Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΛΕΦΕΔ ενοχλούν τους τουρκόφρονες στην Θράκη!

Άντρες-γυναίκες, μέρα - νύχτα εκπαιδεύονται!

Δημοσίευμα της τουρκόγλωσσης Birlik εκδηλώνει την ενόχληση που νιώθουν οι τουρκοκπράκτορες και σιτιζόμενοι από κονδύλια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Προβληματίζονται για τις δραστηριότητες της ΛΕΦΕΔ και ανησυχούν (άραγε έχουν κάποιο λόγο;) για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν πολίτες της Ελληνικής (και όχι δυτικής) Θράκης.

Γράφει, λοιπόν, ο αγωνιών αρθρογράφος της Birlik που δεν διστάζει να κινδυνολογήσει (αγαπημένη ενασχόληση των τουρκοφρόνων) γράφοντας για "ένοπλους πολίτες":

"Στην Ελλάδα εθελοντές ένοπλοι πολίτες, μέρα-νύχτα, άντρες –γυναίκες αδιακρίτως συνεχίζουν αδιάκοπα την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση.
Εδώ και περίπου 10 έτη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας ιδρύονται καθημερινά και αυξάνεται ο αριθμός των ΛΕΦΕΔ (ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ), στις οποίες ομάδες νέων και μέσης ηλικίας πολιτών, άντρες και γυναίκες συνεχίζουν την ένοπλη πολεμική τους εκπαίδευση μέρα και νύχτα.
Στις ασκήσεις που γίνονται σε συγκεκριμένες περιόδους με την συμβολή των Ε.Ε.Δ. οι συμμετοχές αυξάνουν συνεχώς. Τις ασκήσεις αυτές ενίοτε τις παρακολουθεί και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και οι αρχηγοί των Σωμάτων.
Αυτές οι ομάδες εφέδρων κυρίως στην δυτική Θράκη, εκπαιδεύονται σε αντικείμενα όπως κίνηση σε απότομα ορεινά εδάφη, μάχη σε κατοικημένους τόπους, παρακολούθηση προκεχωρημένου στόχου, εύρεση κατεύθυνσης μέρα-νύχτα, χτυπάς-φεύγεις και περισυλλογή τραυματιών, κινήσεις σε χώρους συγκέντρωσης σε περίοδο επιστράτευσης, ενώ μετέχουν επίσης και στις επίσημες παρελάσεις. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ασκήσεις αυτές γίνονται κυρίως στην περιοχή της δυτικής Θράκης".

Από την πλευρά μας πρέπει να τονίσουμε πως οι νόμιμες δραστηριότητες των ΛΕΦΕΔ είναι μία έμπρακτη απόδειξη "ζωντανών κομματιών" της ελληνικής κοινωνίας και πως η Πολιτεία οφείλει να τις στηρίξει παντοιοτρόπως από την πλευρά της.
Το ότι κάποιοι ανησυχούν, ίσως να πηγάζει από μη σύννομες δικές τους δραστηριότητες, όπως π.χ. την παρόμοια εκπαίδευση μουσουλμάνων στα ορεινά του νομού Ξάνθης, για την οποία φυσικά δεν έχουν κανέναν σχολιασμό, αφού εκπαιδεύονται μουσουλμάνοι...

Μετά από αυτό το στοχευμένο άρθρο να περιμένουμε, άραγε και κάποια παρέμβαση προς την κυβέρνηση από τους μουσουλμάνους βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης (οι ψήφοι των οποίων διατηρούν τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού), με απαίτηση την μείωση ή και την κατάργηση των δραστηριοτήτων των ΛΕΦΕΔ;

ΥΓ: Επειδή ο αρθρογράφος της Birlik γνωρίζει πως το δημοσίευμά του στοχοποιεί μέλη των ΛΕΦΕΔ (Ξάνθης και Κομοτηνής) και προκειμένου να αποφύγει "νομικές περιπέτειες" φρόντισε να "κρύψει" τα πρόσωπα των από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, αν και σε μία φωτογραφία φαίνεται να έχει διάθεση να καταδείξει κάποιους από τους "πρωταγωνιστές" της στοχοποίησής του...

Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΛΕΣΧΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΟΥΝΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΝΤΑ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον θα σε ρωτήσω αν παίρνεις χάπια. Δεύτερον. γιατί δεν λες το ονοματάκι σου; Πες με λένε Χασάν και είμαι τουρκόφρονας. Ντρέπεσαι; Επειδή η Χρυσή Αυγή έχει γίνει κάτι σαν την Κόκα - Κόλα που πάει με όλα, κι επειδή εσύ είσαι τρελαμένος και βλέπεις τούρκους στην Θράκη (το εγκάθετο δεν μπορείς να το κρύψεις) και ενσωμάτωση στην "μητέρα Τουρκία" (αν συνέχιζες να γράφεις τι άλλο θα σου έβγαινε;) καλό θα ήταν να ηρεμήσεις, γιατί τα όνειρά σου δεν είναι μόνο απατηλά, αλλά και επικίδυνα για όσους μουσουλμάνους (για τους πολλούς λέω) θέλουν να ζούνε ήρεμα... Κατάλαβες αποτυχημενο τρολάκι της Άγκυρας;

      Διαγραφή
    2. Όσο για τους αληθινούς κατοικους της περιοχής που είναι και πλειοψηφία, ρίξε μιά ματιά στην τελευταία απογραφή και πάρε τα χάπια σου για να συνεχίσεις να ζεις στη νιρβάνα σου

      Διαγραφή
    3. Στο αιμα θα πνιγητε ουτως η αλλως .
      Και οχι απο την χρυση πορδη , αλλα απο το αιμα των αδικοχαμενων που σφαγιασατε απο την καταραμενη μερα που σκασατε μυτη στην συγχρονη Ιστορια .

      Διαγραφή
    4. @ 15 Μαρτίου 2016 - 3:23 μ.μ.

      δωσε τα συγχαρητηρια μου στον ινστρουχτορα σου εκει στο

      τουρκικο προξενειο!!

      Απαιτεις να "προστατευτεις" απο την ελληνικη κυβερνηση εναντι

      αυτων που προσπαθουν να (προσαρτησουν!!!!) Ελληνικο εδαφος στην

      Ελλαδα!!

      Ειτε λιγο ειτε πολυ, θεωρεις συγκεκριμενη Ελληνικη επικρατεια

      "ανεξαρτητοποιημενη" !

      Και ζητας βοηθεια απο Ελληνικη κυβερνηση για να παραμεινεις

      "ανεξαρτητοποιημενος" μεχρι να προσαρτηθεις απο τους Τουρκους!!

      Δεν εχουμε ακομα Πρωταπριλια,κανε λιγη υπομονη!


      ΓΜ

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]