Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημήτρης Ιατρόπουλος: «Κυβερνάει μια συμμορία που μισεί κυριολεκτικά τον τόπο αυτό»

Ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, γνωστός ποιητής και συγγραφέας, ένας από τους ελάχιστους επώνυμους που αντιτάχθηκε από την πρώτη ημέρα στην "δημοκρατία των μνημονίων" και που δεν δίστασε ποτέ να καταδικάσει με τον πύρινο λόγο του όλους εκείνους που συντεταγμένα υπέγραψαν την κατοχή της Ελλάδας, για μία ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο και χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς μισόλογα, μιλάει με το γνωστό Ελληνικό του ύφος, στέλνοντας μηνύματα τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς εκείνους τους επώνυμους ή τους ανώνυμους που παραμένουν σιωπηλοί τη στιγμή που υλοποιείται ένα σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας.

Είπε, λοιπόν, ο Δημήτρης Ιατρόπουλος στη "Γιάφκα" και στον Alpha 989 (ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Ιατρόπουλου, εδώ):
«Από τους τοκογλύφους υπάρχει εντολή να διαλυθεί ο τόπος, δια της εξαφανίσεως της η Ελλάδα να γίνει το μεγάλο παράδειγμα της υποταγής όλων των άλλων λαών στο παιχνίδι της χρηματοοικονομικής παγκοσμιοποίησης, θα είμαστε υπεύθυνοι αν δεν το καταλάβουμε αυτό. Κυβερνάει μια συμμορία που μισεί κυριολεκτικά τον τόπο αυτό»,
είπε στον Alpha 989 ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος.
«Γενικά το πολιτικό προσωπικό όλων των δεκαετιών αυτών με έχει απογοητεύσει.
Τι άποψη να διαμορφώσει ένας λαός που τον αφήνεις απληροφόρητο και του κόβεις τις βάσεις Παιδείας;»,
πρόσθεσε.
«Καταντήσαμε να βγάζουμε κάθε μέρα δελτίο πνιγμένων παιδιών στο Αιγαίο. Εθιστήκαμε στην εικόνα και είναι ανατριχιαστικό αυτό, η ανθρώπινη ζωή και ειδικά μικρά αγγελούδια να πέφτουν από τα σαπιοκάραβα»,
τόνισε ο Δημήτρης Ιατρόπουλος για τους πρόσφυγες.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Γκλέτσου, ο κ. Ιατρόπουλος σχολίασε:
«είναι κρίμα να μεγαλώνουν τα παιδιά πιστεύοντας ότι η σεξουαλική πράξη είναι τιμωρία. Δηλαδή δεν περνάει καλά ο Γκλέτσος όταν κάνει έρωτα;»
προσθέτοντας ότι
«αυτός ο δήμαρχος – ηθοποιός έχει έναν τσαμπουκά. Είναι η πραγματικότητα της αστραπιαίας εντύπωσης, αν σοκάρεις, θα ασχοληθούν τα μέσα πάλι, θα βγει το όνομα σου στην επιφάνεια. Το πρόβλημα μας είναι να μάθουμε και ο δήμαρχος, το κόλπο της ρητορικής».
Με αφορμή την παρέλαση των απορριμματοφόρων στο Δήμο Μενεμένης, ο ποιητής και συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος υποστήριξε ότι
«το κάνει συμβολικά ο Δήμαρχος, έχει πλάκα. Αφού η παρέλαση έχει φύγει από τη λογική της εθνικής επετείου και ο καθένας μπορεί να δείξει και να πει ό, τι θέλει, την επόμενη φορά να υπάρξει και gay parade».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]