Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαλαούριες λογικές σκότους…

Του Γιώργου Νούτσου

Ο Ξηρός σεναριογράφος, το Εθνικό θέατρο παραγωγός και ο Μπαλαούρας υμνητής του απόλυτου σκότους...!
Κάπως έτσι το φτωχικό μου μυαλό αντιλαμβάνεται την ιλαροτραγωδία των εξ Εξαρχείων "επαναστατών", που ζήλωσαν "δόξες" του παρελθόντος κι επιχειρούν σε συνεργασία αγαστή να μας στείλουν όλους στο φρενοκομείο της απέραντης, αρρωστημένης και άκρως επικίνδυνης θεώρησης τους για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και τις συνταγές κατάλυσης τους...

Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους. Αρκεί να υπηρετούνται οι συνειδητοί ιδεολογικοί στόχοι με τους οποίους "ανδρώθηκαν", ζυμώθηκε η ψυχή τους και στη συνέχεια πιστά τους υπηρέτησαν στο πεζοδρόμιο, στο αντάρτικο πόλης, στις αιματοβαμμένες "εξεγέρσεις" τους, στην παροχή πολιτικής και ιδεολογικής κάλυψης, στη διαστροφή μιας αδήριτης και αναμφισβήτητης πραγματικότητας, που απόλυτα ξεκάθαρα, μέσα στο συντεταγμένο δικαιϊκο μας σύστημα - κομμάτι της οργάνωσης μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας - έχει τη στοιχειώδη ευχέρεια να χαρακτηρίζει το φόνο ως φόνο φόνο και τους δράστες δολοφόνους!!!

Δεν είναι τυχαία η παράφωνη συγχορδία όλων των παραπάνω, στην προσπάθεια τους να θολώσουν την εικόνα, να "αγιοποιήσουν" εγκληματίες, να εξιδανικεύσουν επιλογές, χυδαία να εξομοιώσουν θύτες και θύματα, να τσακίσουν τη λογική, να δημιουργήσουν κοινωνικά ερείσματα και να αλλοιώσουν την απόσταση που χωρίζει την αλήθεια από το ψέμα, το μύθο από την πραγματικότητα, τη λογική από την αιματοβαμμένη διαστροφή...!

Και καθόμαστε και τους ακούμε! Να ασχημονούν όχι στα καφενεία, αλλά στον ναό της Δημοκρατίας, την ίδια τη Βουλή από βήματος, αναπτύσσοντας μας πρωτόγνωρες θεωρίες και πλέκοντας στεφάνια αγιοσύνης, για κάποιους που σκότωσαν καμιά δεκαριά αθώους συμπολίτες μας, έτσι για να ανατρέψουν αυτό με το οποίο οι ίδιοι διαφωνούσαν!!!
Ο παρέχων κάλυψη στο έγκλημα, είναι προφανές πως είναι κι ο ίδιος εγκληματίας..! Ακόμα κι όταν έρχεται εκ των υστέρων και δικαιολογεί τους φυσικούς αυτουργούς για τους στυγερούς φόνους που διέπραξαν, στερώντας ζωές, καταστρέφοντας οικογένειες, καταλύοντας ακατάλυτες επί χιλιάδες χρόνια αρχές κι αμφισβητώντας την υπόσταση του Κράτους που τους χαρακτηρίζει πολίτες του και τους επιτρέπει εκ των έσω να το κατακρεουργούν!

Ο Μπαλαούρας, είναι απλά μια χορδή, στο σύνολο των ξεκούρδιστων οργάνων της Συριζέικης ορχήστρας! Ελάχιστοι, ίσως και κανένας από τους υπόλοιπους δεν υπολείπεται κατ ελάχιστον των δικών του "αρχών"...!
Σημερινός λαγός ο Μπαλαούρας, χθεσινός η κυρία Τασία, προχθεσινός ο ανεκδιήγητος Φίλης και πάει λέγοντας...!
Είναι από τις ελάχιστες φορές που μια "τραγωδία" σαν κι αυτή που περιέγραψα, συμπλέκεται τόσο απόλυτα και αγαστά με την "κωμωδία" που κουβαλά μέσα της, που αν δεν ήταν τα πράγματα τόσο σοβαρά και επικίνδυνα, θα μπορούσαμε κάλλιστα σήμερα να κάνουμε λόγο για μια σύγχρονη Ελληνική ιλαροτραγωδία, που ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν, κι ουδέποτε όμοια της πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον...!

Όμως σε οριακές καταστάσεις, οριακά οφείλουμε να αντιδράσουμε...! Με πρώτη ιεραρχικά υποχρέωση όλων μας, την ύψιστη ανάγκη για αυτοσυντήρηση προσωπική και Εθνική...! Οφείλουμε άμεσα να τους εξωπετάξουμε, πριν απολέσουμε κι αυτή ακόμα την ύστατη ευκαιρία που ακόμα έχουμε...!

Ανατροπή τώρα...!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]