Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ρώσοι έσωσαν τον Ερντογάν;

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος την Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες «εντόπισαν» την εντολή των πραξικοπηματιών για εξουδετέρωση του Ερντογάν και ενημέρωσαν τον Τούρκο πρόεδρο.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, το οποίο επικαλείται μέσα ενημέρωσης από το Ιράν, επισημαίνει ότι οι Ρώσοι ήταν αυτοί που ενημέρωσαν τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ) την Παρασκευή το απόγευμα πως επρόκειτο να εκδηλωθεί πραξικόπημα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το ιρανικό «Fars News», την προηγούμενη εβδομάδα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να υποκλέψουν επικοινωνίες του τουρκικού στρατού, που έδειχναν πως προετοιμαζόταν πραξικόπημα κατά της τουρκικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, ανάμεσα στις συνομιλίες ήταν και η εντολή των πραξικοπηματιών που ηγούνταν της προσπάθειας στους στρατιώτες, να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν, οποίον έκανε διακοπές στη Μαρμαρίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πληροφορία μεταφέρθηκε αμέσως στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT), όπου και ενημερώθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή enikos


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΗΣ ΤΗΣ ΕΕ...ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ.
    ΕΔΩ ΚΟΤΖΑΜΑΝ "ΑΓΙΟΙ" ΚΑΙ "ΓΕΡΟΝΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ "ΔΕΙ" ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ (ΕΤΣΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ) ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]