Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πούτιν επιμένει στις πολεμικές αποζημιώσεις

Επιμένουν οι Ρώσοι για την διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων από το Βερολίνο ύψους μέχρι και 4 τρις ευρώ. Μπορεί επισήμως το Κρεμλίνο να μην έχει τοποθετηθεί ωστόσο Ρώσοι βουλευτές δημόσια δηλώνουν ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να εγείρει θέμα δείχνοντας ότι οι σχέσεις με την Γερμανία είναι πλέον «πολεμικές».

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Izvestia αναφέρει όσα είπε ο βουλευτής Μιχαήλ Ντεγκτριάροφ . Ο οποίος ζήτησς να δημιουργηθεί επιτροπή της Βουλής που θα θέσει το ζήτημα.

Πρώτος είχε θέσει το ζήτημα ο πρόεδρος της Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν. Μπορεί όπως επισημαίνουν ειδικοί οι δηλώσεις αυτές να γίνονται περισσότερο για λόγους εντυπώσεων, ωστόσο είναι ενδεικτικές των εξαιρετικά τεταμένων σχέσεων που έχει πλέον η Ρωσία με την Γερμανία. Η αιτία είναι η Ουκρανία

Πάντως το «νομικό υπόβαθρο» για τις διεκδικήσεις υπάρχει . Όπως λένε οι Ρώσοι που θέτουν το ζήτημα η ΕΣΣΔ «έσβησε» τα χρέη της Ανατολικής Γερμανίας, αλλά ποτέ , δεν υπέγραψε συμφωνία με την Γερμανία μετά το 1990. Συνεπώς χρωστάει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "...μέχρι και 4 τρις ευρώ"

    Πολύ φιλεύσπλαχνος είμαστε με τους ναζί. Με το κακό που προκάλεσαν στην Ευρώπη δεν θα έπρεπε να ηγούνται της Ε.Ε. και να κάνουν υποδείξεις στους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η φωτογραφια ολα τα λεφτα πωσ κοιτα η μερκελ τον πουτιν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]