Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για κοινούς τυχοδιώκτες!

Απορώ που βλέπετε εσείς τους "μετανάστες" και τους "πρόσφυγες".
Εγώ τους χαρακτηρίζω ως λαθρομετανάστες, λαθρεποίκους και κρυφοτζιχαντιστές αλλά εάν θα έπρεπε να τους δώσω έναν άλλο χαρακτηρισμό, αυτός θα ήταν το "τυχοδιώκτες"....

Μετανάστης είναι αυτός που εγκαθίσταται σε άλλη χώρα με την άδεια της χώρας αυτής.
Επομένως οι συγκεκριμένοι δεν είναι "μετανάστες" ούτε "παράτυποι μετανάστες" όπως συνεχώς τους αποκαλείτε. Είναι "λαθρομετανάστες".

"Πρόσφυγας" είναι αυτός που τον κυνηγάνε για να τον σφάξουνε, ή κινδυνεύει εν μέσω πολέμου και πάνω στην αγωνία του, τρέχει να σωθεί προς τη πλησιέστερη χώρα, δηλαδή αν μιλάμε για Σύριους την Τουρκία ή την Ιορδανία.

Αν ένα άτομο επιλέγει σαν χώρα της "διάσωσής" του αποκλειστικά μία πλούσια χώρα της Ευρώπης και απορρίπτει όλες τις άλλες ωραιότατες και ασφαλέστατες γειτονικές μουσουλμανικές χώρες (όπως Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Σαουδική Αραβία, Ην. Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο, Κουβέιτ κλπ.), όλες τις Ασιατικές χώρες (π.χ. Μαλαισία, Ταϊλάνδη κλπ.), όλες τις φτωχότερες Ευρωπαϊκες (π.χ Σερβία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Μολδαβία, κλπ.) παρά απαιτεί να "διασωθεί" μόνο στην Ελλάδα και στη συνέχεια μόνο στη Γερμανία τη Σουηδία, την Αγγλία και τη Γαλλία, δεν είναι "πρόσφυγας" αλλά κοινός τυχοδιώκτης που με ένα χιλιαρικάκι δολάρια και μέσα σε 1 βδομάδα θέλει να καλοπεράσει για όλη την υπόλοιπη ζωή του σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα ανοήτων για να μην πω ηλιθίων, που σιγοντάρουν με τα μέσα τους και τον ψευτοανθρωπισμό τους όλη αυτήν την απάτη που αποσκοπεί στη κατάκτηση και τη γενοκτονία της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι από τους εισερχόμενους λαθρομετανάστες μόνο ένα ποσοστό είναι από τη Συρία και ότι στη Κω σκάνε μέχρι και Αφρικανοί που έχουν καταλάβει τι οίκος ανοχής είναι η Ελλάδα και προτιμάνε να μπουκάρουν από εκεί.

Σκατά πρόσφυγες και μετανάστες είναι λοιπόν αφού μόνο τις τσέπες και όχι τις ζωές τους θέλουν να σώσουν.

Θα πρέπει να μιλάμε αποκλειστικά για τυχοδιώκτες και μισθοφορικό στρατό ισλαμοποίησης της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτως .-Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]