Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να αντικατασταθεί άμεσα ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, για το... καλό του!

Σύμφωνα με νέα επίσημη ιατρική γνωμάτευση – που έφτασε χθες στην Εξεταστική των Μνημονίων – αναφέρεται:
«στον ασθενή συνεστήθη αναρρωτική ενός μηνός και δεν θα πρέπει να υποβάλλεται σε οποιαδήποτε σωματική, ψυχική ή πνευματική καταπόνηση, καθόσον η υγεία του διατρέχει ακόμη κίνδυνο»!!!
Με βάση την παραπάνω επίσημη διάγνωση ο κ. Γεωργίου και επίσημα, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, εφόσον δεν είναι ικανός να εκτελεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, και με γνώμονα την προστασία της υγείας του, πρέπει να ζητηθεί η παραίτησή του άμεσα.

Το πέραν των 20 ημερών ακέφαλον της ΕΛΣΤΑΤ έως σήμερα, και κάθε περαιτέρω καθυστέρηση (τουλάχιστον 30 ημερών βάση γνωμάτευσης), υπονομεύει την λειτουργία του οργανισμού στην πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα.

Παρακαλώ τους αρμοδίους να προβούν στην προβλεπόμενη διαδικασία και στον κ. Γεωργίου ευχόμαστε όλοι από καρδιάς, περαστικά.

Δημήτρης .Κ Καμμένος
Βουλευτής, μέλος της εξεταστικής

Σχόλιο ιστολογίου: Δική μας απορία είναι πως είναι δυνατόν, όποτε κάποιος επώνυμος και ισχυρός καλείται από την Δικαιοσύνη ή από κρατικές επιτροπές, να… αρρωσταίνει...! Πάντως, ο κ. Γεωργίου είναι ο άνθρωπος για τον οποίο διεθνής στατιστική αρχή φέρεται να απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, απαιτώντας το πάγωμα των υποθέσεων που τον αφορούν...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Όρκος του Ιπποκράτη
    Απόδοση στα νέα ελληνικά

    Ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή.

    Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία.

    Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο.

    Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.

    Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης.

    Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά.
    Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.

    Ευτυχώς υπάρχει και η Θεία Δίκη για όλους!...Εύχομαι να πληρώσουν όσοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν τηρούν τον όρκο που έδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να μην ρωτήσω εγώ που κολλάει αυτό το σχόλιο; ή έπιασαν οι ζέστες και αρχίσαμε τα δικά μας;

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο "κολλάει" στο ότι έδωσαν όρκο να μην λένε ψέματα. Με την συγκεκριμένη γνωμάτευση περιπλέκουν την κατάσταση και συνεχίζουν οι οικονομικοί δολοφόνοι να παραμένουν στο απυρόβλητο. Καλό θα είναι οι συγκεκριμένοι "γιατροί" να σκίσουν τα πτυχία τους, δεν έχουν καμμία αξία. Η διαφθορά και ο ωχαδερφισμός μας έφεαν σ' αυτή την κατάσταση. Όποιος δεν μπορεί ή είναι ανεπαρκής να πάει σπίτι του, αρκετά ανεχθήκαμε το κάθε λαμόγιο και μωροφιλόδοξο.
      Αν είναι πραγματικά άρρωστος, να παραιτηθεί.

      Η πολύ μεσημεριανή ζώνη καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα. Κλείστε το χαζοκούτι, αυτό μας κατέστρεψε!

      Διαγραφή
    3. Δίκιο εχεις , αλλα ποιοι στις μερες μας τιμούν τον όρκο ; Οι πολιτικοι ; Οι στρατιωτικοί ; Οι ιεράρχες ;
      Ευτυχώς που θα ισοπεδώνουμε διοτι τοτε και μονο τοτε θα δούμε την Πατριδα Λευτέρη .
      Διαβολικό το σχέδιο καταστροφης μας και κατα επέκταση της ανθρωπότητας .
      Το ¨ δούλευαν ¨ για αιώνες ....φθάσαμε στην τελευταια πράξη .
      Έλευθερια η θάνατος και ολα τα αλλα .....λόγια της κυρά Κατίνας ....που λεμε . Δηλαδη δίχως νόημα και αξία καμία .

      Διαγραφή
    4. Με ψυχραιμία θα την βρούμε τη λύση και εύχομαι να απελευθερωθούμε σύντομα. Ίσως θα έπρεπε να γράψω πιο ξεκάθαρο σχόλιο. Ο όρκος του Ιπποκράτη είναι ο πιο άρτιος παγκοσμίως και θα πρέπει οι γιατροί να τον σέβονται και να μην τον ξεχνάνε ποτέ. Οι πρόγονοί μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

      Το ίδιο πράγμα έπαθε και ο Μπένη όταν o Jeffrey μίλησε για δημοψήφισμα! Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις "αρρώστιες" και τα νοσκομεία όταν ζορίζονται και η κατάσταση πηγαίνει εκεί που δεν θέλουν...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]