Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια Βουλή… για τα πανηγύρια, εξελίσσεται σε εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα

Τους είδαμε και τους… χαρήκαμε για άλλη μια φορά. Η εικόνα της Βουλής στη συνεδρίαση της Τρίτης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής… Βαρουφάκη, ήταν μια ακόμη οδυνηρή εμπειρία για τον μέσο Έλληνα.

Το σημερινό Κοινοβούλιο είναι μακράν, και πέρα από κάθε ανταγωνισμό, το χειρότερο της Μεταπολίτευσης. Το χειρότερο της εποχής των Μνημονίων και της βαθιάς κρίσης, από τη στιγμή που το 2010, ο τελευταίος των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός μας έβαλε στο Μνημόνιο.

Ένα πολιτικό προσωπικό από το κάτω ράφι. Τραγικό. Ανεπαρκές. Στα όρια της φαιδρότητας. Ποιόν μπορούν να πείσουν αυτοί οι άνθρωποι; Ποιόν μπορούν να εμπνεύσουν;

Προσωπικότητες με προφανείς στρεβλώσεις και υστερήσεις, βρήκαν στη Βουλή την επαγγελματική διέξοδο που αναζητούσαν για τον… βιοπορισμό τους. Σκεφτείτε μονάχα πόσους από αυτούς που έχουν δικαίωμα υπογραφής για τη ζωή μας, θα εμπιστευόσασταν στη δουλειά σας, και το συμπέρασμα είναι προφανές.

Μια τέτοια Βουλή δεν αξίζει στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα δεν αξίζει στους Έλληνες. Το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Αντιθέτως, μας βυθίζει περισσότερο στην κρίση.

Μια Βουλή… για τα πανηγύρια, εξελίσσεται σε μείζον εθνικό πρόβλημα για την Ελλάδα. Με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή Υστερόγραφα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΨΗΦΙΣΑΝ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ
    ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΟΧΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη την βουλη ψηφισαν οι ραγιαδες για να τους καταστρεψουν .
    Τι φταινε οι αρλεκινοι και οι Ιουδες εαν οι ΗΛΙΘΙΟΙ ψηφοφοροι τους τους εκλεγουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]