Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαζικές παραιτήσεις στην τουρκική στρατοχωροφυλακή

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Έγινε γνωστό πως αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων που μετέχουν στις επιθέσεις των κρατικών δυνάμεων στην τουρκική (κουρδική) πόλη Νουσαϊμπίν, έχουν υποβάλλει αίτημα παραίτησης με το αιτιολογικό πως έχει διαταραχτεί η ψυχολογία τους.

Έγινε γνωστό ότι στην πόλη Νουσαϊμπίν του νομού Μάρντιν, όπου από τις 14 Μαρτίου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας και συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, πολλοί αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων, για διάφορου λόγους έχουν υποβάλλει αίτημα παραίτησης. Σύμφωνα με τοπικές πηγές ο αριθμός τους είναι κοντά στους 300.

Πέραν των λόγων που επικαλούνται, αξιοσημείωτο είναι ότι οι αστυνομικοί αυτοί θέλουν ¨άμεσα να αποχωρήσουν από τις επιχειρήσεις¨, αφού δεν θέλουν να γίνουν το επόμενο πτώμα - μάρτυρας που θα γεμίσει μία πλαστική σακούλα, για να μπορεί ο Ερντογάν να επικαλείται τον Αλλάχ και το δίκαιο των νεκρών μαρτύρων...

Και είναι λογικό να φοβούνται οι τούρκοι στρατοχωροφύλακες για τη ζωή τους, αφού από τη μιά πλευρά η αγριότητα του "ισλαμικού καθεστώτος Ερντογάν" με την ταυτόχρονη απαξία της ανθρώπινης ζωής, και από την άλλη πλευρά η αποφασιστικότητα των Κούρδων να πολεμήσουν για τα σπίτια και τις οικογένειές τους, για τους τάφους των προγόνων τους και την ελευθερία τους, κατά τη σύγκρουσή τους παράγουν τεράστιες ποσότητες βίας που τρομάζουν ακόμη και τους πιό φανατικούς υπερασπιστές του Ερντογάν.

Σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να σημαδεύεις με όπλο ή να εκτελείς άμαχο πληθυσμό. Όμως, η τουρκική στρατοχωροφυλακή, παρά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που κάνει, κάθε άλλο παρά απαθής μένει απέναντι σε ανθρώπους που είναι ένοπλοι και αποφασισμένοι να σκοτωθούν πολεμώντας τον Ερντογάν και τους δολοφόνους Κούρδων συμπατριωτών τους.

Οι ομαδικές παραιτήσεις και ο τρόμος που τις έχει επιβάλει, είναι μόνο τα προεόρτια μίας μάχης που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει. Μίας μάχης που δίνουν άνθρωποι που βλέπουν τους εαυτούς τους ως νεκρούς που εκδικούνται. Μίας μάχης που γνωρίζουν πως αν δεν την δώσουν και αν δεν την κερδίσουν, θα πάψουν να ζούνε σαν άνθρωποι.
Σκέψεις και πράξεις ανθρώπων που καμία σχέση δεν έχουν με τους Έλληνες της σύγχρονης Ελλάδας.
Δυστυχώς...

ΥΓ: Σε καθημερινή βάση αυξάνεται ο αριθμός των "μαρτύρων" της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται το μένος των Κούρδων κατά της Τουρκίας που οδηγείται, με την "βοήθεια" του Ταγίπ Ερντογάν, σε διάλυση...

Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]