Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Συνελήφθησαν Κούρδοι επειδή πολέμησαν στην Κομπάνι!

Τους συνέλαβαν ενώ νοσηλεύονταν ως τραυματίες πολέμου!

Η Τουρκία του ισλαμιστή (και εξτρεμιστή από όσα αποκαλύπτονται) Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν μπορεί να κρύψει ούτε τις ιδιαίτερα φιλικές προθέσεις της πλέον, απέναντι στους τζιχαντιστές. Έτσι, με μία κίνηση την οποία δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε η ίδια, η τουρκική κυβέρνηση προχώρησε στις συλλήψεις Κούρδων μαχητών του Κομπάνι, οι οποίοι προσέφυγαν τραυματισμένοι στην Τουρκία για να αναρρώσουν από τα τραύματα τους. Όλως περιέργως, έχει προ αρκετών εβδομάδων δημοσιευθεί πως η Τουρκία έχει δώσει ιδιαίτερη φροντίδα στην ανάρρωση τραυματιών τζιχαντιστών, δηλαδή τρομοκρατών. Το ότι συνελήφθησαν οι Κούρδοι, αλλά όχι οι τζιχαντιστές, αποδεικνύει πως η τουρκική κυβέρνηση δεν σέβεται ούτε τις δηλώσεις της, με βάσει τις οποίες ισχυρίστηκε πως "τόσο οι τζιχαντιστές, όσο και οι Κούρδοι, είναι γι αυτήν το ίδιο πράγμα" (αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη δήλωση τούρκου κυβερνητικού αξιωματούχου είναι πως συγκρινόμενων των δύο πλευρών απεφεύχθη να χρησιμοποιηθεί ο όρος "τρομοκράτες", ενώ όταν γίνονται αναφορές αποκλειστικά σε Κούρδους ο προσδιορισμός "τρομοκράτης" χρησιμοποιείται σε όλες τις πιθανές εκφάνσεις του).

Έτσι, οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν δύο Κούρδους μαχητές που τραυματίστηκαν στη μάχη του Κομπάνι και αναγκάστηκαν για το λόγο αυτό να καταφύγουν στην Τουρκία, με την κατηγορία ότι είναι μέλη του ΡΚΚ.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι το στέλεχος του ΡΚΚ, Σελαχαντίν Ντιλέκ, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στην Τουρκία από τη συνοριακή διάβαση Μουρσίτπινάρ, ακριβώς δίπλα στο Κομπάνι.
Ο Ντιλέκ φέρεται να συνελήφθη στο νοσοκομείο της πόλης Σούρουτς και μεταφέρθηκε από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας σε άγνωστη τοποθεσία.
Όπως έγινε γνωστό, με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη τουλάχιστον ένας ακόμη Κούρδος μαχητής του Κομπάνι, με το όνομα Σελμάν Ατές.

Οι τουρκικές αρχές παίρνουν τα δαχτυλικά αποτυπώματα και ερευνούν το φάκελο των Κούρδων που εισέρχονται στην Τουρκία, καθώς είναι γνωστό ότι το κουρδικό Κόμμα της Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) της Συρία και το ΡΚΚ της Τουρκίας αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, και στις τάξεις των Κούρδων της Συρίας που μάχονται κατά του «Ισλαμικού Κράτους» βρίσκονται πολλοί εθελοντές Κούρδοι της Τουρκίας.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος της Τουρκία αρχών και μαρτυρία νοσοκόμας σε ιδιωτικό νοσοκομεία της Μερσίνας, ότι περιέθαλπαν τραυματίες τζιχαντιστές της Συρίας και μετά την ανάρρωσή τους επέτρεπαν να επιστρέψουν στα πολεμικά μέτωπα.

Γεγονός είναι πως τελικά ο χρόνος αποκαλύπτει ότι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι η ίδια η Τουρκία, για την ακρίβεια η κυβέρνηση του "σουλτάνου" Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει ο "άρχοντας" ή και ο "χαλίφης" όλης της περιοχής. Οι επόμενες αποκαλύψεις, που φέρνει ο χρόνος, αναμένεται να είναι καταιγιστικές, όχι μόνο για τον ρόλο της Τουρκίας, αλλά και για κάποιες δυτικές χώρες, που σήμερα διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους για την θέλησή τους να προσφέρουν κάθε βοήθεια για παύση της δράσης των τζιχαντιστών...

Πηγή GrCitizen

ΥΓ: Η συμπεριφορά του Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως εκφράζεται στον απόλυτο βαθμό μέσα από μία πολύ σοφή λαϊκή παροιμία: "θέλει η @#$%#% να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει"...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]