Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστροφή στις ''Μίζες''!...

Επιτέλους! Το κόμμα που μπορούμε όλοι να εμπιστευτούμε υπάρχει, από χθες.
Τί  ''Ελιές'', ''Ποτάμια'' και αηδίες
''Ρίζες''!  

Αυτό είναι όνομα για κόμμα! Παραπέμπει ευθέως σε αυτά που θέλει να πρεσβεύσει, δηλαδή την διατήρηση και την αναπαλαίωση της  παλαιάς πολιτικής της εξαπάτησης, της μεγαλοστομίας, των φαρισαϊκών ιδανικών, των υποκριτικών μεγάλων ιδεών, αλλά και συγχρόνως υπονοεί έμμεσα και τις κρυφές αξίες και ιδανικά των ιδρυτών και των πρωτεργατών του: ''Μίζες''!
(Διότι η καλή μίζα δεν πρέπει  να φαίνεται ως τέτοια. Δεν είναι ανάγκη να προέρχεται μόνον από υποβρύχια που γέρνουν από μαγκιά, σαν τον ''πρωθυπουργό'' μας όταν σκίζει τα μνημόνια. Μπορεί άνετα να είναι μία απαλλαγή από ελέγχους του ΣΔΟΕ.  Ή μία διαγραφή χρεών.  Ή η αγορά ενός ακινήτου-φιλέτου κοψοχρονιά! Όλα παίζουν! )

Κατά τ' άλλα, αυτή ηπρεμούρα και η αγωνία να διασώσουν πάση θυσία και πάση μ@λακία την κυβέρνηση Ψευταρά και τον λεβεντόπουλο τον ίδιο, απ' το ταβάνι του που προβάλλει πάλι απειλητικά γι αυτόνπροσλαμβάνει διαστάσεις επικής φαρσοκωμωδίας, της οποίας την απίστευτη γελοιότητα είναι αδύνατον να εκτιμήσουμε με τα σημερινά δεδομένα και πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον κάποιους εμπνευσμένους ιστορικούς να θέσουν τα πρότυπα και τα όρια της πολιτικής, αλλά και της προσωπικής αυτογελοιοποίησης!

Ελπίζουμε οι τελείως ανεξάρτητες από πολιτικό χρήμα εταιρείες δημοσκοπήσεων, να κάνουν με αυτοσεβασμό την δουλειά τους και να μας παρουσιάσουν από αύριο κιόλας τα αποτελέσματα της αποδοχής του νέου αυτού κόμματος από τους πολίτες, που λογικά δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 8 με 10%!

Μ' αυτά και μ' αυτά, άρτον μπορεί να μην έχουμε, αλλά από θεάματα προβλέπεται να χορτάσουμε για το διάστημα μέχρι τις εκλογές!

Και τί θεάματα!
Τσίρκουλα!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατί αηδίες, ρε παιδιά; Οι ελιές έχουν ρίζες και ποτίζονται από ποτάμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη τυχη του στρατηγου ανεμου κ του μπαρμπα φανουρη θα εχει κ αυτος, το πολύ πολύ να τον ψηφισουν τιποτα καλογριες στις ενοριες του πειραια μιας κ τον στηριζει ο πειραιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπαλτακος ειναι ο εγκαθετος του Σαμαρα και της ΝΔουλας που προσπαθει να παρει τις ψηφους των αστυνομικων και στρατιωτικων που ψηφισαν ΧΑ, γι' αυτο ξαφνικα θυμαται παραδοσιακες αξιες...........Αλλος ενας πουλημενος στα σκοτεινα συμφεροντα και δεμενος στο αρμα των προδοτων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]