Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία κάνει ό,τι θέλει (σ)την Ευρώπη

Νάνοι ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες έχουν υποταχθεί στο Βερολίνο...
Γιατί γίνεται ό,τι πουν οι Γερμανοί στην ΕΕ και δεν κουνιέται φύλλο;

Είμαστε άραγε ομαδικά τυφλοί όλοι οι Ευρωπαίοι;
Δεν βλέπουμε άραγε ότι τα πάντα κινούνται κάτω από τη βούληση και τις εντολές της γερμανικής κυβέρνησης;
Δεν βλέπουμε άραγε όλοι ότι τα όργανα της ΕΕ, με πρώτο και καλύτερο το Ευρωκοινοβούλιο, είναι απλές πολιτικές «γλάστρες», χωρίς καμία απολύτως εξουσία;

Όχι βέβαια, δεν είμαστε τυφλοί. Προφανώς και όλοι τα βλέπουμε όλα αυτά. Δεν πρόκειται για κάποιο ευφάνταστο συνομωσιολογικό σενάριο κάποιων γραφικών συνομωσιολόγων. Είναι η καθημερινή πολιτική πρακτική της ΕΕ.
Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά;
Γιατί όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ακολουθούν σαν υπνωτισμένες τη γερμανική κυβέρνηση και γιατί οι λαοί δεν αντιδρούν;

Όλα αυτά γίνονται γιατί οι ευρωπαϊκές οικονομικές ολιγαρχίες των διαφόρων κρατών, στις οποίες φυσικά ανήκει και η ελληνική, προκειμένου να ελέγχουν και να εκμεταλλεύονται πλήρως τους λαούς τους, έχουν αναθέσει σιωπηρά ρόλο οικονομικού «χωροφύλακα» στην γερμανική κυβέρνηση, την οποία έχουν βάλει μπροστά και η οποία εξάλλου έχει στο DNA της την ιδεοληψία της ευρωπαϊκής κυριαρχίας, έστω και δοτής αυτή τη φορά.

Έτσι, οι μεν ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι οποίες ελέγχονται και καθοδηγούνται από τις εσωτερικές οικονομικές ολιγαρχίες, είναι υποχρεωμένες κι αυτές να ακολουθούν, καθ’ υπόδειξη, τη γερμανική κυβέρνηση, οι δε λαοί είναι θεσμικά και πληροφοριακά δεμένοι χειροπόδαρα, έχουν εξουδετερωθεί και δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Τόσο απλά, αλλά και τραγικά.

Σε ότι αφορά εμάς τους Έλληνες, χρησιμοποιούμαστε σήμερα ως το ιδανικό παράδειγμα τρομοκράτησης και πλήρους καθυπόταξης των ευρωπαϊκών λαών.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]