Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία σκοτώνει τη Δημοκρατία στην Ευρώπη

Η προσπάθεια να εξαπατηθεί η Ελλάδα και ο ανύπαρκτος σεβασμός των ισχυρών της Ευρώπης προς τη δημοκρατία και τους λαούς

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Μετά το τέλος του έκτακτου eurogroup, ο πρόεδρος του, κος Νταϊσελμπλουμ, με μια κατάπτυστη και πρωτοφανή στα χρονικά δήλωση εκβίασετην Ελληνική Δημοκρατία και τον Ελληνικό Λαό. Ανέφερε με τελεσιγραφικό τρόπο ότι το μόνο «δικαίωμα» (υποχρέωση – εντολή) που έχει η Ελλάδα είναι να ζητήσει την παράταση του μνημονίου, δεν υπάρχει κανείς άλλος δρόμος.

Οι «εταίροι» μας όμως προσπάθησαν να εξαπατήσουν και τον Υπ. Οικονομικών της Ελλάδας καθώς άλλο έγγραφο- συμφωνία του έδειξαν ( ο κος Μοσχοβισί εκπρόσωπος της Κομισιόν) λίγο πριν αρχίσει η σύνοδος, και άλλο παρουσίασαν εντός της συνόδου κατ’ εντολήν του κου Σόιμπλε και σύμφωνης γνώμης της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμμετεχόντων υπ. Οικονομικών που λειτουργούν πλέον ως αυλικοί της αυτού εξοχότητας του Γερμανού Υπουργού.

Παράλληλα σε πρόσφατη έκθεσή της, η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, Bundesbank, «παροτρύνει» τις ελληνικές τράπεζες που λαμβάνουν έκτακτη χρηματοδότηση να βελτιώσουν τη ρευστότητά τους και να απόσχουν από αγορές βραχυπρόθεσμου ελληνικού κρατικού χρέους (έντοκα γραμμάτια δημοσίου)!!!

Η προσπάθεια εξαπάτησης της Ελλάδας αλλά ακόμη περισσότερο ο πρωτοφανής εκβιασμός από την Ε.Ε, που πλέον μόνο κατ’ ευφημισμόν είναι ένωση και λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός του Γερμανικού επεκτάσιμου, δείχνει με τον πιο επαίσχυντο τρόπο ότι ο στόχος της Γερμανικής ηγεσίας δεν είναι μια ενωμένη Ευρώπη αλλά μια Γερμανική Ευρώπη κατακτημένη και παραδομένη. Μόνο και μόνο ότι απαιτείται από την Γερμανική κυβέρνηση και τους δορυφόρους της η απαρέγκλιτη συνέχιση του μνημονίου που απέτυχε σε όλους τους στόχους αλλά πέτυχε στον πραγματικό στόχο που ήταν η φτώχεια, η εξαθλίωση, η τρομοκράτηση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η Γερμανική κυβέρνηση θέλει να κάνει την Ευρώπη Κολοσσαίο και διψά να δει Λαούς να κατασπαράζονται στην αρένα της.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κος Σόιμπλε με τις χθεσινές του δηλώσεις ότι λυπάται τους Έλληνες γιατί ψήφισαν στις εκλογές μια κυβέρνηση ανεύθυνη, δείχνει την αποστροφή του στη Δημοκρατία και στις εκλογές … Ακόμη τουλάχιστον, δε χρειαζόμαστε την άδειά του κου Σόιμπλε για το τι θα ψηφίσουμε.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο ενοχλημένοι είναι οι Γερμανοί ηγεμόνες από το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού να ψηφίσει άλλο κόμμα από εκείνο που οι ίδιοι επέβαλλαν. Δεν είναι τυχαίο που ο κος Σουλτς όπου βρεθεί και όπου σταθεί απαιτεί από τον κο Τσίπρα να συνεργαστεί με το Ποτάμι στην κυβέρνηση. Αυτή η εμμονή και η απροκάλυπτη παρέμβαση του στην Ελληνική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση στον Ελληνικό Λαό. Μάλιστα κάποιοι γραφικοί, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν το Ποτάμι, ως τη φωνή του Βερολίνου.

Παράλληλα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τη Γερμανική προπαγάνδα να στραφεί ο ένας λαός εναντίον του άλλου. Πρώτη σε αυτό το αχρείο παιχνίδι η Ισπανική κυβέρνηση, ακολουθούμενη από κοντά από τους διαχρονικούς δορυφόρους του Γερμανικού επεκτατισμού, Αυστριακές, Φιλανδικές και Ολλανδικές κυβερνήσεις. Στόχος αυτής της Γκαιμπελίστικης προπαγάνδας δεν είναι μόνο ο Ελληνικός Λαός. Στόχος είναι να τσακιστεί ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα ώστε να μην τολμήσει άλλος Ευρωπαϊκός Λαός να σηκώσει κεφάλι απέναντι στο σύγχρονο Νέρωνα της Ευρώπης, τη Γερμανία.

Η Γερμανική Ευρώπη σήμερα είπε στην Ελλάδα ότι είχαν πει οι Αρχαίοι Αθηναίοι στους Μήλιους το 416 π.χ. κατά Θουκυδίδη: Εάν αντισταθείτε θα καταστραφείτε, εάν παραδοθείτε πάλι θα καταστραφείτε προς παραδειγματισμόν των υπολοίπων!!! Ο διάλογος εκείνος έχει μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως η αντιπαράθεση του δικαίου έναντι της ισχύος…

Εν κατακλείδι η Γερμανική κυβέρνηση εκβιάζει και απειλεί την Ελλάδα και το Λαό της και σκοτώνει τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. Στόχο έχει την παράδοση και την συνθηκολόγηση των Ευρωπαϊκών Λαών άνευ όρων στις κατακτητικές της ορέξεις…

Υ.Γ. Εκλογές, δίκαιο, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη. Άγνωστες και εχθρικές έννοιες για την Γερμανική Ευρώπη…

*Ο Στάθης Διομήδης είναι αρθρογράφος, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, εθελοντής διασώστης, αλλά και συντονιστής της εθελοντικής ομάδας ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Μία παροιμιώδη φράση είναι : Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος .
  Το τραγικό εδώ είναι ότι δεν έφυγε ποτέ.
  Δολοφονεί σταθερά και αμετάκλητα σε κομβικά σημεία της ιστορίας την Ευρώπη.
  Το έκανε ως Αλαμανία (βλέπε Ζουράρης)
  Το έκανε με τον Προτεσταντισμό.
  Το έκανε κατά την Γαλλική Επανάσταση .
  Το έκανε το Τούρκικο αλισβερίσι ώς Αυστρουγγαρία.
  Το έκανε ως Γερμανία στον Α΄Παγκόσμιο.
  Το έκανε επίσης στον Ισπανικό εμφύλιο.
  Το έκανε αμέσως μετά με τον Β΄Παγκόσμιο.
  Και σήμερα ο δολοφόνος είναι εδώ,πάλι διψασμένος για αίμα,για καταστροφή.
  Ο Σύριζα και ο Τσίπρας έχουν κάνει ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος ,που είναι το εξής.
  Κλιμάκωσε σε τέτοιο επίπεδο την αντιπαράθεση που πια ένα βήμα πίσω θα σημαίνει και ήττα.
  Ο δολοφόνος 'όταν σε απειλεί δεν κοροϊδεύει ,θα το κάνει.
  Πρέπει λοιπόν να έρθεις πρώτα σε πλεονεκτική θέση και μετά να τον εξουδετερώσεις , ο Ελληνικός Λαός στήριξε όλες του της ελπίδες στον Σύριζα.
  Ο Σύριζα λοιπόν θα πρέπει να αποδείξει άμεσα και με σαφήνεια πως μπορεί να ανταπεξέλθει στης προσδοκίες του Ελληνικού Λαού.
  Προσωπικά δέν το πιστεύω, όσο και να το θέλει.
  Μέσα σε ένα Αστικό πολιτικοοικονομικό περιβάλλων ενδο - ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων το πέταγμα ενός ενοχλητικό ζουζουνιού που σπάει την αμήχανη βουβαμάρα των αντιπάλων δεν
  είναι και ότι πιο ασφαλές.
  Έχει απόλυτο δίκαιο το Κ.Κ.Ε. όταν λέει πως ο συσχετισμός των δυνάμεων σήμερα είναι εις βάρος των Λαών.
  Η Ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για να πεινάσει σήμερα ,ένα πιθανότατα αποτέλεσμα μίας απόλυτης σύγκρουσης με τους διεθνής θεσμικούς κλέφτες ;
  Είμαι βέβαιος πως το 90% αυτών που νομίζουν πως έγιναν Αριστεροί επειδή ο Σύριζα λέει πως είναι η Αριστερά,θα ακούν Αριστερά τα επόμενα χρόνια και θα τρέχουνε δεξιά και ακόμη πιο δεξιά έως την άκρα δεξιά.
  Ας αναλάβουμε όλοι της ευθύνες μας, απέναντι πρωτίστως στην συνείδηση μας ,και τέλος στης νέες γενεές που έρχονται.
  Κλείνω τον σχολιασμό μου με τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη ΄΄Πως η Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς
  απο όλους τους σωτήρες, αυτή είναι η πιο αψηλή , οπού με δυσκολία αναπνέει ο Άνθρωπος.
  Αντέχεις;΄΄

  Π.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]