Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο βάραθρο του ισλαμισμού


Η περιδίνηση της χώρας στο χάος δεν αναχαιτίζεται, δεν ελέγχεται, δεν έχει ημερομηνία λήξης. Οσο περνάει ο καιρός θα επιδεινώνεται. Ο εφιάλτης θα λήξει όταν αποφασίσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τα αληθινά προβλήματα του τόπου - μικρά και μεγάλα. Αλλιώς η πατρίδα μας θα έχει τη μοίρα ενός φλεγόμενου δάσους. Αν δεν μεριμνήσουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την πυρόσβεση, τότε η φλόγα θα σβήσει όταν δεν θα έχει απομείνει τίποτε άλλο για να κάψει.

Ένας από τα μεγάλους «πονοκεφάλους» της Ελλάδας αποτελεί ταυτόχρονα και παγκόσμιο πρόβλημα. Είναι η επέκταση του ισλαμισμού και η εκδηλωμένη τάση πολλών ισχυρών και ανίσχυρων υποστηρικτών του να κυριαρχήσουν παγκοσμίως και να αντικαταστήσουν όλα τα πολιτεύματα και τα συστήματα δικαίου με τη σαρία.

Το πιο ηχηρό και προκλητικό μήνυμα που οι ισλαμιστές έστειλαν στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα ακούστηκε σε ιερότατο για την Ορθοδοξία έδαφος: Η κυβέρνηση, την οποία ελέγχει απόλυτα ο αφανής αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οργάνωσε και πραγματοποίησε μια πρωτοφανή αθλιότητα.
Όπως γράψαμε, μουεζίνης «έπειτα από 85 ολόκληρα χρόνια έκανε εισβολή στον ναό» της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη και «σε ζωντανή σύνδεση απηύθυνε το παραδοσιακό κάλεσμα (το adhan) για την προσευχή!».

Αντί η κυβέρνηση της πατρίδας μας να υψώσει το ανάστημά της εναντίον της ύβρεως και της βαρβαρότητας, συσπειρώνοντας δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας, ο υπουργός Παιδείας «προσκύνησε το Ισλάμ και υποσχέθηκε τζαμιά παντού».
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο Νίκος Φίλης αναχωρώντας το βράδυ του Σαββάτου από τη Μητρόπολη Αθηνών κατευθύνθηκε στην τελετή των μουσουλμάνων για το Ραμαζάνι. Στους ισλαμιστές διοργανωτές της βραδιάς ο κ. Φίλης υποσχέθηκε δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους και νεκροταφείου στην Αθήνα ενώ, όπως σημειώνει η «δημοκρατία», έχει υπογράψει και τις εγκυκλίους, με τις οποίες νομιμοποιούνται τρία τζαμιά στην Αθήνα και ένα στη Θήβα.

Οι υποτιθέμενοι φύλακες ανοίγουν διάπλατα τις πύλες...

Πηγή "Δημοκρατία"

Διαβάστε επίσης: "Που θα γίνουν τα πρώτα τζαμιά"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]