Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαν δημοψήφισμα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Πρίν δυόμισι μήνες ένας μεγαλειώδης λαός, ένας λαός στα κάγκελα, αποφάσισε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, κόντρα στην αλητεία των κλειστών τραπεζών, και εναντίον των καθαρμάτων εσωτερικού-εξωτερικού που φοβέριζαν θεούς και δαίμονες αν δεν
υπερψηφίζοταν το προδοτικό τους ''ΝΑΙ''.

Και χάρισε στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο, το νέο, το σύγχρονο ''ΟΧΙ'', αυτό που πάγωσε προς στιγμή το χαμόγελο και το αίμα των γερμανόδουλων ''εταίρων'' της νεοναζιστικής ''Ενωμένης Ευρώπης''.

Μετά βρέθηκαν οι νέοι Εφιάλτες να περάσουν από πίσω απ' το μεγαλειώδες ''ΟΧΙ'' τα στρατεύματα της ευρωπαϊκής Νέας Τάξης, για να επιπέσουν σαν λαίλαπα στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον χρόνο αυτόν, που ο ελληνικός λαός συσπειρώθηκε εναντίον της καταστροφής  που τού έχουν σχεδιάσει οι πληρωμένοι, οι με ''ίδιον όφελος'' ανθέλληνες.

Στις μεθαυριανές εκλογές, ο έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος πρέπει να δείξει το ίδιο μεγαλείο θάρρους και ψυχής.

Να σταθεί μπροστά στην κάλπη σαν ένα ακόμα δημοψήφισμα!

Άσχετα αν προδόθηκε, άσχετα αν όσοι ως τώρα εμπιστεύθηκε αποδείχτηκαν τραγικά ''λίγοι'' και μικροί, ο ίδιος, για να μην προδώσει τον ίδιο του τον εαυτό οφείλει να συσπειρωθεί και πάλι σε ένα ακόμη ''ΟΧΙ''.

Κι αν τώρα δεν υπάρχουν ή δεν θέλει να διακινδυνεύσει καινούργιους πόλους συσπείρωσης και μόνη η καταψήφιση όλων των συστημικών κομμάτων, όλων όσων με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο ή δικαιολογία υπερψήφισαν μνημόνια, είναι αρκετή.

Το μήνυμα θα έχει και πάλι σταλεί.
Και δεν θά είναι πιά μήνυμα. Θά είναι απόφαση!
Μιά απόφαση που θα μετατρέψει τα όνειρα της καγκελαρίας και των σμπίρων της σε εφιάλτη.
Πάμε όλοι μαζί για ένα ακόμη ''ΟΧΙ".
Κι όσο κι αν είναι, θα είναι μιά καινούργια αρχή.
Μια μαγιά που θα φουσκώσει και θα ξεπεράσει κατά πολύ εκείνο το ηρωϊκό 62%!..

Υ.Γ.   Και μιλώντας για όνειρα και εφιάλτες:
Το blog είδε πριν λίγες μέρες στον ύπνο του ότι σκεφτόταν να ψηφίσει ένα κόμμα τω μνημονίων! Ξύπνησε απ' τον εφιάλτη με ένα μούδιασμα στο χέρι, λες και του είχε εκ των προτέρων ξεραθεί!
Το blog εύχεται να πάθουν το ίδιο όσοι από εμάς (του 62%) ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα.

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]