Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σημαντική τελευταία πρόταση του Γιούνκερ στον Τσίπρα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τις Βρυξέλλες, σήμερα το βράδυ ο Γιούνκερ απέστειλε επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία «άνοιγε την πόρτα» για μία διευθέτηση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την αποχώρηση της Ελλάδας από τις διαπραγματεύσεις.

Η τελευταία αυτή πρόταση του Eurogroup αναφέρει πως εάν μέχρι αύριο (Τρίτη 30/6/2015) το πρωί ο κ. Τσίπρας αποστείλει επιστολή στο Eurogroup, στους κ.κ. Γιούνκερ, Ντάισλμπλουμ, Μέρκελ καθώς και στην κυρία Μέρκελ, στην οποία θα αποδέχεται την τελευταία ανακοινωθείσα βελτιωμένη (κάνοντας μία μεγάλη αλλαγή σε κάποιο θέμα που θα αποφασίσει η Ελληνική πλευρά) πρόταση του Eurogroup προς την Ελλάδα, και ταυτόχρονα προτρέψει τον Ελληνικό λαό να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, τότε θα γίνει νέο έκτακτο Eurogroup το οποίο θα προσφέρει μία τεχνική παράταση στο πρόγραμμα της Ελλάδας μέχρι τέλη Ιουλίου ή θα προχωρήσει σε κάποια ισοδύναμη ρύθμιση του μηχανισμού σταθερότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε την πρόταση του κ. Γιούνκερ και θα την μελετήσει.
Να σημειωθεί πως εκπρόσωπος του Γιούνκερ φέρεται να αρνήθηκε την ύπαρξη της συγκεκριμένης πρότασης, αναφέροντας πως "η τελευταία επίσημη παρέμβαση του κ. Γιούνκερ ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνέντευξη Τύπου", με αποτέλεσμα να "επιβεβαιώνονται" μέσω αυτής της άρνησης οι πληροφορίες για μυστική διαπραγμάτευση που πραγματοποιείται μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]