Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα βήμα πριν την "έκρηξη" στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Έχουμε γράψει πολλές φόρες στο παρελθόν παραθέτοντας πάμπολλα στοιχεία για την τεράστια επιχείρηση της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, με τζίρο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές προς την χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι το κύμα αυτό θα πάρει διαστάσεις τσουνάμι, να μάθει και να κάνει κάτι.

Τώρα που η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι εξελίξεις διαγράφονται με «κόκκινο» χρώμα, να δούμε αν θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι ανευθυνο-υπεύθυνοι.

Ο λόγος στους κατοίκους της νήσου Κω που έχουν φτάσει στα όρια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
Προς όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τοόν περιφερειάρχη, τον έπαρχο Κω, τον δήμαρχο Κω, τον αστυνομικό διευθυντή Κω, τον λιμενάρχη Κω και προς πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:


Σας καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους για όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε την νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.

Οι "ελεύθεροι πολιορκημένοι" πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ταcia, όταν ανοίγει το κουτί με τις βλακείες:
    https://www.youtube.com/watch?v=hZXYMxGsv1Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]