Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κομοτηνή: Η πορεία των τουρκοφρόνων έγινε και... απέτυχε

Η οπερέτα των ψευτομουφτήδων κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία, αφού οι Θρακιώτες μουσουλμάνοι αρνήθηκαν να ακολουθήσουν το πνεύμα μίσους και διχασμού των υποτακτικών της Άγκυρας

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα που όχι μόνο ανέχεται τις διαδηλώσεις που την συκοφαντούν, αλλά το ελληνικό κράτος –δια των οργάνων του- φροντίζει και να προστατεύει τους συκοφάντες διαδηλωτές. Έτσι, το φαινόμενο των περίφημων πλέον no borders, επεκτάθηκε και στην Κομοτηνή από τις παραφυάδες του τουρκικού προξενείου, που διαδήλωσαν υπό την τυπική αιγίδα του DEB (εθνικιστικού κόμματος τουρκοφρόνων Θράκης) στη μνήμη του θανόντα τούρκου εθνικιστή Αχμέτ Σαδίκ, υπέρ του Ερντογάν και κατά των πραξικοπηματιών της Τουρκίας, αλλά και υπέρ του καταγγελτικού τους αγώνα για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «τούρκων» της Θράκης.

Η πορεία ξεκίνησε από τα παλιά γραφεία του DEB, με κατεύθυνση τα Δικαστήρια και κατόπιν στο κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης. Συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, αριθμός που καταγράφει την άρνηση των μουσουλμάνων της Θράκης να συμμετέχουν στα παιχνίδια των τουρκοφρόνων. Όμως, αυτή η ουσιαστική μη συμμετοχή – αποχή δηλώνει την παταγώδη αποτυχία στην απόπειρα δημιουργίας έντασης στη Θράκη από την πλευρά των τουρκοφρόνων, οι οποίοι επιχειρούν να εγκλωβίσουν μέσα σε ένα «τουρκικό σχήμα» τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, και να τους παρουσιάσουν στη συνέχεια ως «επιτυχία του τουρκισμού» στον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Ταυτόχρονα με την πορεία των τουρκοφρόνων πραγματοποιήθηκε μία αντι-συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, η οποία αντιμετωπίσθηκε και διαλύθηκε με την απρόκλητη ρίψη χημικών από την πλευρά της Αστυνομίας.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης – πορείας μνήμης (στον Αχμέτ Σαδίκ), συμπαράστασης (στον Ερντογάν), καταδίκης (των τούρκων πραξικοπηματιών) και διαμαρτυρίας (κατά της Ελλάδας), διεξήχθη προσευχή στη μνήμη του Αχμέτ Σαδίκ και υπέρ των νεκρών υπερασπιστών του Ερντογάν στο τουρκικό πραξικόπημα.
Πριν και μετά την πορεία υπήρξαν συναντήσεις προσώπων, φωτογραφίες αναμνηστικές και κάποια άλλα ιδιαζόντως ενδιαφέροντα που καταγράφηκαν από τον φωτογραφικό φακό και αφορούν τις "νεκρές σχέσεις" μεταξύ του τούρκου προξένου και του Λεβέντ Σαδίκ (γιός του Αχμέτ Σαδίκ)...
Αμέσως μετά περίπου 500 άτομα μεταφέρθηκαν στα νέα γραφεία του DEB, όπου έγιναν διάφορες συζητήσεις και διαλύθηκαν περίπου στις 10.00 μ.μ.
Σημειώνουμε πως υπάρχουν πληροφορίες για οργανωμένα μεταφερόμενους με λεωφορεία διαδηλωτές.

Έτσι, μία ακόμη ημέρα κύλησε στην Θράκη. Η οποία συνεχίζει να συκοφαντείται από τους εγκάθετους μηχανισμούς (διάφορα «τουρκικά» σωματεία) του τουρκικού προξενείου και συνεχίζει να «αγνοείται» από πολιτικές παρεμβάσεις των Αθηνών, προς χάριν –φυσικά- των καλών ελληνοτουρκικών σχέσεων, της ήπιας πολιτικής αντιμετώπισης των τουρκικών «παρεμβάσεων» και προκλήσεων» και της πολιτικής χαμηλών τόνων που κανείς «υπεύθυνος» δεν φαίνεται να κατανοεί πως εισπράττεται από την Άγκυρα ως φοβία… Εκτός και εάν η Άγκυρα έχει δίκιο, οπότε…

ΥΓ: Από την πλευρά μας το μόνο που μένει είναι να θυμίσουμε, στα ανθρωπάκια που θέλουν να ισχυρίζονται πως κυβερνούν την Ελλάδα, πως ο νεαρός (27 χρόνων) υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας δήλωσε σχετικά με τις πολιτικές διαδηλώσεις που έγιναν στην Αυστρία από τούρκους: "Δεν έχω καμία ανοχή, το λέω ξεκάθαρα: Όποιος θέλει να αναμειγνύεται στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Τουρκίας, μπορεί να φύγει από την χώρα μας" δηλαδή δείχνει την πόρτα εξόδου προς την Τουρκία! Ολόκληρη η Ευρώπη άρχισε να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που λέγεται τουρκικός εθνικισμός. Οι μόνοι που ακόμη δεν τον καταλαβαίνουν(;) είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες την Ελλάδα. Αξιοπερίεργο...!!!


Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται πως ο Λεβέντ έρχεται στον χώρο της διαδήλωσης συνοδεία "φουσκωτών".
Στο 6:01είναι η ομιλία του προέδρου του DEB στα ελληνικά. Την εκφωνεί ο αντιπρόεδρος Αχμέτογλου.
Στο 10:05 και ως το τέλος ακούγεται ο χαιρετισμός που απεύθυνε στα ελληνικά ο εκπρόσωπος της EFA Γιώργος Παπαδάκης.


Οι φωτογραφίες είναι από τα "Τουρκικά Νέα" και το RodopiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Στην πατρίδα μας υπάρχουν χριστιανοί ορθόδοξοι, καθολικοί, διαμαρτυρόμενοι, μουσουλμάνοι, άθεοι, δωδεκαθεϊστές κ.λπ. είμαστε όλοι Έλληνες, το θρήσκευμα εθνολογικά δεν διαφοροποιεί κανέναν μας, ούτε μας κάνει περισσότερο ή λιγότερο Έλληνες.
    Το κράτος των Αθηνών είναι ικανό να για όλα, ό,τι και να κάνει δεν με εκπλήσσει, τα κεκτημένα του μόνο να μην χάσει. Υπήρξαν σκουλίκια χάρηκαν με το θάνατο του 18χρονου Θρακιώτη μουσουλμάνου. Την Θράκη οι κάτοικοί της θα την σώσουν και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι την Θρακη να την παρουν πισω οι Θρακιωτες , την Ελλαδα ποιος θα την λευτερωση ;
      Καταλαβατε που ειναι το προβλημα ; Ελευθερη Θρακη με σκλαβωμενη Ελλαδα ;
      Δεν υπαρχει κρατος των Αθηνων αδελφε ...παει και αυτο .

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κράτος των Αθηνών και είναι αυτό που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει όλη την περιφέρεια, βάζοντας πάντα εμπόδια στην ανάπτυξή της και στην σταδιακή υποβάθμιση της. Διαβρώνοντας και καταστρέφοντας τα πάντα.
      Δεν εννοώ τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, έχουν ευθύνες για το χάλι, αλλά σε μικρότερο βαθμό,αλλά όλον αυτόν τον συρφετό που μας έχει μαντρώσει.
      Από χθες που είδα σχόλια κάποιων πιθήκων και την χαρά τους δεν μπορώ να συνέλθω. Είναι δυνατόν να χαίρονται για τον θάνατο ενός 18χρονου μόνο και μόνο λόγω του θρησκευματός του; Ο οποίος μπορεί να είναι πιο καθαρός φυλετικά από αυτούς. Τόσο εύκολα "χαρίζουν" ανθρώπους; Θεωρούν τους εαυτούς τους πατριώτες; Μόνο το οικόπεδο τους ενδιαφέρει; Απλά αποκαλύπτονται για το τι νιώθουν για όλη την περιφέρεια και για το πώς μας βλέπουν εμάς που έχουμε την τύχη και ευλογία να ζούμε στον Βορρά.

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=ceelkPxVjUo

    Αυτός στην Αττάλεια κατηγορεί την Ελλάδα;Ξέρει κανένας τούρκικα να το μεταφράσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]