας εμπλεξαν οι κυνοβουλευτικοι αρχης γενομενης απο τον Εθνοπροδοτη ανωμαλο καραμαν-αλη .
    Οι μετεπειτα , απλα ακολουθουν το σχεδιο καταστροφης .
    Ποιος να ξεχασει ποιοι ξεκινησαν το ξηλωμα με την διαλυση της Ελληνικης , τα σχολεια , τον στρατο και κυριως τοις Κοινοτητες που ηταν και η αρχη της δημοκρατιας .
    Ενα υβριδικο καθεστως δημιουργησαν οι κυνοβουλευτικοι και μερικοι πιστευουν οτι αυτο ειναι ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ !!!
    Αντε να δουμε ποσοι θα ζησουν μετα την σχεδιασμενη λιμοκτονια και τις σφαγες απο τους λαθρεποικους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]