Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εγκλωβισμό 500.000 προσφύγων στην Ελλάδα

  • - Ενώ κάποιες ευρωπαϊκές χώρες κάνουν σαφή διάκριση μεταξύ λαθρομεταναστών (π.χ. Αφγανών) και προσφύγων και αναθεωρούν τις πολιτικές τους όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που θα δέχονται στην επικράτειά τους, άλλες εξακολουθούν να αποφεύγουν την διάκριση και γενικά αποκαλούν όλους όσους καταφθάνουν στη χώρα “πρόσφυγες”.
  • - Ενώ κάποιες χώρες λαμβάνουν μέτρα με σκοπό την προστασία των δικών τους συνόρων και αναγγέλλουν την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για το θέμα, η ελληνική κυβέρνηση, για ανεξήγητους λόγους, όχι μόνο δεν έχει θέσει το ζήτημα σε δημοψήφισμα, αλλά έχει αυξήσει την άδεια παραμονής των λαθρομεταναστών στη χώρα της σε 6 μήνες.
  • - Ενώ οι αριθμοί των αφιχθέντων έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ειδικά μετά από την ανάληψη καθηκόντων φρούρησης των ελληνοτουρκικών συνόρων στο Αιγαίο από το ΝΑΤΟ, οι δηλώσεις από τις επίσημες αρχές παραμένουν ελλιπείς και αντιφατικές μεταξύ τους, προκαλώντας σύγχυση και απορία στους πολίτες, ως προς το τι και γιατί συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και τι προτίθεται να κάνει για την αντιμετώπιση του θέματος το αρχηγείο της ΕΕ. 
  • Ενώ όλοι αναφέρονται σε επικείμενη ανθρωπιστική κρίση, κανένας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών...
Με επικοινωνιακές πολιτικές και ψέματα μας οδηγούν στο χάος για να εξασφαλίσουν τις καρέκλες τους...
Κανένας δεν δηλώνει πόσοι λαθρομετανάστες - πρόσφυγες βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα!!!
Καταρρέει η ασφάλεια της χώρας!
Τι αποτέλεσμα θα έχει στην άμυνα της χώρας όταν την φύλαξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης θα αναλάβει ο στρατός;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Έρευνα: Sputnik News 
Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ελληνικών μέσων ενημέρωσης την Κυριακή, στους 7.000 περίπου ανέρχεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι έχουν συσσωρευθεί στα κέντρα κράτησης της Ειδομένης, στην ελληνική πλευρά των συνόρων, και περιμένουν άδεια για να εισέλθουν σε ουδέτερη ζώνη και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την ΠΓΔΜ.

Από την Παρασκευή, η ΠΓΔΜ έχει απαγορεύσει την είσοδο όλων ανεξαιρέτως των λαθρομεταναστών και προσφύγων. Η ΠΓΔΜ, η Κροατία, η Σερβία, η Σλοβενία και η Αυστρία αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε Αφγανούς υπηκόους να περάσουν τα σύνορα των χωρών τους, ενώ έχουν περιορίσει τις προσωρινές άδειες παραμονής σε Σύριους και Ιρακινούς σε 580 άτομα την ημέρα.

Επίσης, στις 24/02, η Ουγγαρία ανακοίνωσε ότι θα διεξαγάγει δημοψήφισμα, προκειμένου να εκφράσει ο λαός της χώρας την άποψή του για το επιτρεπόμενο όριο στον αριθμό προσφύγων.

Σήμερα, 28/02, η Ελβετία ανακοίνωσε και εκείνη την πρόθεσή της για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος που θα αφορά στην απέλαση ή μη λαθρομεταναστών που έχουν εισέλθει στη χώρα.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του "Sputnik News", στην Ελλάδα, πριν από αρκετές ημέρες, η αστυνομία μετέφερε Αφγανούς λαθρομετανάστες και πρόσφυγες σε καταυλισμούς στο χωριό Διαβατά, στη βόρεια Ελλάδα. Στο χωριό αυτό, εκτιμάται ότι περίπου 2.000 άτομα θα στεγαστούν σε χώρους, όπου μετά βίας στεγάζονται 600 άτομα.

Πολλοί πρόσφυγες επιλέγουν να φτάσουν στην Ειδομένη από την Αθήνα με τα πόδια.

Σύμφωνα με Έλληνες αξιωματούχους, έχει περιοριστεί η μεταφορά προσφύγων από τα νησιά, όπου καταφθάνουν οι λαθρομετανάστες από την Τουρκία, με αποτέλεσμα να τιναχθεί στα ύψη ο αριθμός των αφιχθέντων σε διάφορα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα πάντα με τις ελληνικές αρχές, μόνο 437 μετανάστες έφθασαν στο λιμάνι του Πειραιά το Σάββατο, σε σύγκριση με τον μέσο όρο περίπου 4.000 καθημερινών αφίξεων, που ίσχυε προηγουμένως.

Ωστόσο, η αναφορά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην αύξηση κατά 5.000 των αφιχθέντων στην Ελλάδα από την Τετάρτη έως την Παρασκευή (βλέπε αναφορά παρακάτω), δείχνει ότι το φαινόμενο οξύνεται αντί να αντιμετωπίζεται. 

Στις 17 Φεβρουαρίου, η Αυστρία ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των ατόμων που εισέρχονται στην επικράτειά της σε 3.200 την ημέρα και ότι θα θέσει όριο για την αποδοχή νέων αιτήσεων για άσυλο, σε 80 αιτήσεις ημερησίως.

Την επόμενη μέρα, 18/02, οι αρχηγοί της αστυνομίας της Αυστρίας, της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της ΠΓΔΜ ανακοίνωσαν μια κοινή συμφωνία, σύμφωνα με την οποία θα συνεργάζονται από κοινού για τον έλεγχο και την καταγραφή των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο στα σύνορα μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας.

“Δεν κατανοώ πλέον την πολιτική των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να δρα σαν γραφείο ταξιδίων και να στέλνει αλλού όλους τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα χορήγησε άσυλο τον τελευταίο χρόνο 11.000 πρόσφυγες, ενώ εμείς 90.000. Αυτό δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί”.

Αυτά τονίζει σε συνέντευξή του στο σημερινό (κυριακάτικο) φύλλο της αυστριακής εφημερίδας "Österreich",  ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, σημειώνοντας πως η χώρα του θα παραμείνει συνεπής στη γραμμή της και θα διατηρήσει στους 37.500 τον αριθμό των αιτούντων άσυλο που έχει αποφασιστεί ως ανώτερο όριο για εφέτος.

Στην ίδια αυτή τη συνέντευξή του, ο Φάιμαν χαρακτηρίζει "σκανδαλώδη" τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία, σημειώνει, “έχει συνηθίσει να παρακολουθεί με θλίψη ότι η Ελλάδα στέλνει αλλού τους πρόσφυγες, ενώ συγχρόνως δηλώνει ευχαριστημένη που βρέθηκε κάποιος (εννοώντας την Ελλάδα), ο οποίος ανασκουμπώθηκε και βοήθησε ενεργά”. 

O Έλληνας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο", αναφέρθηκε στην στάση της Αυστρίας και έκανε λόγο για στάση της χώρας κάτω από πανικό και με εκλογές ενόψει. “Έκανε μια πολύ εχθρική ενέργεια απέναντι στην χώρα μας”, είπε.

Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση της ΝΑΤΟϊκής δύναμης στο Αιγαίο, η οποία σχεδιάστηκε υποτίθεται για την καταπολέμηση των δικτύων διακινητών, περιορίζεται μέχρι στιγμής στην ενημέρωση των τουρκικών ή ελληνικών αρχών για την τυχόν εμφάνιση λέμβων με μεταφερόμενους λαθρομετανάστες, όπως επιβεβαιώνεται από την ίδια την ηγεσία της συμμαχίας. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες που υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στα σημεία από τα οποία αναχώρησαν.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, κατά έναν ειρωνικό τρόπο, την ίδια ημέρα που ξεκίνησε η αποστολή του ΝΑΤΟ, περίπου 7.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες κατέφθασαν στο νησί της Λέσβου την Παρασκευή, αριθμός που υπερβαίνει κάθε προηγούμενο ρεκόρ αφίξεων.

Την Παρασκευή, το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προέβη σε δήλωση, στην οποία παραδέχθηκε ότι σημειώθηκε αύξηση κατά 5.000 άτομα στον αριθμό των αφιχθέντων λαθρομεταναστών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 48 ωρών.

Και όμως, σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του σχεδίου του ΝΑΤΟ, ο κ. Μουζάλας τόνισε: “Με το ΝΑΤΟ δεν θα είναι εύκολο να κάνουν τα στραβά μάτια οι Τούρκοι και να αφήνουν τις βάρκες να σκάνε”. Υπολόγισε, μάλιστα, ότι “δεν θα διέρχονται 5.000 πρόσφυγες την ημέρα από την Τουρκία, κι έτσι θα περιοριστούν οι ροες στο 70%”. 

Σε ερώτηση για την κατάσταση στην Ειδομένη, ο κ. Μουζάλας δήλωσε: “Ακόμα ο κόσμος δεν έχει πειστεί ότι έχει κλείσει ο διάδρομος. Ελπίζω ότι θα πειστούν σύντομα. Πιστεύω ότι θα μειωθεί η ροή και θα περάσει το μήνυμα ότι το σύνορο εκεί είναι κλειστό. Μάλιστα, ετοιμάζουμε με τον ΟΗΕ ένα σποτάκι, το οποίο θα κάνει γνωστό ότι το σύνορο είναι κλειστό”.

Ως αποτέλεσμα του κλεισίματος των βόρειων συνόρων, ο κ. Μουζάλας παραδέχθηκε ότι υπολογίζεται, βάσει των μελετών που υπάρχουν για αυτές τις περιπτώσεις, ότι θα εγκλωβιστούν 50.000 - 70.000 άτομα στη χώρα, μέσα στoν επόμενο μήνα.

Συγχρόνως, όμως, φάνηκε καθησυχαστικός: “Έχουμε σχέδιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο δυστυχώς πρέπει να εφαρμοστεί και έχει ενημερωθεί σχετικά η ΕΕ. Οι ροές μειώνονται όσο υπάρχει το σχέδιο, όταν κλείνουν τα σύνορα. Σήμερα είμαστε στις 22.000 εγκλωβισμένων ανθρώπων στη χώρα μας. Φτιάχνουμε χώρους έκτακτης ανάγκης - ούτε καν φιλοξενίας - με αντίσκηνα σε γήπεδα κλπ”.

Επίσης, ο υπουργός, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δεν είδε να υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι ενδεχομένως να κηρυχθεί ένα τμήμα της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ως μέτρο θωράκισης της ασφάλειας των πολιτών.

Αλλά ενώ ο υπουργός κάνει ό,τι μπορεί για να καθησυχάσει τους πολίτες, σε ελληνικό διαδικτυακό ιστότοπο, σύμφωνα πάντα με το "Sputnik News", έχει δημοσιευθεί η είδηση, ότι σύμφωνα με ανώνυμες πηγές στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, Έλληνες αξιωματούχοι έχουν αποστείλει αίτημα για αντίσκηνα και κοντέινερ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης και φιλοξενίας  μισού εκατομμυρίου λαθρομεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογισθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών που υπήρχαν και διέμεναν(!) στην Ελλάδα πριν το 2015. Σε αναφορά του το 2013 στο ΣΕΒ, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε σε 1.500.000 λαθρομετανάστες που υπήρχαν στην Ελλάδα, χωρίς να διευκρινίζει εθνικότητες. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, σε επίσκεψή του στις ΗΠΑ και σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε 2.500.000 λαθρομετανάστες που υπήρχαν στην Ελλάδα!!!
Να σημειώσουμε, επίσης, πως καμία κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τον αριθμό των προ του 2015 λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Έναν άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών - προσφύγων, στον οποίο προστίθεται σήμερα ένας επίσης άγνωστος αριθμός, ο οποίος σύμφωνα με προβλέψεις αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τις 400.000 (πληροφορίες αναφέρουν προετοιμασίες για σκηνές στο αεροδρόμιο του Ελληνικού), οι οποίοι θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, μετατρέποντάς την χώρα σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης, με χώρους διαμονής που θα φυλάσσονται από τον Ελληνικό Στρατό, χωρίς να συγκαταριθμηθεί το αποτέλεσμα στην άμυνα της χώρας..., ενώ η εσωτερική ασφάλεια κατακρημνίζεται παταγωδώς από την αφελή και λίαν επικίνδυνη ιδεοληπτική πολιτική αγκύλωση, της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, περί ανοικτών συνόρων.

Και μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των γηγενών κατοίκων της χώρας. Και δεν γίνεται, φυσικά, καμία συζήτηση για την φύλαξη των συνόρων και την εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας του Αιγαίου, αφού η κυβέρνηση των "πατριωτών" Τσίπρα - Καμμένου, φαίνεται πως έχει "πετάξει λευκή πετσέτα" από τη στιγμή που παρέδωσε την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων (πλην Καστελλόριζου) στο ΝΑΤΟ..., ευλπιστώντας πως η στρατιωτική μηχανή του ΝΑΤΟ θα προστατεύσει τα ελληνικά σύνορα και παραβλέποντας ταυτοχρόνως την ρητή θέση της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας περί μη εμπλοκής του σε διαφορές κρατών - μελών του...

Τέλος, ενώ ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα αναλάβουν την στέγαση, την σίτιση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών - προσφύγων, την ίδια στιγμή οι Έλληνες πολίτες θα  είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν παράλογους φόρους, να είναι άνεργοι και να χάνουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμούς του δημοσίου ή τραπεζών...
Τι λέει, άραγε, το Σύνταγμα για όλα αυτά;
Πώς μπορεί μία κυβέρνηση να αντιμετωπίζεται ως νόμιμη όταν παραβιάζει το σύνολο των νόμων του Συντάγματος της χώρας και των υποχρεώσεών της απέναντι στους πολίτες -γηγενείς κατοίκους- τους οποίους αντιμετωπίζει ως παρείσακτους και τους αντιμετωπίζει με τακτικές εξολόθρευσης;
Μήπως, ήρθε η ώρα, επιτέλους, να μιλήσει ο λαός;

ΥΓ: Μάλιστα, ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Δρίτσας, σύζυγος της κυρίας Χριστοδουλοπούλου που έβλεπε τους λαθρομετανάστες να "λιάζονται" και να "εξαφανίζονται", με σημερινές του δηλώσεις για την διαχείριση των εγκλωβισμένων λαθρομεταναστών - προσφύγων, είπε με απόλυτα ευκρίνεια: "αν χρειαστεί θα τους διαμοιράσουμε ισομερώς σε ολόκληρη τη χώρα", επιβεβαιώνοντας τις χειρότερες προβλέψεις όλων εκείνων που η παρέα του κ. Δρίτσα χαρακτήριζε ως "φασίστες" επειδή τολμούσαν να παρουσιάζουν την "φυσιολογική" και στον απόλυτο βαθμό καταστροφική για τη χώρα εξέλιξη της κυβερνητικής πολιτικής...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ - ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !!! Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!!
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ε.ΣΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΙΔΡΥΣΤΕΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!
    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ: ΕΔΑΦΗ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ -ΥΠΕΔΑΦΟΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΑΕΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ κλπ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ :

    ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ !!!
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ == ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ == ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ..... ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ !!!
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ !!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ... ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ... ΣΤΟΧΟ... ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ... ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ == ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ == ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ !!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΝ :
    == ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ == ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ) ΣΤΙΣ 4- 9-2015 !!!


    ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 8,5.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !!!
    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ !!!
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ !!!
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ-ΤΗΣ !!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ == ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ !!!
    ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ !!!
    ΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ !!!
    ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ !!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ !!!
    == ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ==
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ !!!
    ΠΟΛΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
    Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .Ε.ΣΥ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν γινεστε οπαδοι του απαταιωνα σε τι ορκιζεστε ;

      Διαγραφή
    2. "Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 8,5.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!"

      Απο που προκυπτουν τετοια νουμερα;

      Ποιες ειναι οι επισημες πηγες σας;


      ΓΜ

      Διαγραφή
  3. Συγχαριτήρια,πολλές ευχές,πολλά πολλά συγχαριτήρια έλληνες πολιτικοί,ιθύνοντες,να σας χαιρόμαστε!Φέρτε κι άλλους,πείτε στη Τασία να πκάνει κι άλλες δηλώσεις,να γίνουμε ο πύργος της Βαβέλ για να μας λυπηθεί η Γερμανία μπας και χαλαρώσει τι χρέος!Κουβαλήστε Μαροκινούς,Αφγανούς,Μπαγκλαντεσιανούς,και από τη Γροιλανδία εσκιμώους!Έχουμε το ομορφότερο,το πι΄άριστο πολιτικοστρατιωτικό και οικονομικό επιτελείο τα τελευταία 100 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.votegreece.gr/archives/41743
    Λογαριασμοί καταπιστευμάτων σε τράπεζες εντός της Ελλάδας
    Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 9832554711 , 500.000.000.000$ (πεντακόσια δισεκατομμύρια δολάρια) και 20.000 (είκοσι χιλιάδες) τόνοι χρυσού.
    Αγροτική τράπεζα (ΑΤΕ), αριθμός λογαριασμού 3597772412, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)
    Alpha τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 54477738142, 3.800.000.000.000$ (3 τρισεκατομμύρια 800 δισεκατομμύρια δολάρια)
    Τράπεζα Αθηνών, αριθμός λογαριασμού 67347745960, 7.000.000.000.000$ (επτά τρισεκατομμύρια δολάρια)
    Εμπορική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 28277754132, 11.000.000.000.000$ (έντεκα τρισεκατομμύρια δολάρια)
    Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, αριθμός λογαριασμού 777333218, 7.000.000.000.000$ (7 τρισεκατομμύρια δολάρια)
    Γενική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 864777212, 5.200.000.000.000$ (5 τρισεκατομμύρια 200 δισεκατομμύρια δολάρια)
    Εθνική τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 97772541114, 52.000.000.000.000$ (πενήντα δύο τρισεκατομμύρια δολάρια)
    Τράπεζα Πειραιώς, αριθμός λογαριασμού 98877722335, 11.000.000.000.000$ (11 τρισεκατομμύρια δολάρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση: Και γιατί δεν πληρώνει το χρέος της χώρας για να τελειώνουμε; Επειδή υπάρχουν αστερίσκοι... Και όπου αστερίσκος, βλέπε απάτη. Μην το κουράζετε παιδιά, ο άνθρωπος παίζει με την δυστυχία σας/μας, όπως και πολλοί άλλοι, αλλά με διαφορετικό τρόπο

      Διαγραφή
    2. To link που αναφερεις ειναι εκτος λειτουργιας!

      Αλλα εδω υπαρχει και αποφαση δικαιοσυνης εις βαρος σας για

      απατη!

      (http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomiki_krisi/apath-to-omologo-twn-600-dis-dolariwn-poy-tha-ksexrewne-thn-ellada.2358865.html)


      "Με τον πόνο των Ελλήνων αποδεικνύεται ότι έπαιζε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος τον περασμένο Χειμώνα, εμφανίστηκε ως σωτήρας της Ελλάδας, την οποία δήθεν θα ξεχρέωνε με ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων.

      Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάζει το "Έθνος της Κυριακής", τα χρεόγραφα που παρουσίαζε ήταν προϊόν απάτης και δόλου και τα χρήματα φυσικά δεν υπάρχουν.

      Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) και μετά από ολιγόμηνη έρευνα, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί δεν υπάρχουν και η διακίνησή του θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

      Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σώρας μαζί με τον Ελληνοαμερικανό Μανώλη Λαμπράκη είχαν εμφανιστεί ως μέλη της οργάνωσης "End National Debt", ως σωτήρες της Ελλάδας και της Κύπρου (στην οποία θα έδιναν 50 δισ. δολάρια) και είχαν μάλιστα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου τον Οκτώβριο του 2012 στην Αθήνα, εξηγώντας το φοβερό τους σχέδιο.

      Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, παρουσίασαν έγγραφο (απεδείχθη ότι ήταν πλαστό), το οποίο αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014. Μάλιστα ενέπλεξαν και την Bank of Montreal, ισχυριζόμενοι ότι εκεί βρίσκονται τα χρήματα.

      Η τράπεζα διέψευσε τους ισχυρισμούς της END, δηλώνοντας ότι δεν έχει μέρος των χρημάτων στην κατοχή της.

      Η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", σημειώνει ότι σε φάκελο 670 σελίδων, τον οποίο έχει στην κατοχή του ο κ. Γιώργος Γιαλτουρίδης, οικονομολόγος και επιχειρηματίας στον τομέα του Risk Sollutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, αποδεικνύεται η απάτη που είχε στηθεί."

      ΓΜ

      Διαγραφή
    3. To link ανοίγει. Καμμία σχέση με Σώρρα. Ερώτημα αν Axel 27-12 πήρε χρήματα από τα καταπιστεύματα και αν υπάρχει σχετικά Φ.Ε.Κ.. Την 2η ημερομηνία δεν την θυμάμαι, πιστεύω ότι και γι' αυτήν θα υπάρχει το σχετικό Φ.Ε.Κ..
      Ελπίζω να ανοίγουν τα βιντεάκια. :)
      https://www.youtube.com/watch?v=0wkCvTuogME
      https://www.youtube.com/watch?v=0wkCvTuogME

      Διαγραφή
    4. Καμια σχεση με Σωρρα;;!!

      Αν κρινω απο το site http://esy-prevezas.weebly.com/

      υπαρχει με κιτρινα γραμματα, στα αριστερα, link με τον

      τιτλο "ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ",

      οπου σε βγαζει στην ιστοσελιδα:

      https://www.youtube.com/watch?v=HmFQ3IVdxiA&feature=youtu.be

      οπου αναφερεται:

      ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ 2ΠΛΑΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜHN ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!

      Αλλα περα απο αυτο , αναφερεται στο αρχικο κειμενο του site:

      "ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ

      ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ

      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ

      ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,

      ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ

      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.....",

      "...ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΙ

      ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΔΗ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ

      ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΑΝΕΓΓΙΧΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ

      ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ

      ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ

      ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ..."

      Απορω πως ειναι δυνατον να ισχυριζεσαι οτι ΕΣΥ και Σωρρας δεν

      σχετιζονται!!

      ΓΜ

      Διαγραφή
  5. Εξαιρετικό κείμενο, πλήρως τεκμηριωμένο, όπως πάντα. Ώστε λοιπόν,σύμφωνα με τον καλό κ.Μουζάλα,"σήμερα είμαστε στις 22.000 εγκλωβισμένων ανθρώπων στη χώρα μας". Μάαααλιστα. Έλα όμως που σύμφωμα με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κατά το 2015 έφθασαν στην Ελλάδα 851.319 μετανάστες (ορολογία της ΥΑ/ΟΗΕ).Αν αφαιρέσουμε τις 22.000 εγκλωβισμένων, οι υπόλοιπες 829.319 τι έγιναν;;; λιάζονται (κατά την κα Χριστοδουλοπούλου);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καταπίστευμα αφορά την χρηματοδότηση του ΔΝΤ από το ελληνικό κράτος, αν άνοιξες τα βιντεάκια και τα link και τα γράφει ξεκάθαρα από πού προέρχονται τα χρήματα. Το άρθρο δεν αναφέρει πουθενά τον Σώρρα. Εκ παραδρομής έστειλα 2 φορές το ίδιο βίντεο.
    https://www.youtube.com/watch?v=YQyyrmRSuCM
    Δημοσιεύτηκε στις 27 Απρ 2015

    ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ... ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ 2 ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1945 ... Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΔΗΛΗ ....
    Υποθέτω ότι με ξέρεις προσωπικά και αφήνεις για Σώρρα. Δεν γράφω ούτε αναφέρω ΠΟΥΘΕΝΑ τον Σώρρα, ούτε τον ξέρω. Οι απάτες αλλού ευδοκιμούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον,επειδη δεν σε ξερω προσωπικα και δεν ενδιαφερομαι να σε

      γνωρισω ,αφου εισαι μελος της ΕΣΥ και αφου η ΕΣΥ , ειτε

      συνεργαζεται με εναν αποδεδειγμενο απατεωνα οπως τον Σωρρα

      ειτε αποτελει δημιουργια του τελευταιου, τοτε αποκλειεται να

      ειστε αθωες περιστερες! Εκτος αν ειστε αφελεις!!

      Αν καταφερεις να τετραγωνισεις τον κυκλο ,θα σου πω

      συγχαρητηρια!!

      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. Ούτε και εγώ ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω και μου είναι παντελώς αδιάφορος ο διάλογος. Έστειλα ένα σχόλιο είτε αρέσει είτε όχι Δημοκρατία έχουμε -για πόσο άκόμη δεν ξέρω. Όποιος θέλει ας δει τα link και ας ψάξει το θέμα...
      Ούτε έχω σκοπό να ασχοληθώ με troll, με ισχυρογνώμονες ή με ανθρώπους που μπορεί να εξυπηρετούν διάφορα. Τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει και εγώ για κάποιους που μάλλον έχουν την μύγα και μυγιάζονται!

      Διαγραφή
    3. Κατι μου λεει πως δεν θα ξαναστειλεις σχολιο σε αυτο το

      ιστολογιο περι ΕΣΥ!!

      Κι αυτο, οχι βεβαια λογω ελλειψης Δημοκρατιας!!

      Φαινεται οτι ειναι μαλλον δυσκολο να τετραγωνισεις τον κυκλο!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    4. Εκτός από τα άλλα, έχεις πρόβλημα με την δημοκρατία και με την ελευθερία της άποψης. Να το κοιτάξεις, εγώ ειδικός δεν είμαι...
      Και δεν θα σου κάνω την χάρη, θα σχολιάζω και θα γράφω ό,τι θέλω και σε όποιο blog θέλω. Κουμάντο εκεί που σε παίρνει.
      Γιατι γράφεις χωρίς τόνους και αφήνεις και κενά.
      Δικό σου είναι το blog;
      Τετραγώνισε τον εσύ φωτεινέ ΑΤΟΝΕ παντογνώστη!
      https://www.youtube.com/watch?v=ILbV3sfg5KQ

      Διαγραφή
    5. Ετσι μπραβο!!

      Η δικη σου "δημοκρατια" επιβαλλει να πουλας προπαγανδα στο

      ονομα του πατριωτισμου και οποιος βγαζει τα απλυτα σας στη

      φορα ειναι ο "φασιστας"!!

      Ανυπαρκτες απαντησεις περι σχεσης ΕΣΥ-Σωρρα -ειναι περιττες

      αλλωστε - και αυθαιρετα συμπερασματα για εντυπωσιασμο!!

      Αλλα περα απο κενες "διαπιστωσεις" βγαζεις και κυνισμο!!

      Τωρα σου ξυνιζουν αλλα πραγματα και πετας τη μπαλα στην

      κερκιδα!!

      "Ο κυνισμός είναι το υποκατάστατο της εξυπνάδας του διανοητικά ανάπηρου" -Τζ. Λαινς

      (αφου σου αρεσουν και οι τονοι)

      Μακαρι να συνεχιζεις να σχολιαζεις για να αυτοεξευτελιζεσαι!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    6. Τον κύκλο δεν τετραγώνισες. Περιμένω τις δικές ικανότητες. Κακό είναι που διαπίστωσα ότι γράφεις χωρίς τόνους και γενικά δεν μ' αρέσει το δικό στυλ γραφής.
      "Διανοητικά ανάπηρος"; Νέος λαλάκης μας πρόεκυψε...Σε ενοχλούν οι άνθρωποι με αναπηρίες. Ρατσιστή!

      Διαγραφή
    7. Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα των σχολιασμών και της σύγκρουσης, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το άρθρο... Επειδή ήταν δικό μου σφάλμα που επέτρεψα την συνέχιση αυτής της κουβέντας, αναμένοντας που θα βγάλει κι ελπίζοντας πως αφού υπάρχουν τόσα χρήματα θα πληρωθεί το χρέος...Κι επειδή, βρισκόμαστε σε αδιέξοδο (λογικό ή παράλογο), κλείνω τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ελπίζοντας πως δεν θα επαναληφθούν σε κάποια άλλη ανάρτηση μείζονος ενδιαφέροντος για όλους μας...

      Διαγραφή

Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]