Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κεμαλικοί βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!

Ιδού κάτι που δεν μπορεί να γίνει πιστευτό ούτε σε σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας: Βουλευτές της Κνεσέτ, του εβραϊκού Κοινοβουλίου, να παραστούν σε εκδήλωση για μια επέτειο για τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ, όπου θα εκδήλωναν τον θαυμασμό και τον σεβασμό τους προς τον σφαγέα του λαού τους.

Ούτε θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο από εκπροσώπους οποιασδήποτε εθνικής ομάδας που υπέστη γενοκτονία ή έπεσε θύμα εθνοκάθαρσης. Κανείς δεν τιμά τον δολοφόνο του, πλην ορισμένων ελληνοφώνων! Υπάρχουν επίορκοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι αποτελούν ντροπή για όλους μας. Αυτοί οι υποτιθέμενοι «εκπρόσωποι» του ελληνικού λαού αποδίδουν τιμές στον Χίτλερ της Ανατολής Κεμάλ Ατατούρκ!

Αντί να καταγγέλλουν στο εσωτερικό και το εξωτερικό τα ανείπωτα εγκλήματα και τους συστηματικούς διωγμούς των Ελλήνων από τον δυσώνυμο Γκρίζο Λύκο, εκφράζονται με θετικό τρόπο για τη... μνήμη του και διαγωνίζονται ακόμα και τους Τούρκους εθνικιστές σε ευμενή σχόλια για τον κεμαλισμό και το «εκσυγχρονιστικό» έργο του στη γειτονική χώρα.

Το πιο πρόσφατο κρούσμα σημειώθηκε με αφορμή τη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή για την 76η επέτειο από τον θάνατο του Ατατούρκ. Η τελετή άρχισε στις 9.05 (τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια ο Ατατούρκ) με ενός λεπτού σιγή και με τον εθνικό ύμνο. Εκεί, μεταξύ πολλών εκπροσώπων του... ανθελληνικού τόξου, συμμετείχαν οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο γνωστός για τις φιλοτουρκικές τοποθετήσεις του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ έγραψε στο facebook: «Εάν ακόμη και 75 χρόνια αργότερα οι ιδέες του φωτίζουν τον δρόμο μας, εάν προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες του και εάν για να προοδεύσουμε και να μπορέσουμε να φθάσουμε το επίπεδο των σύγχρονων πολιτισμών, ακολουθούμε δρόμο υπό το φως του, τότε η 10η Νοεμβρίου δεν είναι η επέτειος θανάτου του Ατατούρκ, αλλά η μέρα που κρατάμε τις επαναστάσεις του στις καρδιές μας».

Φυσικά, κανένα από τα δύο κόμματα δεν προέβη σε επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων εναντίον των βουλευτών που απέδωσαν τιμές σε έναν σφαγέα, για έναν απλούστατο λόγο. Η εθνική αξιοπρέπεια, ο σεβασμός στα εκατομμύρια των αδικοχαμένων Ελλήνων και η ιστορική μνήμη δεν σημαίνουν τίποτα γι' αυτά τα κόμματα. Το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η εξουσία - κι ας μη μείνει κανένα ελληνικό χαρακτηριστικό σ' αυτόν τον τόπο. Αλλωστε, αυτό το έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]