Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου…»

Στις 18/4/2016 μπήκαμε σαν ιστολόγιο στον 9ο χρόνο αδιάλειπτης παρουσίας. Μετά από ένα ρομαντικό ξεκίνημα κι ενώ για δύο χρόνια διανύσαμε με σταθερή θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωπολιτική, την άμυνα και την ασφάλεια, με ιδιαίτερη έμφαση στα ελληνοτουρκικά και τα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη, με την είσοδο στην «εποχή των μνημονίων» εμπλουτίσαμε τα περιεχόμενά μας με πολιτική αρθρογραφία επωνύμων και απλών πολιτών και περάσαμε σε μία περισσότερο σύνθετη παρουσίαση θέσεων και απόψεων, με κύριο γνώμονα τον πλουραλισμό και την σφαιρική προσέγγιση όσων συνέβαιναν στην πατρίδα μας.
Είναι γεγονός πως ενισχυθήκαμε από την προσέλευση, την συμμετοχή και την συμπαράσταση των αναγνωστών μας σε θέματα μείζονος ενδιαφέροντος, ενώ με αφορμή σε έγγραφες καταγγελίες μας έγιναν περισσότερες από 60 ερωτήσεις (όλες αναπάντητες) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τώρα πλέον περνάμε στο τρίτο στάδιο της διαδικτυακής μας παρουσίας, περισσότερο σοφοί, είτε από τους φίλους είτε από τους εχθρούς που αποκτήσαμε αυτά τα χρόνια. Είναι γεγονός πως το παρόν ιστολόγιο, ενώ υπέστη σημαντικές αλλαγές προσώπων στην εσωτερική του δομή, είναι έως και σήμερα σταθερά στοχοθετημένο από τους εκάστοτε κυβερνώντες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που γίναμε αντικείμενο έρευνας και παρακολούθησης (έως και φυσικής) ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά (με μεγάλη μας έκπληξη) και των αντίστοιχων ελληνικών ή για την ακρίβεια ορισμένων που είδαν να ξεμπροστιάζονται οι "παράξενες" δραστηριότητές τους.
Χωρίς να έχουμε πτοηθεί, παρά τον συνεχή πόλεμο που δεχθήκαμε και δεχόμαστε από διάφορα κύμβαλα, φερέφωνα και εξυπηρετητές συμφερόντων που δεν συνάδουν με τα συμφέροντα της Ελλάδας, ενδυναμωμένοι εισερχόμαστε στην τρίτη (και πλέον κρίσιμη) φάση της παρουσίας μας, διατηρώντας την ανωνυμία μας για λόγους προστασίας των πηγών ενημέρωσής μας (αν και κάποιοι –ιδιαίτερα στο κτίριο της Κατεχάκη- έχουν την εντύπωση πως μας γνωρίζουν, αγνοώντας την σοβαρή πιθανότητα να γνωρίζουν ό,τι εμείς θελήσαμε να μάθουν) και επικεντρώνοντας την βασική θεματολογία μας στην επικινδυνότητα ύπαρξης και λειτουργίας του παρόντος πολιτικού προσωπικού που έχει αναλάβει ρόλο εξυπηρέτησης και εκτέλεσης εντολών που συνθλίβουν και απειλούν το σύνολο των καταστατικών δομών ύπαρξης της Ελλάδας.

Σε αυτή την τρίτη φάση λειτουργίας μας, έπειτα από περισσότερες από 46 εκατ. επισκέψεις, περισσότερα από 10 χιλιάδες πρωτότυπα ρεπορτάζ - άρθρα και απόψεις αλλά και περισσότερα από 62 χιλιάδες σχόλια επισκεπτών, θα εντατικοποιήσουμε την παρουσία μας, με άξονα τα εθνικά θέματα και την ανάδειξη ουσιαστικών προτάσεων και νέων άφθαρτων και έντιμων προσώπων που –κατά τη γνώμη μας- θα έχουν τα ποιοτικά και γνωστικά χαρακτηριστικά δημιουργίας μίας νέας έντιμης παρουσίας στην πορεία προς την απελευθέρωση της πατρίδας που σήμερα βρίσκεται υπό κατοχή.
Στην προσπάθειά μας αυτή θα αναλάβουμε επίσης έμπρακτη – φυσική παρουσία σε πολιτικά δρώμενα που θεωρούμε ότι επίκεινται και που θα απαιτηθεί η συμπαράταξη όλων των Ελλήνων. Θεωρούμε πως η παρούσα πολυσύνθετη και πολυεπίπεδη τεχνητή επιβληθείσα σύγχυση απαιτείται να αντικατασταθεί από διαφανή πολιτική παρέμβαση υγιών προσωπικοτήτων που δεν θα διστάσουν να ενωθούν, προσθέτοντας όσα μας ενώνουν και παραγράφοντας όσα -τεχνηέντως τοποθετημένα- μας χωρίζουν.

Η ανάγκη εξόδου από την πολυεπίπεδη κρίση που απειλεί τον κοινωνικό ιστό, την οικονομία, την ασφάλεια, την άμυνα και την ακεραιότητα της Ελλάδας, επιτάσσει την δημιουργία ενός εγχειρήματος που με βάση την συσπείρωση, την ομόνοια και την ένωση όλων, θα δημιουργήσει στόχους μετρήσιμους ποσοτικά, ποιοτικά και χρονικά για να ικανοποιηθεί ο κοινός σκοπός.
Περνώντας, χρονικά, στην περίοδο της ηθικής, ψυχικής (και φυσικής;) εξόντωσής μας και αντιμετωπίζοντας το δίλημμα μεταξύ του εξανδραποδισμού ή της αυτοδιαχείρισης της φτώχειας ή του πλούτου μας, θεωρούμε ως μονόδρομη την επιλογή απόπειρας εξόδου μας από την φυλακή που οι «σωτήρες» μας επιθυμούν να μας κλείσουν για να διαγράψουν οι ίδιοι τα εγκλήματά τους.

Το ιστολόγιό μας, λοιπόν, χωρίς κομματικές παρωπίδες, αλλά αυτοβούλως συμπαρατασσόμενο στο εθνικό συμφέρον, αντιλαμβανόμενο το χρέος στους προγόνους και τις ευθύνες στους απογόνους, θα σταθεί εργάτης, στρατιώτης και αρωγός στην ύστατη επιχείρηση της ολικής επαναφοράς στα αυτονόητα μέσα από μία «μάχη» κατά εκείνων που κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ θα έπρεπε ήδη να εκτίουν ποινές επί εθνικής προδοσίας.
Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, θεωρούμε σωστό πως πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους έμπρακτα μας στήριξαν ηθικά ή φυσικά, σε όσους επίσης συμπορεύθηκαν στην δύσκολη χωρίς κραυγές και χωρίς οποιαδήποτε εμπλοκή με πολιτικά συμφέροντα πορεία μας κατά του συστήματος. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε και όσους συνεργάστηκαν ανώνυμα μαζί μας, ενώ καταθέτουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας σε όσους στάθηκαν δίπλα μας και (με την υποψία γι αυτή τους την συνεργασία) χτυπήθηκαν ανελέητα στους χώρους εργασίας τους ή και στην προσωπική τους ζωή, ενώ πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη από εκείνους που τους πικράναμε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά...

Πολύ σύντομα, στην τρίτη περίοδο της λειτουργίας μας που ήδη ξεκίνησε, θα γνωστοποιήσουμε και θα καλέσουμε όσους μπορούν και θέλουν να υπηρετήσουν την πατρίδα, στον μεγάλο επικείμενο «νυν υπέρ πάντων» αγώνα… Και αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση, αλλά υπόσχεση σε όσους με τις πράξεις τους, τις παραλείψεις τους, τη συνεργασία τους ή την ιδεοληψία τους, εξυπηρέτησαν ή λειτουργούν υπέρ της σύγχρονης κατοχής της Ελλάδας. Κι επειδή γνωρίζουμε πως η ελευθερία κερδίζεται με αγώνες, οι αντιμέτωποι θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα βρεθούν ενώπιον των πολιτών και αντιμέτωποι των ευθυνών τους…
Αυτή είναι η δική μας υπόσχεση, γνωρίζοντας τους σχεδιασμούς τους για την επικείμενη απόλυτη φτωχοποίηση και εξευτελισμό των Ελλήνων… Στην ερώτηση ή εμείς ή αυτοί, η απάντηση είναι σε όλους γνωστή…
Όσο για εκείνους που πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι παράγωγο τυχαίων και απίθανων στατιστικά γεγονότων και εξομοιώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη με ένα φυτό, τους απαντάμε πως θα τους αφήσουμε να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη ζωή τους στην «γλάστρα» που επέλεξαν για να ζήσουν, ενώ εμείς θα αγωνιστούμε για να επανακτήσουμε την ελευθερία μας, όπως αυτή μας χαρίστηκε από Τον δημιουργό μας…

ΥΓ: Η μεγαλύτερη απάτη του διαβόλου είναι ότι έπεισε πως δεν υπάρχει. Παρόμοια απόπειρα εξαπάτησης επιχειρείται σήμερα από όλους όσους επιθυμούν να μας φέρουν σε κατάσταση απελπισίας, χωρίς οράματα και χωρίς στόχους, για να μας κάνουν σκλάβους τους...

Από τους συντάκτες του ιστολογίου «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Καλή δύναμη σε όλους και καλή Ανάσταση στην Πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη συνέχεια στο έργο σας.
    Καλη Ανάσταση (σε όλα τα πεδία) !!
    Ευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη συνέχεια στο έργο σας.
    Καλη Ανάσταση (σε όλα τα πεδία) !!
    Ευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ, υπογράψτε επιστολή προς τον υπουργό υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό:
    «Ως πολίτες, σας καλούμε να κινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες για να δοθεί το δικαίωμα ασφαλούς και νόμιμης θεραπείας ιατρικής κάνναβης στη μικρή Μάια και σε άλλους ασθενείς στην Ελλάδα που την έχουν ανάγκη. Εκατομμύρια ασθενείς έχουν βοηθηθεί σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά όπου χορηγείται νόμιμα και ελεγχόμενα. Καμία προκατάληψη δεν πρέπει να στερεί από τους Έλληνες ασθενείς το δικαίωμα στην υγεία.»

    https://secure.avaaz.org/el/help_me_save_my_daughter/?aIaANjb

    Καλή Ανάσταση σε όλους!

    Συγγνώμη για το άσχετο(;) μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον πραγματικό σας Αγώνα είστε πολύτιμοι φίλοι της καθημερινότητας μας που κρατάτε την ελπίδα της ελευθερίας αναμμένη Ο Θεός να σας προστατεύει και να σας φωτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σας..

    Είμαστε πλέον σε μια εποχή που κανείς δεν περισσεύει και επειδή το ενδιαφέρον σας για την Θράκη είναι δεδομένο δείτε τις παρακάτω ενέργειες του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

    Ενοχλούνται οι ανθέλληνες για την Εθνική Πολιτική της Χρυσής Αυγής στο θέμα των Ελλήνων Πομάκων

    Στις 14 Απριλίου, ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός πραγματοποίησε μια ομιλία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, που ουσιαστικά αποκάλυψε τους ανθέλληνες του τουρκικού προξενείου και τους εγχώριους λακέδες τους, οι οποίοι κυβερνάνε την χώρα.
    Εμπρός στην καταιγιστική ομιλία του Συναγωνιστή ο υπουργός αναγκάστηκε να καταγγείλλει τους συναδέλφους του στον Σύριζα και να υποχωρήσει έναντι της γνωστής ανθελληνικής θέσεως του κυβερνώντος κόμματος. Στη δευτερολογία του ο Συναγωνιστής είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων και δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στο πλευρό τους, όπως στέκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων.
    Θυμίζουμε την ομιλία του Συναγωνιστή, Γιάννη Λαγού:

    https://youtu.be/4odyMcP-Ars

    Η θέση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα, όπως εκφράστηκε από την παραπάνω ομιλία αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους απανταχού ανθέλληνες, αφού πρώτος μέσω των κοινωνικών δικτύων έσπευσε να την καταδικάσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγιώτης Δημητράς.
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/ha(1).jpg

    Το πόσο υποκριτική και ανθελληνική είναι η στάση του Δημητρά φαίνεται από το γεγονός ότι διαφήμιζε την ερώτηση τουρκόφρονος βουλευτού του κόμματος «Ποτάμι» για να διδάσκονται τα Πομακόπουλα την τουρκική γλώσσα, αλλά κλείνει τα αυτιά του στο αίτημα των Πομάκων να λαμβάνουν ενημέρωση στα πομάκικα.
    Συνεπώς, καθίσταται σαφές ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα συμφέροντα της μουσουλμανικής μειονότητας των Ελλήνων Πομάκων, αλλά μονάχα η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Τουρκίας και της επεκτατικής πολιτικής της. Δεν είναι δηλαδή ένας «υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά ένας πράκτορας εναντίον της Ελλάδος.
    Θυμίζουμε ότι παρόμοια αντίδραση υπήρξε και από τον πασόκο υπουργό εσωτερικών σε ερώτηση του Συναγωνιστή, Γιώργου Γερμενή.
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mougka-oi-surizaioi-gia-to-pomakofwno-deltio-eidhsewn-sthn-ert-nea-sfaliara
    Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή της η ιστοσελίδα tourkikanea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχομαι να εχετε παντοτε τον ιδιο ζηλο
    και να συνεχισετε να ειστε μια οαση στην ερημο της ενημερωσης για ολους εμας
    Να ξερετε οτι η προσπαθεια και ο μοχθος σας δεν παει χαμενος....
    Καλη Ανασταση σε εσας στην Ελλαδα και στις αλυτρωτες πατριδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]