Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Δημοκρατία πέθανε... Ζήτω η Συριζοκρατία!!!

Για να το καταλάβετε, επιτέλους, δεν σας ψηφίσαμε τον προπερασμένο Γενάρη, επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Σας ψηφίσαμε για να κάνετε δυο-τρία πράγματα.

Σας ψηφίσαμε για να καταγγείλετε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα κι εσείς χαριεντίζεστε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, σαν να ζούμε μέσα στην καλή χαρά και την ευμάρεια. Σαν να μην καταρρέει το εθνικό σύστημα υγείας. Σαν να μη ρημάζουν τα σχολεία. Σαν να μην διαλύεται το δίχτυ κοινωνικής προστασίας των πιο αδύναμων. Σαν να μην βαίνουν αυξανόμενες οι αυτοκτονίες. Σαν να μην τρέχει τίποτα, στην Ελλάδα του 2016! 

Σας ψηφίσαμε για να χτυπήσετε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και εσείς συναγελάζεστε με τις γάτες των Ιμαλάϊων.
Σας ψηφίσαμε για να κάνετε λογιστικό έλεγχο του χρέους κι εσείς κάνετε γαργάρες.

Σας ψηφίσαμε για να βρείτε τα κλεμμένα κι εσείς κομπάζετε σαν τις μωρές παρθένες, δημοσιοποιώντας ήδη δημοσιοποιημένες από τετραετίας, λίστες με ανεπίδεκτες είσπραξης απαιτήσεις, από ουδέποτε οχλούμενους οφειλέτες του Δημοσίου.

Σας ψηφίσαμε για να αποδοθεί, επιτέλους, λίγη δικαιοσύνη στο αποτυχημένο μας προτεκτοράτο και για σας, πέρα βρέχει.

Όχι, δεν σας ψηφίσαμε τον προπερασμένο Γενάρη, επειδή οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Αυτό το ξέραμε.
Αυτό που δεν ξέραμε, ήταν πόσο γρήγορα θα γινόσασταν ίδιοι κι απαράλλαχτοι με τους προηγούμενους, κοροϊδεύοντας μας, ακριβώς όπως κι εκείνοι, με σουξεδιάρικες ιστορίες ανοησίας και ζαλίζοντάς μας με τα καλύτερα σας λόγια, γι’ αυτήν την τσούλα, την ΤΙΝΑ!

Πηγή ‪#‎ασταδιάλο_πχια‬



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. εδω εν καταπληκτικο ιδεολογικο αρθρο για το πως πρεπει να αντιμετωπισουμε την κοκκινη πανουκλα τον πολιτισμικο μαρξισμο

    https://ethnikismos.net/2016/07/09/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που δεν ξερατε οτι ειναι η ιδια συμμορια των 300 με διαφορετικη μασκα ειναι γνωστο στο 50% του πληθυσμου .
    Ομως ποια δημοκρατια πεθανε ;
    Διαβαστε κανα βιβλιο να μαθαιτε τι ειναι δημοκρατια και μετα γραφτε ...
    Τουτοι δω ομως δεν λεγαν οτι ειναι απατριδες , Χριστομαχοι και ανθελληνες ; Τι καλλιτερο θα εκαναν απο τους αλλους ;
    Απλα φιλε , οι προηγουμενοι ανοιξαν τον ταφο της Πατριδος και του Εθνους και τουτοι , της ιδιας συμμοριας , εβαλαν την ταφοπετρα .
    Αντε λοιπον κανε καμμια δουλεια και ασε τα αρθρα περι ανεμων και υδατων , δηλαδη τις αρες μαρες που γραφεις οτι δηδεν σας κοροιδεψαν οι τωρινοι κατσαπλαδες και υπαλληλοι ξενων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]