Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πιο φονικό όπλο

«Ό,τι ήταν για τους Ρώσσους κομμουνιστές χθες ο «προλεταριακός διεθνισμός», είναι σήμερα για τους Αμερικάνους τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Και στον 21ο αιώνα, όπως πάντοτε στο παρελθόν, την Ιστορία θα την καθορίσει όποια Δύναμη θα είναι σε θέση να προσδιορίζει δεσμευτικά για τους υπόλοιπους το περιεχόμενο και την πρακτική εφαρμογή των κυρίαρχων εννοιών (διάβαζε: ιδεολογημάτων).» [Παναγιώτης Κονδύλης]
Στην εποχή των ‘ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ δεν μπορεί να υπάρξει πιο φονικό όπλο από τον ίδιο τον άνθρωπο .. ΝΕΚΡΟ, όταν, και όπως το αποφασίσει η Αυτοκρατορία. Όταν δε αυτός ο άνθρωπος είναι παιδί, τότε ο ‘θάνατος’ είναι ακαριαίος.


Για αυτά τα παιδιά δεν έμαθες τίποτα, διότι η Αυτοκρατορία δεν το επιθυμούσε. Δολοφονήθηκαν στην Υεμένη και οι δολοφόνοι τους είναι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ. Για αυτά τα παιδιά δεν έκλαψε κανείς.

Eικόνα από sibilla

Για αυτά τα παιδιά έπρεπε να μάθεις από την Αυτοκρατορία ότι τα δηλητηρίασε ο Άσαντ. Η Αυτοκρατορία ήθελε να κάνει ‘ανθρωπιστικό πόλεμο’ εναντίον της Συρίας. Τα νεκρά τους κορμάκια μετακινήθηκαν σε διαφορετικές τοποθεσίες από τους μισθοφόρους αντάρτες του ΝΑΤΟ που τα δηλητηρίασαν, για να εμπλουτίσουν το υλικό των ‘ενοχοποιητικών στοιχείων’. Για αυτά τα παιδιά δεν έκλαψε κανείς.


Εικόνα: Το ίδιο αγοράκι με το κόκκινο βρίσκεται σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Οι χημικές επιθέσεις στη Γκούτα: .. – Αβέρωφ



Εικόνα: Τουλάχιστον 9 από αυτά τα παιδιά εμφανίζονται σε διαφορετικά πλάνα από διαφορετικές τοποθεσίες. Οι χημικές επιθέσεις στη Γκούτα: .. – Αβέρωφ



Εικόνα: Ένα μικρό αγόρι που εμφανίζεται σε δύο διαφορετικά βίντεο με δύο διαφορετικά σενάρια. Οι χημικές επιθέσεις στη Γκούτα: .. – Αβέρωφ

Για τον Aylan έπρεπε να μάθεις από την Αυτοκρατορία ότι πρέπει να ανοίξεις την πόρτα σου σε όλον τον πλανήτη. Η Αυτοκρατορία χαράσσει παγκόσμια στρατηγική τεκτονικών διαστάσεων και σε αυτήν (εκτός των άλλων που θα δούμε στην πορεία) συμπεριλαμβάνεται αλλαγή του παραδοσιακού κοινωνικού μοντέλου των λαών της Ευρώπης.  Δεν συμφέρει διότι είναι δυσκολοκυβέρνητο, συμφωνούν και οι πολυεθνικές. Το κορμάκι του μετακινήθηκε σε άλλο σημείο από εκεί που βρέθηκε για να έχει ‘φωτογένεια’. Οι νεκρόφιλες κάμερες πήραν φωτιά και ολόκληρος ο πλανήτης έπαθε ‘ανθρωπιστική’ υστερία.

Το σημείο που βρέθηκε αρχικά ο Aylan. Εικόνα από sibilla

Πίσω από έναν νεκρό, υπάρχει μία ιστορία ..
Εσύ, ποτέ δε θα τη μάθεις.
Εσύ θα μάθεις μόνο όσα μαθαίνεις κάθε φορά που σου λένε ποιο κινητό τελευταίας τεχνολογίας να αγοράσεις, ποιο κόμμα να ψηφίσεις, ποιο κραγιόν να φορέσεις.
Μην στενοχωριέσαι όμως, όταν έρθει και η δική σου η σειρά κάποιος θα κλάψει και για σένα, ίσως πάλι και όχι ..
.. ρώτα την Αυτοκρατορία.

Πηγή Φαίη/Αβέρωφ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η νέα Αυτοκρατορία

    « Αυτό θα πει "να ζεις σε εικονική πραγματικότητα", virtual reality το λένε στη γλώσσα της νέας Αυτοκρατορίας, και ας είναι καλά ο ... σινεμάς. Που μεγάλωσε και έγινε τηλεόραση, αλλά έγινε ακόμη μεγαλύτερος με το κομπιούτερ. Δεν γλυτώνει κανείς. Όσοι κλείνουν τις τηλεοράσεις αγανακτισμένοι από τον συστηματικό και συστημικό εκχυδαϊσμό, ανοίγουν τις οθόνες των κομπιούτερ για να δουν βιντεάκια με αυτούς που κοψοκεφαλιάζουν live και πολλά άλλα βίαια με πρωταγωνιστές τους ισλαμιστές ISIS.

    « Και από την άλλη έχουμε τον ηθικισμό της Αυτοκρατορίας. Παράδειγμα, η εκπόρνευση των μικρών παιδιών μέσω τηλεόρασης και σινεμά, παράλληλα δε, να μας δείχνουν τον πνιγμένο μικρό Αϋλάν. Μιλάμε για κυριολεκτικό εκμαυλισμό του συναισθήματος. Θυμάμαι, όταν έπεφταν οι Δίδυμοι Πύργοι η ζωντανή κάλυψη ήταν διαρκής. Όταν όμως είχαμε τις σφαγές των Ιρακινών με βόμβες ακριβείας και βλέπαμε τη Βαγδάτη να φλέγεται, η νύχτα να γίνεται μέρα, τότε το CNN, κάποια στιγμή σταματούσε την "ζωντανή κάλυψη" και για να ξαποστάσουμε από το σφυροκόπημα, μας καλούσε μέσω πληρωμένων διαφημίσεων να κάνουμε αξέχαστες διακοπές σε ονειρικά ξενοδοχεία παραδεισένιων νησιών του Ειρηνικού. Μετά, βλέπαμε πάλι κορμοράνους βουτηγμένους στο πετρέλαιο και το Ιράκ να βομβαρδίζεται ανελέητα.

    « Η Αυτοκρατορία, αφού έφτιαξε τον Χίτλερ και τον Στάλιν, που τέλειωσαν αμφότεροι, έφτιαξε τώρα τον ISIS, την Αλ Κάϊντα και πολλούς άλλους Στάλιν και Χίτλερ (Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Συρία, Περσία). Οι ισλαμιστές Μωαμεθανοί σφάζονται μεταξύ τους, όπως σφάχτηκαν μεταξύ τους οι Χριστιανοί πριν από 75 χρόνια. Οι Σιωνιστές ξέρουν. Θα επέμβουν για να μας σώσουν. Η ηθική να επικρατήσει παγκόσμια (πολιτικά) και οικουμενικά (θρησκευτικά).

    « Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν οι μισθωτοί λακέδες (ΜΜΕ και άλλοι) τον Πούτιν, ενδεχομένως δε και τον Ερντογάν. Εμείς πάντως δεν κινδυνεύουμε, έχουμε τους Θεσμούς : Τον οικουμενικό Βαρθολομαίο και τους αχυράνθρωπους : ΓΑΠ, Σαμαρο-Βενιζελο-Κουβέληδες και σε λίγο τη νέα τριάδα Τσιπρο- Μεϊμαρο- Θεοδωράκη (μια λέξη). Χώρος υπάρχει και για άλλους. Καλείστε να ψηφίσετε δημοκρατικά και ελεύθερα. Σώστε την Ηθική και τη Δημοκρατία ! Η Αυτοκρατορία δεν κινδυνεύει, αγωνίζεται το Σύστημα για Ελευθερία. Ποτέ να μη ξεχνάμε το "ενάντια" στα ολοκαυτώματα (υπάρχει μόνο ένα, όπως η μαμά).
    « Σπεύσατε λοιπόν να δώσετε ψήφο και άστε εμάς τους ουτοπικούς να φωνάζουμε : ΑΠΟΧΗ 61%.

    « Παρενθετικά. Το ρεαλιστικό Κουκουέ, παρέα με άλλους και τη Χρυσή Αυγή, ετοιμάζονται να δρέψουν γνήσιες αντιμνημονιακές δάφνες - εθνικοπατριωτικές η Χρυσή Αυγή - δεν ξέρουμε πώς τις φαντάζονται οι Κουκουέ και παραλλαγές - των αποβλακωμένων ψηφοφόρων. Μη ξεχνάμε και τον κ. Λεβέντη ! Που τώρα τον θυμήθηκαν οι λεγόμενοι νταβατζήδες των τηλεοράσεων.

    « Όσο για τον μακαρίτη Παναγιώτη Κονδύλη και το « ...την Ιστορία θα την καθορίσει όποια Δύναμη θα είναι σε θέση να προσδιορίζει δεσμευτικά για τους υπόλοιπους το περιεχόμενο και την πρακτική εφαρμογή των κυρίαρχων εννοιών (διάβαζε: ιδεολογημάτων)» θα είχα να γράψω τούτο :
    Ότι το περιέχον (θεώρημα) του περιεχομένου (πρακτική εφαρμογή) έγινε κάποτε έννοια με υπόσταση, πήρε σάρκα και οστά. Όμως, η πρακτική εφαρμογή (το περιεχόμενο) της τότε κυρίαρχης Δύναμης, αφού ξέπλυνε με νερό τα χέρια της, συμφώνησε, υπέγραψε και « ... παρέδωκε τὸν ᾿Ιησοῦν φραγελλώσας ἵνα σταυρωθῇ.» (Μρ. ιε΄ 15). Ο Νόμος απαιτούσε αυτή την πρακτική εφαρμογή και διάβαζε "ηθική". Η ίδια κυρίαρχη Δύναμη της εποχής εκείνης είναι και η σημερινή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η νέα Αυτοκρατορία είναι εδώ κι εσείς, να πάτε, να της δώσετε την ψήφο σας. Αυτά και τέλος. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα κάπου ότι ένα πνιγμένο σώμα δεν βγαίνει με αυτόν τον τρόπο από τη θάλασσα αλλά πλαγίως. Όπως και να ΄χει, η τοποθέτηση του σώματος του μικρού Aylan κατ’ αυτόν τον τρόπο μαρτυράει και την αγωνία των σκηνοθετών να περάσουν στο υποσυνείδητο του κοινού την ‘κίνηση προς απέναντι’.

    Πάνω σε κορμιά σαν του Aylan πρέπει να ‘πατήσουν’ ορδές εποίκων για να περάσουν στην Ευρώπη. Οι σκηνοθέτες πρέπει να επηρεάσουν συναισθηματικά την κοινή γνώμη και προληπτικά να μετριάσουν τυχόν αντιδράσεις σε αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές που σχεδιάζουν. Είναι τόσο μα τόσο ανήθικο αυτό που κάνουν.

    Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση.

    Φαίη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντέδρασε κανένας όταν ο Βενιζέλος και τα τσοντοκάναλα αποκαλούσαν τους ισλαμοφασίστες "μαχητές της ελευθερίας". Όταν δεχόμαστε να βιάζουν το μυαλό μας, δίνουμε την άδεια να βιάσουν και τη ζωήμα και όλα. Εκ των υστέρων δε δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]