Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνετρίβη τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο

  • Μετέφερε στρατιώτες και αξιωματικούς 
  • Έξι νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες
Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε από 11 ως 15 στρατιώτες και αξιωματικούς συνετρίβη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κοντά στο προάστιο Giresun δίπλα στη Μαύρη Θάλασσα στη Βορειοανατολική Τουρκία.

Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Dogan, χωρίς να γίνεται γνωστή η τύχη των στρατιωτικών ή ο λόγος της συντριβής. Σωστικό συνεργείο και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Μεταξύ του προσωπικού που μεταφερόταν με το ελικόπτερο ήταν ένας ταξίαρχος, ένας συνταγματάρχης και δύο ακόμη αξιωματικοί. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, επικοινώνησε με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, για να πάρει πληροφορίες σχετικά με το γεγονός, σύμφωνα με το CNN Turk.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πρακτορείου Sputnik, έχουν βρεθεί ήδη 6 νεκροί αλλά και 2 πολύ σοβαρά τραυματίες.

Πηγή Newsit


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μήπως πρέπει να εικάσουμε την περίπτωση να μην έπεσε από μηχανικό ή ανθρώπινο λάθος; Μήπως να ελέγχαμε την περίπτωση να "κατέπεσε" μετά από πλήγμα αντιαεροπορικού βλήματος; Αν και ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ, η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας αρχίζει να παίρνει φωτιά και ο σουλτάνος θα ψάξει για έναν δυνατό αντιπερισπασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]