Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προδοτάκο!

Του Γιάννη Λαζάρου

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το εγκεφαλικό διαβάζοντας αυτά που πρόκειται να υπογράψει η αριστερή κυβέρνηση και ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας κάνει δήλωση που δικαιολογεί την εμμονή του στο Μνημόνιο:
"Θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στα δίκτυα της διαπλοκής και τις παθογένειες. Αυτά δεν αντιμετωπίστηκαν με τα προηγούμενα μνημόνια".
Ο Τσίπρας υπέγραψε το τραγικότερο Μνημόνιο όλων για να αντιμετωπίσει την διαπλοκή και τις παθογένειες του συστήματος! Κατά πού πέφτει το Μαξίμου να στείλουμε τα φάσκελα ηλεκτρονικώς. Πού να το βρούμε αυτό το τρελό αγόρι της αριστερής πολιτικής που υπογράφει Μνημόνιο μέσα στο οποίο βάζει στρατιές υπαλλήλων των δανειστών να διαχειρίζονται τα οικονομικά και εθνικά ζητήματα της χώρας να του δώσουμε ένα φιλί στο...κούτελο.
Θα βάλει τους υπαλλήλους των Θεσμών του που είναι άκρως διαπλεκόμενοι με βιομηχάνους, με τραπεζίτες, με οικονομικά κοράκια να ξεπλύνουν τις παθογένειες του ελληνικού συστήματος!

Με λίγα λόγια οι Έλληνες χάνουν τα πάντα μέσω Μνημονίου επειδή και η αριστερή κυβέρνηση δεν μπορεί να πιάσει τα λαμόγια του δημοσίου τομέα που άνοιγαν τις πόρτες και τα παράθυρα σε εργολάβους και σε καθίκια που άρμεγαν ασυστόλως την Ελλάδα πάντα με την πλάτη των πολιτικών!
Θα βάλει τα τσιράκια του Σόιμπλε, του Γιούνκερ και των άλλων αιμοσταγών μακελάρηδων να καθαρίσουν την κόπρο του ελληνικού συστήματος. Να καθαρίσουν δηλαδή αυτούς που τους έκαναν μέσα σε μία νύχτα αποικιοκράτες αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα τους "καθαρίζοντάς" τους.
Αλέξη δεν απευθύνεσαι μόνο σε μαλάκες παλαμακιστές σου, σε ακούνε κι άλλοι.

Συνέχισε ο επαναστάτης που θα άλλαζε την Ευρώπη σαν να ήταν χεσμένη πάνα μωρού.
"Η δική μας πολιτική κατεύθυνση είναι να ανατρέψουμε την πραγματικότητα που φόρτωσε τα βάρη της κρίσης σε μισθωτούς και συνταξιούχους, σταδιακά με σχέδιο και καθημερινούς αγώνες". 
Έχει σχέδιο το παιδί! Έχει και αγώνες! Δώστε του μια πετσέτα να σκουπιστεί του Μοχάμεντ Άλι της πολιτικής!
Κόβει αναδρομικά τις συντάξεις με την αιτιολογία κρατήσεων υπέρ υγείας, υπογράφει να κοπεί το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, ανεβάζει στα επίπεδα των εισφορών του ΙΚΑ τις εισφορές του ΟΓΑ, υπογράφει για σχέδια μερικής απασχόλησης και όχι εργασίας με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σε ξένες επενδύσεις για σκλαβοπάζαρο των 300 ευρώ το μήνα μέσω τη Παγκόσμιας Τράπεζας, αλλά αυτά όλα τα κάνει γιατί τα προηγούμενα μνημόνια ήταν σκληρά. Ενώ το δικό του λουκούμι!
Πρώτα θα τα ψηφίσει, θα τα επιβάλλει και μετά θα τα πολεμήσει.
Αριστερό μυαλό ναζιστικού κρανίου τεμπελόσκυλου της αριστεράς.

Μάς είπε κι άλλα ο Αλέξης μετά την δημοσιοποίηση του Μνημονίου. Ο άνθρωπας θα αλλάξει την χώρα με υποδομές. Πριν ακόμα δώσει τα πάντα στους δανειστές υποσχέθηκε νέες εργολαβίες για τους καλούς εργολάβους της Ελλάδας.
Τρανταχτό παράδειγμα το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Το υποσχέθηκε πρώτο απ΄ όλα ο πρωθυπουργός και αυτό γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υποσχεθεί μέσω του Χρυσοχοΐδη τον Δεκέμβριο (πριν τις εκλογές) ότι ο διαγωνισμός θα γίνει μετά τις εκλογές.
Ήξερε από πριν η κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ότι ο Αλέξης θα συνεχίσει το ξεπούλημα της Ελλάδας πάση θυσία. Ο Αλέξης τονίζει την διαφάνεια που θα έχουν οι διαγωνισμοί, αλλά ευτυχώς έχουμε τις δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη από τον Δεκέμβριο που μας λέει τι ακριβώς θα γίνει στο Καστέλι:
"Υπάρχουν κατατεθειμένοι φάκελοι από μεγάλους κατασκευαστικούς και αεροπορικούς οίκους, οι οποίοι θα θελήσουν να αναλάβουν την κατασκευή και τη διαχείριση του αεροδρομίου του Καστελίου".
Να δείτε πόσο καθαροί θα είναι οι διαγωνισμοί που παίρνουν με αναγκαστική απαλλοτρίωση ελληνική γη αντί 90 εκατ. ευρώ εταιρείες που θα είναι οι ίδιες που κλείσανε συμφωνία με την προηγούμενη κυβέρνηση.
Κατασκευή, διαχείριση ελληνικής γης και αεροπλοΐας σε ιδιώτες.
Μήπως τολμά να κάνει το αντίθετο;
Το πέρασε το Δημοσιονομικό Συμβούλιο με αρχηγούς υπαλλήλους του Σόιμπλε στο τσάκα-τσάκα.

Γεια σου Αλέξη αριστερέ!
Είναι που ξεκίνησες τον αγώνα κατά της διαφθοράς υπογράφοντας το Μνημόνιο.
Είχαμε τα εντόπια λαμόγια, τώρα εισάγεις τα παγκόσμια.
Ήσουν πάντα πολίτης του κόσμου εσύ, ως αριστερός.

Δεν ξέχασε βέβαια ο Αλέξης να τιμήσει με τον λόγο του τον κυβερνητικό κατοχικό στρατό του:
"Έχουμε υπαλλήλους διαμάντια που για λίγα χρήματα υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον". 
Θα' ναι σαν αυτούς που κυνηγούν τους κουλουρτζήδες στα πανηγύρια ανά την Ελλάδα. Μετρούν σπυρί-σπυρί το σουσάμι και αλίμονο αν βρουν λιγότερο σουσάμι από αυτό που πρέπει.
Ιδρώνουν τα "δημόσια διαμάντια" ειδικά το καλοκαίρι που διανύουμε. Ακόμα και στις διακοπές στα εξοχικά τους κάνουν έλεγχο στον καφετζή μη και δεν κόψει απόδειξη και χάσει ο φίλος του Τσίπρα, Γιούνκερ, την διάθεσή του και το "διαμάντι-υπάλληλος" τζάμπα μπύρα από τον καφετζή.

Αυτό όμως που μας έκανε να ξεχάσουμε το πικρό Μνημόνιο που ψηφίζεται εντός ολίγου και ρίχνει την ταφόπλακα διά παντός (30 χρόνια υποθήκη ως χώρα στον ESM θα είμαστε) είναι η τελευταία ρήση του μεγάλου αριστερού ηγέτη, του καθαρού πολιτικού άνδρα, του Μνημονιακότερου πολιτικού όλων, Αλέξη Τσίπρα:
"Στόχος είναι να συντάξουμε ένα νέο κώδικα αξιών που ζητάει η ελληνική κοινωνία". 
Οι αξίες μας δεν ήταν προσοδοφόρες για τον υπάλληλο των δανειστών, Αλέξη Τσίπρα.

'Ηρθε η ώρα να κοστολογηθούν οι αξίες μας ανάλογα, να μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό, να γίνουν άρθρο του Μνημονίου και όχι του ελληνικού Συντάγματος, να τοκιστούν και να δοθούν ως ενέχυρο για τις νέες εργολαβίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Οι αξίες μας δεν είχαν κέρδος για κανέναν.
Μπαίνουν προς απαλλοτρίωση και γίνονται μπετόν με πρώτο πλειοδότη την Αριστερά.
Ήταν να το ζήσουμε κι αυτό.

Πηγή "Στον Τοίχο"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Γιατί να πιστέψω έναν αρθρογράφο και όχι έναν Άγιο Κοσμά που είπε "θα σας ριξουν μπολικο παρά, δεν θα προλάβουν να τον πάρουν πίσω. "
    Πιστεύει κάνεις ότι θα κρατήσει αυτή η κατάσταση 30 χρονια με όσα γίνονται γύρω μας; το δεν θα προλάβουν σημαίνει πόλεμο που εκεί διαγράφονται όλα τα χρεη των λαών αλλά όχι με χρήμα αλλά με αίμα. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερό μυαλό ναζιστικού κρανίου τεμπελόσκυλου της αριστεράς.
    Επτά λέξεις που περιγράφουν άριστα τους όοοολο το δημιοκρατικό τόξο!!!Χωρίς ένσημα και χωρίς να έχουν στερηθεί στη ζωή τους είναι ανθρωπάκια που δεν αξίζουν να έχουν άποψη και να κυβερνούν. Εντελώς Ανάξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νέα τάξη πραγμάτων είναι η αδιαφορία των λαών από τις παλιές ιδεολογίες και η προσήλωση στο χρήμα , το νόμισμα , την κομπίνα αρκεί να γίνει πλούσιος . Στηρίζεται πρώτιστα στην διαφθορά την ατιμωρησία και την αδιαφορία . Ήρθε τον Γενάρη που μας πέρασε στην εξουσία η αριστερά ,η ελπίδα που πίστεψε το 36% του λαού ότι θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έφερνε την χώρα και τον λαό ξανά στην ευημερία και την ανάπτυξη .Έξη μήνες μετά όλα άλλαξαν και αντί της ανάπτυξης ήλθε το νέο μνημόνιο κατανόησης ,η διάσπαση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ σε πλατφόρμα και του παλιού ΠΑΣΟΚ με επικράτηση του παλιού ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του με Πρόεδρο τον σημερινό Πρωθυπουργό που συμβιβάστηκε με τα ξένα καρτέλ και αποχώρησε από την παλιά του ιδεολογία για να παραμείνει στην εξουσία που του υποσχέθηκαν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Επιτίθεται κατά των στελεχών του που αυτός επέλεξε και είναι έτοιμος να εφαρμόσει τους νόμους που μεγαλώνουν την φτώχεια,την ανεργία ,την μετανάστευση και γενικά την οικονομική ύφεση στην χώρα μας. Τρία χρόνια ακόμη ο Ελληνικός λαός θα υποφέρει από την αδιαλλαξία των εταίρων μας και την δήθεν σωτηρία των τραπεζιτών. Με αριστερές υπογραφές ο λαός θα υποφέρει για να μπορέσει να ζήσει πλούσια ο διαπλεκόμενος ,ο καταθέτης της λίστας Λαγκάρντ ,οι 58000 που πρόλαβαν και έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό ,επειδή δεν πλήρωσε ποτέ εφορία ,επειδή ήταν μεν ΔΥ ,αλλά και συγχρόνως επιχειρηματίας . παράνομος διδάσκων εκπαιδευτικός κλπ κλπ κλπ . Μείναμε οι υπόλοιποι που πάντα καλούμαστε να πληρώσουμε τους φόρους . Αυτή είναι η αριστερά . Μνημόνιο κατανόησης με 90 δις ακόμη για να σωθούν οι τραπεζίτες ,οι δανειστές ,οι προμηθευτές και όλο το κύκλωμα , που υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει . Ο εναπομείναν ΣΥΡΙΖΑ του παλιού 36% θα συρρικνωθεί στις επόμενες εκλογές κατά 12 έως και 15 % σε πρώτη φάση και μετά στις επόμενες εκλογές σε μονοψήφιο αριθμό . Από ηγέτης της αριστεράς ο σημερινός Πρόεδρος θα καταλήξει μια παρένθεση όπως και οι προκάτοχοί του του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Ο λαός περιμένει να τους καταψηφίσει. Η ελπίδα πέθανε ,ζήτω η ελπίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ... ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]