Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γαλλική Αστυνομία καταδιώκει όχημα με τέσσερα βαριά οπλισμένα άτομα

Η Daily Mail, μεταδίδει ότι η Γαλλική αστυνομία καταδιώκει ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen Berlingo, το οποίο έχει κατεύθυνση προς το Παρίσι και πέρασε δια της βίας από διόδια. Στο όχημα επιβαίνουν τέσσερις βαριά οπλισμένοι άνδρες.

Σύμφωνα με μάρτυρες το όχημα βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο A10 στην πόλη Ablis, στην περιοχή Yvelines στην βορειοδυτική Γαλλία, περίπου 65 χιλιόμετρα από το Παρίσι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ακόμη, ότι καταδιώκει και ένα μαύρου χρώματος Seat το οποίο φέρεται να έχει σύνδεση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ένα άτομο συνελήφθη σε αστυνομική επιχείρηση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Βελγικά και Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, -η οποία σχετίζεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι- και πραγματοποιήθηκε στο προάστιο Μολενμπέκ των Βρυξελλών συνελήφθη ένα άτομο.

Νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Βέλγοι σχετίζονταν με τις επιθέσεις στο Παρίσι, τις οποίες είχε διαψεύσει η βελγική κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, οι 3 από τους 8 δράστες του αιματοκυλίσματος στο Παρίσι, διέμεναν σε αυτή τη γειτονιά των Βρυξελλών.

Ομάδα βαριά οπλισμένων ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας έκαναν έρευνες σε ξενοδοχείο αλλά και σε τουλάχιστον 3 σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και μια σύλληψη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]