Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν η υποκρισία βαράει κόκκινο...

...μπορεί και η "Αυγή" να "νοιάζεται" για το παιδί

Του Γιώργου Αλεξάτου

Η εφημερίδα η οποία στηρίζει την κυβέρνηση που διατηρεί τον φράχτη στον Έβρο και τον υπερασπίζεται, μάλιστα, με δηλώσεις του ίδιου του αρμόδιου υπουργού, υποστράτηγου Τόσκα.

Η εφημερίδα που στηρίζει την κυβερνητική πολιτική της εγκληματικής αναλγησίας και της πλήρους αδιαφορίας για το αυτονόητο: τη δρομολόγηση πλοίων σε συνεννόηση με την Τουρκία για την ασφαλή μεταφορά των προσφύγων.

Αυτή που στηρίζει τις συμφωνίες της ελληνικής κυβέρνησης για ενίσχυση της θωράκισης της Ευρώπης και της κατασταλτικής ανάσχεσης του κύματος των προσφύγων, με τη FRONTEX, σε βάρος ακόμη και της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Αυτή που στηρίζει τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Ελλάδα, προκειμένου να μην προωθούνται οι πρόσφυγες στις άλλες χώρες της Ε.Ε. στις οποίες επιθυμούν να καταφύγουν.

Η "Αυγή"! Πού δεν βρίσκει μια λέξη να πει για τις καθημερινές καταγγελίες των αλληλέγγυων εθελοντών που βοηθάνε τους πρόσφυγες, σχετικά με την πλήρη ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού.

Τα κροκοδείλια δάκρυα είναι τσάμπα.
Το έγκλημα της κυβέρνησης την οποία στηρίζει η "Αυγή" είναι απτή πραγματικότητα.
Θα έπρεπε να ντρέπονται. Και αυτοί που συνέλαβαν την ιδέα αυτού του πρωτοσέλιδου και όσοι/ες το εκθειάζουν.

Πηγή "Βαθύ Κόκκινο"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αυγή, πρωί και εμετίλα. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού νοιάζονται για τα παιδιά, περιμένω να δείξουν την ίδια συμπάθεια και για τα υποσιτισμένα ελληνόπουλα!!!Να μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι πολλά ελληνόπουλα θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους, επειδή αυτοί δεν άντεξαν την οικονομική κρίση και αυτοκτόνησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος κάνετε που και εσεις βλέπετε παιδια ...
    Οι ασπίδες ειναι των αποκεφαλιστων , δεινών ,μτυχοδιωκτων , εγκληματιών και λοιπών σκουπιδιών .
    Κανένας γονέας δεν θα έβαζε τα μωρά του σε βάρκες νεκροφόρες για να κρύψουν τα υπανθρωπα που έρχονται ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ για την ώρα που θα πάρουμε τους 301 Εθνοπροδοτες με τις πέτρες .
    Οι αριστερο κομμουνιστές εχουν στην πλάτη τους αριθμητα νεκρά μικρα θύματα στην βρώμικη ιστορία τους .
    Τα Ελληνόπουλα τα σφαζουν με χίλιους τρόπους , τα ξένα αγάπησαν ;
    Αυτοι δεν αγαπάνε , μονο μισουν και τα έργα τους ειναι οι μάρτυρες και οποιος πιστεύει τι αντίθετο ειναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ , ή , απλα βολεμένο σκουλήκι .
    Οι κομμουνιστοαριστεροι ειναι η άλλη οψι του δεξιού έκτρωματος , για να μην νομιζουν μερικοι οτι έχουμε ματια και γνώση - γνώμη μονο για τα αριστερα απόβλητα του κυνοβουλευτικου βόθρου.

    Χάνουμε την Πατριδα πατριώτες και μονο με αίμα θα την πάρουμε πιςω .
    Όσοι πιστοί ετοιμαστήτε .
    Οι υπόλοιποι ουτε ψύλλος στον κόρφο σας με αυτα που σας εχουν ετοιμάσει οι αντιπροσωποι Σας και οι αμπελοφιλοσοφιες τους που κατάφεραν και σας μουνουχισαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]