Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανός Τζιχαντιστής: Βάζουν τους Αλβανούς στην πρώτη γραμμή στη Συρία

«Αλβανός επέστρεψε από τη Συρία- Οι μέρες μου στο ισλαμικό κράτος», γράφει το δημοσίευμα.
Αλβανός τζιχαντιστής που κατάφερε να γυρίσει από τη Συρία, όπου μάχονταν στο πλευρό των τρομοκρατών του ‘ισλαμικού κράτους’ εκμυστηρεύεται στην αλβανική ‘Shqip’ τις εμπειρίες του από την τρομοκρατική ομάδα.

Τα αρχικά του ονόματός του είναι Λ.Τ., ενώ είχε λάβει στο ‘Χαλιφάτο’ την ονομασία «Αμπντουλάχ αλ Αλμπάνι».

Σύμφωνα με αυτόν, μπροστά του, το ‘ισλαμικό κράτος’ εκτέλεσε τουλάχιστον 91 ανθρώπους, από τους οποίους οι 39 ήταν από τις τάξεις του, κατηγορούμενοι για μαγεία, σοδομισμό, μοιχεία, ληστεία, συνεργασία με αντίπαλες ομάδες που υποστηρίζονταν από τις ΗΠΑ, για προσβολή του Αλλάχ, κλπ.

Ο Αλβανός τζιχαντιστής, επισημαίνει ότι οι Αλβανοί στο ‘χαλιφάτο’ χρησιμοποιούνται από την τρομοκρατική οργάνωση ως «βορά των κανονιών».

Είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης και συχνά χρησιμεύουν ως ‘βομβιστές αυτοκτονίας’, ενώ οι εντόπιοι, δηλαδή οι Σύριοι και οι Ιρακινοί τζιχαντιστές, έρχονται αργότερα στο πεδίο της μάχης, όταν η περιοχή καθαρίσει και ασχολούνται τότε με τον σχεδιασμό της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τις εμπειρίες που αποκόμισε, οι ξένοι που προσλαμβάνονται, όπως και οι Αλβανοί, συνήθως έχουν μια ‘ζωή κόλαση’ και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Παραμένουν εκεί παγιδευμένοι στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ και δεν έχουν το δικαίωμα της αποχώρησης από την οργάνωση.

Οι τζιχαντιστές των Βαλκανίων, που πολεμούν στο πλευρό του ‘ισλαμικού κράτους’ είναι εκατοντάδες, ενώ έχουν σκοτωθεί δεκάδες.

Πηγή "Εχέδωρος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]